nahoře to máš spočítaný, tak si to znova přečti.Luter píše:Lukas-e21: víš že se ti aninedivím že jsi s tím seknul......ses nebyl schopný uživit nebo jiné důvody? já mám pro představu(14kč/km) 280hodin měsíčně odjezdím, cca 60 000Kč hrubého...což po odečtení všeho zbyde pod 30 000 čistého....![]()
![]()
Pšeno, bež jezdit tagem a pochopíš.psena píše:Nevidim duvod proc by meli u nas byt taxikari neco jineho nez ve svete...ty doby uz jsou vazne davno pryc.
Copak je k tomu potreba nejaky vzdelani???![]()
Podivejte se kdo jezdi s tagama v New Yorku v Nemecku atd...snad v Anglii, tam je to opravdu vyberovka, to je priklad potvrzujici pravidlo.
Ale stejne je zajimavy, ze i v tom New Yorku jsem taxikem jel levneji nez v Brne...
a taky je treba zlikvidovat cerny taxiky - ty ktery jezdej na cerno a ty v kterejch neni v noci videt ridic...Lukas-e21 píše: De to do háje, stačilo by jen zlikvidovat smluvky a omezit počet taxíků, jako všude ve světě......
na tom něco budeMax-Max píše:Lukasi, polozim jednoduchou otazku kterou davam kazdymu kdo neni spokojenej - proc to tedy delas, kdyz je to tak na picu? asi to v necem preci jenom vyhovuje, ze jo.... a neverim, fakt neverim, ze v praze neni jina prace.... takze tot muj nazor
jj o tom radši ani nepíšu, neb policie, zvláště městská která má k tomu pravomoci od magistrátu na to sere a prudí jen auta od dispečinků, a ty zmrdy co stojí na nádražní vůbec neřeší a vybavujou se tma s nima.....budha píše:a taky je treba zlikvidovat cerny taxiky - ty ktery jezdej na cerno a ty v kterejch neni v noci videt ridic...Lukas-e21 píše: De to do háje, stačilo by jen zlikvidovat smluvky a omezit počet taxíků, jako všude ve světě......
Luter píše:Lukas: jo holt ti co si myslí že jsou taxikáři v balíku a jen si vozí prdel jsou asi duševně jednodušší....já abych měl tolik co taxikář v praze musím odvézt minimálně 2x tolik ryt...... pár let uvažuju o zavedení bmw taxi v praze s jinou cenovou politikou a nabízenýma službama...ale bohužel jsem to vzdal vzhledem k podmínkám jaké tam panují a v podstatě omezování provozu taxislužby velkýma firmama.....nehledě ke strachu z fyzické likvidace nejen vozidel.....![]()
BTW jinak k té gps..ne jednou se mi stalo že jsem chtěl jet jinou trasou než ukazovala gps...dotyčný řidič se zeptal na dispečinku zda-li může a bylo mu řečeno že ne jinak rozdíl v ceně mu strhnou z platu nebo pokud se mi to nelíbí at si zavolám jiného......
Nejhorší je že ty doby jsou už asi vážně pryč..už ani ty bordely tak nefrčí jak třeba 3 roky zpátkya mít peníze denně je asi to nejhorší co může být..se to rozkutálí a ani nevím kde a za co....
Maxi umíš číst??????????Max-Max píše:Lukasi, polozim jednoduchou otazku kterou davam kazdymu kdo neni spokojenej - proc to tedy delas, kdyz je to tak na picu? asi to v necem preci jenom vyhovuje, ze jo.... a neverim, fakt neverim, ze v praze neni jina prace.... takze tot muj nazor
rejpej si, ale jediná rada zní, běž jezdit.Tweety píše:Mám 17tis. čistého a 12,5tis. platim bydlení. A taky nějak musim vyžítProto asi půjdu jezdit taxikem, budu mít 23 čistýho, zbyde mi 10 pro sebe a denně se nebudu srát s čurákama co mi od rána do večera tvrděj, jak si mě platěj ze svejch daní a posílaj mě do prdele
Teď rejpu Luky
![]()
Není to med, to věřim, ale není to ani kopáčská práce někde v krajnici za 6 čistýho (+ teda státní podpora)
Jinak mám stejnej názor jako max-max
A půjčíš mi tvýho mergla za půl míče a nebo mám jezdit svym dvacet let starym baworákem, ve kterym už jezděj jen cikáni ?Lukas-e21 píše:
rejpej si, ale jediná rada zní, běž jezdit.
6dní v týdnu, 8-14 hodin denně...........a myslim si, že se rád vrátíš ke svý plácačce.
Tady máš aspon to svý jistý, u taxika ne. když to nejezdí, tak to nejezdí.
proto sem to vyřešil, jak sem to vyřešil.
proč bych ti měl pujčovat svoje auto?Tweety píše:A půjčíš mi tvýho mergla za půl míče a nebo mám jezdit svym dvacet let starym baworákem, ve kterym už jezděj jen cikáni ?Lukas-e21 píše:
rejpej si, ale jediná rada zní, běž jezdit.
6dní v týdnu, 8-14 hodin denně...........a myslim si, že se rád vrátíš ke svý plácačce.
Tady máš aspon to svý jistý, u taxika ne. když to nejezdí, tak to nejezdí.
proto sem to vyřešil, jak sem to vyřešil.
To si myslel vážně ??Tweety píše:Mám 17tis. čistého .....
Jinak mám stejnej názor jako max-max
A to je málo?Luter píše:což po odečtení všeho zbyde pod 30 000 čistého....![]()
![]()