Dezén pneu

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
allda

Příspěvek od allda » 25. 03. 2004 16:59

kdo. píše:
And píše:
peca píše::shock: Já bych si dal ty nový dopředu! když ti uletí zadek,dá se to v pohodě zvládnout,ale když ti uletí předek,jsi v prdeli!! :wink:
jenze predek ti jen tak neuleti pac mas vpredu motor a prevodovku a vzadu nemas nic, jen spoustu koni takze urcite lepsi dat lepsi pneu dozadu..acpon ja sem si to tak dal se zimakama..á ipresto sem mel vetsinou problem se zadkem a nee s predkem
to je otázka do diskuze. osobně bych taky dal lepší dopředu, bo třeba za deště musí vodu vytlačovat ze stopy přední kola a zadní se víceméně vezou "v suchu".
mno, toť teď otázka :idea: myslel jsem, že nový dám dozadu kvůli náhonu a zazadu je šoupnu dopředu. na těch zadních, co tam mám, je ještě tak 4-5mm vzorku, takže jsou skoro jako nový.
původní majitel to asi taky udělal tak, že koupil nový a šoupnul je na zadek.

a teď ještě další dotaz. záleží taky na výrobci? vzadu jinej, vepředu jinej :idea: :?

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 25. 03. 2004 21:44

allda píše:
kdo. píše:
And píše: jenze predek ti jen tak neuleti pac mas vpredu motor a prevodovku a vzadu nemas nic, jen spoustu koni takze urcite lepsi dat lepsi pneu dozadu..acpon ja sem si to tak dal se zimakama..á ipresto sem mel vetsinou problem se zadkem a nee s predkem
to je otázka do diskuze. osobně bych taky dal lepší dopředu, bo třeba za deště musí vodu vytlačovat ze stopy přední kola a zadní se víceméně vezou "v suchu".
mno, toť teď otázka :idea: myslel jsem, že nový dám dozadu kvůli náhonu a zazadu je šoupnu dopředu. na těch zadních, co tam mám, je ještě tak 4-5mm vzorku, takže jsou skoro jako nový.
původní majitel to asi taky udělal tak, že koupil nový a šoupnul je na zadek.

a teď ještě další dotaz. záleží taky na výrobci? vzadu jinej, vepředu jinej :idea: :?
jenze do zatacky se zadni na zadnym suchu nevezou a me se stalo ze sem do zatacky do kopce musel pridat plyn a uz me ustrelil zadek a ece sem tak kouzelne stocil predni kola ze sem praskl celou plchou toho disku kolmo na obrubnik a zvohnul si rizeni :cry:

ece je potreba si ujasnit eci se bavime o stavu pneu 4mm/6mm nebo o 3mm/1mm

pac ja mam vzadu opravdu malo..navic sou krive sjety takze z jedny strany 1,5mm a z druhy 0,5mm..

obecne si myslim ze pokud budes jezdit opatrne a davat bacha na to ustrelovani zadku a do zatacek bez plynu tak je lepsi mit lepsi ve predu ae ja se s tema svyma nemuzu ani rozjet do kopce kdyz prsi.. v brne mame hrbitovskej kopec (docela prudkej) a tam ja vubec za deste nesmim :lol:
----------------------:)

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 25. 03. 2004 22:41

Ja si teda taky driv myslel, ze lepsi na predek kvuli rizeni,ale v nekolika pneuservisech mi opakovane bylo receno, ze si je mam u BMW davat na zadek kvuli RWD.
Kazdopadne se vzorkama o kterejch tu mluvite bych vas spraskal bicem a zakazal vam vjezd na silnice.
Dlouho jsem kupoval jety gumy, ale posledni dobou se cim dal tim vic poucuju, ze to neni "jen" guma. Drzi te to na silnici.

Dymak

Příspěvek od Dymak » 26. 03. 2004 20:30

Jirka325 píše:Kazdopadne se vzorkama o kterejch tu mluvite bych vas spraskal bicem a zakazal vam vjezd na silnice.
:!: souhlas, nechci rejt, ale uvedomte si, ze sport. volant, zrcátka, DTM roura, nebo cerny folie vas na silnici neudrzej. Kazdej chce mit peknou karku ( i ja ), ale pak ji nekde poslat, protoze ty pnojmatiky maj uz za zenitem, mi pride fakt zbytecny.. mj. chlubit se, kdo jezdi jezdi na vetsich slupkach je trochu detsky.

konec referatu, nekamenovat, mam jeste prednasku v BESIPu 8)

Odpovědět