crash

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 15. 03. 2004 18:51

kolik jel Tranzit přesně nevim, ale možná už brzdil...

každopádně tam byla slušná střetová rychlost a podle toho byl i výsledek - a na další stranu to nebyla úplně čelní srážka, ale stejně to musela bejt taky slušná rána :twisted:
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Geront

Příspěvek od Geront » 15. 03. 2004 19:09

2 And & GeRoX

Tak to zase prr, vím o čem mluvím: Jednou před léty, tehdy ještě se žralokem, jsem (docela zbytečně) spěchal a přepálil jsem zatáčku cca 80 - 90 km/h a už to šlo jak po másle, levej smyk, pravej smyk, z rukou vánočka, znova levej a už jsem viděl, že to neudržím, jen jsem se snažil, aby to zůstalo na silnici. Naštěstí proti mě nic nejelo, jenže se to nedotočilo zpět o 360°, takže, když jsem vlítl po prdeli do škarpy auto se tam zapíchlo zadkem a v důsledku přebytku kinetické energie se samo katapultovalo i se svým obsahem do luftu, tedy jako do vzduchu, ovšem pozadu. Poprvé jsem zažil ve žralokovi stav beztíže, bohužel né na dlouho. Jen co auto dopadlo na boudu, jsem se modlil, aby to bylo všechno. Nebylo! Následovalo válení sudů do vrbiček. Když bylo po všem, jen jsem seděl a čuměl jako Enge na výsledky dopingových testů. Pak mě napadlo, že tam se mnou byl pes. Byl tam pořád, pod sedačkou a na ten pohled nikdy nezapomenu, něco jako "TY JSI ALE VŮŮŮL"!!! Ani neštěk. Jak jsem tak byl zmatenej, nastartoval jsem. ONO TO CHYTLO! Takže za jedna, a . . . Ale to bych toho chtěl moc. Sedělo to po břicho v polobažině mezi vrbičkama. Tak jsem vykopl okýnko vyndal psa a šel zavolat známým, aby pro mě přijeli. Mimochodem, od pásů jsem měl docela sexy jelito přes půl člověka, ale když to přišlo k sobě bolelo to jaxvině, takže to nikomu nedoporučuju Obrázek

Takhle to dopadlo:
Obrázek
BMW RULEZZZ !

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 15. 03. 2004 19:32

2 Geront

no ae nak nechapu tvuj prispevek..nebo proc to adresujes me ja sem dicki tvrdil ze rosekat se v 25 let stary bawce je lepsi nez ve 12 let starym fandovi.. a pokud narazis na to jak sem rikal ze ve 150 do stromu by ti nepomohla ani nova sedma tak to je proto ze lidsky organismus nedokaze prezit to momentove zrychleni - resp. zpomaleni okamzite ze 150 na 0.. to delali v rusku pokusy uz v 60. letech kdy pripoutali kořeňa na centrifugu a rozjeli ho na 200 za 2 vteriny a pak ho zase hned zastavili.. koren se motal ece 3 dny potom a pak za pul roku umrel :)

a to co se stalo tobe se mi stalo neco hodne podobnyho..kolem prehrady mame zatacku o 180 stupnu a ja do ni vlitl 70 kmh a vyjel sem z ni 70kmh prdeli napred a ece sem udelal 10metrovy cary na silnici a pak zustal stat primo uprostred nastesti sem dostal smyk na krajnici kde byl pisek az pri vyjezdu ze zatacky takze trajektorie uz mirila rovne po silnici a nee dolu ze srazu

a jasne ze kdyby ses takle rosekal ve skodarne nebo fandovi tak bys tady mozna uz nic nekomentoval :wink:

mimochodem na ty fotce to sou 13" alpiny kola? nemas nahodou jeden navic? pekne sem si ho zbrousil o obrubnik :evil:
ve 40kmh sem dostal smyk na mokru a pretocilo se to tak debilne ze sem bouchl do obrubniku kolem primo vodorovne diskem na plochu obrubniku a cely auto se odrazilo a zkoncilo v protismeru.. a naprava vypada vpoho akorat sem trochu zvohnul rizeni takze to zanasi doprava a volant je krive diz chcu jet rovne..to sem cumel ze se jinak nic nestalo.. u feldy bych si zarazil napravu pod zadni sedacky..
nj holt nemci vi jak se delaj auta 8)
----------------------:)

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 15. 03. 2004 19:34

jo a ece k ty fotce:
z tohodle pohledu to vypada ze by se z toho dal peknj udelat baur cabrio :lol: 8)
----------------------:)

Geront

Příspěvek od Geront » 16. 03. 2004 09:49

And píše:jo a ece k ty fotce:
z tohodle pohledu to vypada ze by se z toho dal peknj udelat baur cabrio :lol: 8)
Taky si kámoš dělal srandu a chtěl na zadek dát R318 :D , ale auto je narovnaný a jezdí doposud, jenom nechtěj, abych Ti řekl kde, takže je mi líto, ale kolama sloužit nemůžu.
BMW RULEZZZ !

Lukashe

Příspěvek od Lukashe » 16. 03. 2004 15:14

Tady je pár fotek z mé dílny pro výstrahu. Nehody z nepozornosti, únavy, kluzké vozovky... :cry: :oops: Od jistý doby jezdím maximálně tak, aby se nic podobnýho už nestalo.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BigMara

Příspěvek od BigMara » 17. 03. 2004 11:19

Hodne husty

Raon

Příspěvek od Raon » 21. 03. 2004 10:53

Tak zrovna vcera sem videl fotky z kterejch mi bylo divne. Znamej je hasic a na telefon nafotil fotky jednoho typa co se svym BMW 7 nebo 5 to nebylo jasny vzal ve 200 az 220 lampu, pevnou lampu. Kus auta i s ridicem se zastavil o tu lampu a zbytek i se spolujezdcem pokracoval az do baraku. Koukali ste nekdy na Rotten.com tak tahle fotka by tam mohla patrit mezi nejhorsi!!! A co je zajimavy ten spolujezdec to prezil... Este ze ty fotky byly dost nekvalitni, strasnej pohled
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Odpovědět