2 And & GeRoX
Tak to zase prr, vím o čem mluvím: Jednou před léty, tehdy ještě se žralokem, jsem (docela zbytečně) spěchal a přepálil jsem zatáčku cca 80 - 90 km/h a už to šlo jak po másle, levej smyk, pravej smyk, z rukou vánočka, znova levej a už jsem viděl, že to neudržím, jen jsem se snažil, aby to zůstalo na silnici. Naštěstí proti mě nic nejelo, jenže se to nedotočilo zpět o 360°, takže, když jsem vlítl po prdeli do škarpy auto se tam zapíchlo zadkem a v důsledku přebytku kinetické energie se samo katapultovalo i se svým obsahem do luftu, tedy jako do vzduchu, ovšem pozadu. Poprvé jsem zažil ve žralokovi stav beztíže, bohužel né na dlouho. Jen co auto dopadlo na boudu, jsem se modlil, aby to bylo všechno. Nebylo! Následovalo válení sudů do vrbiček. Když bylo po všem, jen jsem seděl a čuměl jako Enge na výsledky dopingových testů. Pak mě napadlo, že tam se mnou byl pes. Byl tam pořád, pod sedačkou a na ten pohled nikdy nezapomenu, něco jako "TY JSI ALE VŮŮŮL"!!! Ani neštěk. Jak jsem tak byl zmatenej, nastartoval jsem. ONO TO CHYTLO! Takže za jedna, a . . . Ale to bych toho chtěl moc. Sedělo to po břicho v polobažině mezi vrbičkama. Tak jsem vykopl okýnko vyndal psa a šel zavolat známým, aby pro mě přijeli. Mimochodem, od pásů jsem měl docela sexy jelito přes půl člověka, ale když to přišlo k sobě bolelo to jaxvině, takže to nikomu nedoporučuju
Takhle to dopadlo: