Rostik píše:Horis: ty vole ty tvoje nazory co tu blijes to je neco ty mas urcite jen tak 5 taliru na vyhozeni ze a tak bys to zaplatil je jasne ze kazdy se to snazi obejit ale opravdu malokdy to jde....
me zmerily nedavno v senove tim rucnim radarem bez fotky bylo to tesne za znackou a taky jsem nedovedl nic delat cajti byli dva ja jeden prvni nevyhoda dle me staly moc blizko znacky obec, rovnou spravni rizeni, na dopravce ti rekne muzete se odvalat a skusit se snema prit ale kdyz vam to nevyjde bude vas to stat xxxxx..... no a pak radsi zaplatite to co po vas chteji ....
jinak prekrocil jsem rychlost o 37km/h a pokuta 2500 Kč pokud do roka prerocim jeste jednou rychlost o vic nez 30 vemou mi papiry ....
Hele, jestli máš na e34 535, chceš jezdit rychle, musíš mít i na pokutu

To je už tak dané. Nevím, o čem se chceš více bavit. A z vlastní praxe vím, že je akorát tou historkou o osobě blízké, či další slinty, rozesměješ, to mi věř
Byl jsme toho x krát svědkem 
. Já jen napsal, že CHLAP se k tomu postaví čelem a pokutu zaplatí
Nic jiného za tím nehledejte. A už naposledy, je to jen čistě můj, soukromý názor, který nikomu nevnucuji

Tímto považuji uvedené téma z mé strany definitivně uzavřeno, není co dodat ....