O.T. Cesko hleda superstar :-)

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 06. 03. 2004 20:29

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Thunder

Příspěvek od Thunder » 07. 03. 2004 00:05

No tak to je teda narez!!! :twisted: :twisted: :twisted: Jak vobec muze byt nekdo tak neuveritelne nesoudnej? Ale vsadim se, ze z ni tu hvezdu udelaji, pokud to ona po tomhle fiasku nevzda....
BMW - životní láska, životní styl...

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 08. 03. 2004 08:04

Thunder píše:No tak to je teda narez!!! :twisted: :twisted: :twisted: Jak vobec muze byt nekdo tak neuveritelne nesoudnej? Ale vsadim se, ze z ni tu hvezdu udelaji, pokud to ona po tomhle fiasku nevzda....
Jestli neni jenom tak vychcana - vi ze neumi zpivat, ale nechce se ztrati v davu ... kdyz prohrat, tak poradne :D :D :D

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 08. 03. 2004 11:17

No a teraz pekne checknite Americku verziu superstar a toho maleho geja :lol: reakcie sa nelisia az ak moc od Anicky :lol: :lol: :lol:

http://web.dkm.cz/kimi/idolvirgin.asf
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 08. 03. 2004 19:56

no to je blbej amik, anicka je lepsi :)
ale porote chybel vedle coly jeste hamburgr :lol:
jooo spokojene staty, zem zaslibena :roll:

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 08. 03. 2004 20:49

SlimShady píše:No a teraz pekne checknite Americku verziu superstar a toho maleho geja :lol: reakcie sa nelisia az ak moc od Anicky :lol: :lol: :lol:

http://web.dkm.cz/kimi/idolvirgin.asf
Taky super. Porotci se s tim moc ne..rou. Asi jako Hejma na druhou. Ten blbecek by si asi s Anickou rozumel :lol:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 08. 03. 2004 21:53

Ta holka je boží "svéráz". Líbilo se mi jak se bránila. 8) Byla skvělá. :twisted:
Rozhodně je to daleko lepší než, když se tam někdo psychycky sesere, že nenaplnil svoje nebo zasraný rodičovský ambice.
Každej ambiciozní boj je na hovno. Skvělý je, když nějaká histerická matka, začne řvát jak postřelená svině, když její debilní(geny nelze ochcat), neschopnej, brutálně vystresovanej spratek vypadne z nějaký hry o potenciální slávu a prachy. Jinak se mi ta "soutěž" docela líbila, jako jedna z mála věcí na TV NOVA.
To co se okolo tý holčiny rozpoutalo za "kampaň", je podle mě pěkná sračka.
Kdyby měla nějakýho prachatýho fotříka, asi by z toho vytřískal nějaký prachy.
I když jde někdo s kůží na trh, nemělo by se stát běžnou věcí, dělat si z něho veřejně ještě prdel.
Mám rád takový lidi, co si z ničeho nedělaj těžkou hlavu. Proč by měl někdo sebe automaticky handikapovat, jen proto, že je magor a trápit se tím. Jdu tam, umím uplný hovno, nemám hlas, jsem tragéd - no a co. Závisí můj život na tom co si o mě myslí nebo říkaj druzí ? U spousty lidí to tak je, to je podle mě špatně. Jéé, aby si o mě někdo něco nemyslel :roll: :evil: není přece na světě nic důležitějšího než je můž život, né ? Kůůrva 8)
Nestoudnejch lidí tam bylo daleko víc. I mezi těma co uměli zpívat. Jak může někdo říct o sobě, že je nejlepší - to je nestoudnost jako prase !
Co to je nejlepší ? Takovej člověk přece neexistuje :D
Takže nestoudná :roll: - co to melete :shock: ?!

Ty woe, asi budu filozof :twisted: - du meditovat :all coholic:
BMW The Ultimate Driving Machine

HEERY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEERY » 09. 03. 2004 00:41

Ne nestoudná ,ale nesoudná !!!! A ta kampan se mě líbí a jí určitě taky - musí mít hroší kůži když tam lezla a pokud nebude uplně blbá tak na tý "popularitě" něco vytříská.(rozhovory pro bulvární tisk,fotky,další super demo nahrávky,vystupování v silvestrech atd...)

Jo a včera tam mimochodem jedna postarší holčina zpívala písen od C.Dion dle mne fakt super !!!!
Porota říkala ,že je to lepší než originál a za těch podmínek co tam měla (stres,pouze noc v hotelu na nácvik) - fakt slušnej výkon.

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 09. 03. 2004 06:48

No tak myslím, že je po tý kampani každýmu "jasný" i tomu kdo nečumí na TV NOVA, že JE uplně blbá ! Jestli toto všechno, co píšeš, bude dělat, tak je to totální kretíno.
A jestli ne a po nějakým čase :twisted: jí dojde, že si z ní dělali prdel, tak z toho možná bude mít docela slušnej mindrák.
Vzpoměňte si na Rudu Kovandu. Sloužil k pobavení a vůbec mu nikdy nedošlo, že si z něho fšichni dělaj prdelky.

Podle mě ta kampaň je zlá. :evil:

A ta, jak Ty píšeš, postarší holčina zpívala tu pícničku od Čelin Dižon fakt tak jak by to Čelo nikdy nemohla zazpívat, protože nemá takovej hlasovej rozsah a takovou krásnou barvu hlasu. Bylo to fakt ve fšech směrech lepší než originál. A vůbec nejlepší co tam zatím bylo.
Přesto si myslím, že to stejně nevyhraje. Vypadá to trošku jako soutěž ve zpěvu, ale ten není nejdůležitější. Důležitější je taky bohužel zvládnutý český projazyk a další druhořadý věci. S cizincema odešli zpěváci. A mohlo tam zůstat i trošku povlu.
Už končím, sory, už nic nepíču. :oops:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 09. 03. 2004 07:35

...s tím nesoudný a nestoudný máš HEERY pravdu. Sou to významově odlišný slova :oops: za to sorycheck, ale podstatu vlastně vystihujou obě...

ende :twisted:

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 09. 03. 2004 09:11

DAN píše:Jdu tam, umím uplný hovno, nemám hlas, jsem tragéd - no a co. Závisí můj život na tom co si o mě myslí nebo říkaj druzí ?
To je vono - zivot proste musi bejt prdel a kdo obcas ze sebe neumi udelat debila - at uz pro nakej vyssi cil nebo jenom pro povaveni okoli, tak ma zivot celkem cernobilej ...

MartinS

Příspěvek od MartinS » 09. 03. 2004 10:04

Uli_d píše:
DAN píše:Jdu tam, umím uplný hovno, nemám hlas, jsem tragéd - no a co. Závisí můj život na tom co si o mě myslí nebo říkaj druzí ?
To je vono - zivot proste musi bejt prdel a kdo obcas ze sebe neumi udelat debila - at uz pro nakej vyssi cil nebo jenom pro povaveni okoli, tak ma zivot celkem cernobilej ...
Tojo, člověk se musí umět pobavit na vlastní účet.
Jenže madam Dajdou to z důvodu, že se třeba někdo pobaví na její účet nebo, že by ze sebe udělala debila ( ikdyž právě tohle to umocnilo :D ).... ona chtěla SUPERSTAR :aaa: :aaa: .... která si i s prominutím nevidí do "huby" :wink:

Odpovědět