O.T. Cesko hleda superstar :-)
No a teraz pekne checknite Americku verziu superstar a toho maleho geja
reakcie sa nelisia az ak moc od Anicky
http://web.dkm.cz/kimi/idolvirgin.asf

Faszom a seggedbe verem te buzi 

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
Taky super. Porotci se s tim moc ne..rou. Asi jako Hejma na druhou. Ten blbecek by si asi s Anickou rozumelSlimShady píše:No a teraz pekne checknite Americku verziu superstar a toho maleho gejareakcie sa nelisia az ak moc od Anicky
![]()
![]()
![]()

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Ta holka je boží "svéráz". Líbilo se mi jak se bránila.
Byla skvělá.
Rozhodně je to daleko lepší než, když se tam někdo psychycky sesere, že nenaplnil svoje nebo zasraný rodičovský ambice.
Každej ambiciozní boj je na hovno. Skvělý je, když nějaká histerická matka, začne řvát jak postřelená svině, když její debilní(geny nelze ochcat), neschopnej, brutálně vystresovanej spratek vypadne z nějaký hry o potenciální slávu a prachy. Jinak se mi ta "soutěž" docela líbila, jako jedna z mála věcí na TV NOVA.
To co se okolo tý holčiny rozpoutalo za "kampaň", je podle mě pěkná sračka.
Kdyby měla nějakýho prachatýho fotříka, asi by z toho vytřískal nějaký prachy.
I když jde někdo s kůží na trh, nemělo by se stát běžnou věcí, dělat si z něho veřejně ještě prdel.
Mám rád takový lidi, co si z ničeho nedělaj těžkou hlavu. Proč by měl někdo sebe automaticky handikapovat, jen proto, že je magor a trápit se tím. Jdu tam, umím uplný hovno, nemám hlas, jsem tragéd - no a co. Závisí můj život na tom co si o mě myslí nebo říkaj druzí ? U spousty lidí to tak je, to je podle mě špatně. Jéé, aby si o mě někdo něco nemyslel
není přece na světě nic důležitějšího než je můž život, né ? Kůůrva
Nestoudnejch lidí tam bylo daleko víc. I mezi těma co uměli zpívat. Jak může někdo říct o sobě, že je nejlepší - to je nestoudnost jako prase !
Co to je nejlepší ? Takovej člověk přece neexistuje
Takže nestoudná
- co to melete
?!
Ty woe, asi budu filozof
- du meditovat :all coholic:

Rozhodně je to daleko lepší než, když se tam někdo psychycky sesere, že nenaplnil svoje nebo zasraný rodičovský ambice.
Každej ambiciozní boj je na hovno. Skvělý je, když nějaká histerická matka, začne řvát jak postřelená svině, když její debilní(geny nelze ochcat), neschopnej, brutálně vystresovanej spratek vypadne z nějaký hry o potenciální slávu a prachy. Jinak se mi ta "soutěž" docela líbila, jako jedna z mála věcí na TV NOVA.
To co se okolo tý holčiny rozpoutalo za "kampaň", je podle mě pěkná sračka.
Kdyby měla nějakýho prachatýho fotříka, asi by z toho vytřískal nějaký prachy.
I když jde někdo s kůží na trh, nemělo by se stát běžnou věcí, dělat si z něho veřejně ještě prdel.
Mám rád takový lidi, co si z ničeho nedělaj těžkou hlavu. Proč by měl někdo sebe automaticky handikapovat, jen proto, že je magor a trápit se tím. Jdu tam, umím uplný hovno, nemám hlas, jsem tragéd - no a co. Závisí můj život na tom co si o mě myslí nebo říkaj druzí ? U spousty lidí to tak je, to je podle mě špatně. Jéé, aby si o mě někdo něco nemyslel

Nestoudnejch lidí tam bylo daleko víc. I mezi těma co uměli zpívat. Jak může někdo říct o sobě, že je nejlepší - to je nestoudnost jako prase !
Co to je nejlepší ? Takovej člověk přece neexistuje

Takže nestoudná

Ty woe, asi budu filozof

BMW The Ultimate Driving Machine
Ne nestoudná ,ale nesoudná !!!! A ta kampan se mě líbí a jí určitě taky - musí mít hroší kůži když tam lezla a pokud nebude uplně blbá tak na tý "popularitě" něco vytříská.(rozhovory pro bulvární tisk,fotky,další super demo nahrávky,vystupování v silvestrech atd...)
Jo a včera tam mimochodem jedna postarší holčina zpívala písen od C.Dion dle mne fakt super !!!!
Porota říkala ,že je to lepší než originál a za těch podmínek co tam měla (stres,pouze noc v hotelu na nácvik) - fakt slušnej výkon.
Jo a včera tam mimochodem jedna postarší holčina zpívala písen od C.Dion dle mne fakt super !!!!
Porota říkala ,že je to lepší než originál a za těch podmínek co tam měla (stres,pouze noc v hotelu na nácvik) - fakt slušnej výkon.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
No tak myslím, že je po tý kampani každýmu "jasný" i tomu kdo nečumí na TV NOVA, že JE uplně blbá ! Jestli toto všechno, co píšeš, bude dělat, tak je to totální kretíno.
A jestli ne a po nějakým čase
jí dojde, že si z ní dělali prdel, tak z toho možná bude mít docela slušnej mindrák.
Vzpoměňte si na Rudu Kovandu. Sloužil k pobavení a vůbec mu nikdy nedošlo, že si z něho fšichni dělaj prdelky.
Podle mě ta kampaň je zlá.
A ta, jak Ty píšeš, postarší holčina zpívala tu pícničku od Čelin Dižon fakt tak jak by to Čelo nikdy nemohla zazpívat, protože nemá takovej hlasovej rozsah a takovou krásnou barvu hlasu. Bylo to fakt ve fšech směrech lepší než originál. A vůbec nejlepší co tam zatím bylo.
Přesto si myslím, že to stejně nevyhraje. Vypadá to trošku jako soutěž ve zpěvu, ale ten není nejdůležitější. Důležitější je taky bohužel zvládnutý český projazyk a další druhořadý věci. S cizincema odešli zpěváci. A mohlo tam zůstat i trošku povlu.
Už končím, sory, už nic nepíču.
A jestli ne a po nějakým čase

Vzpoměňte si na Rudu Kovandu. Sloužil k pobavení a vůbec mu nikdy nedošlo, že si z něho fšichni dělaj prdelky.
Podle mě ta kampaň je zlá.

A ta, jak Ty píšeš, postarší holčina zpívala tu pícničku od Čelin Dižon fakt tak jak by to Čelo nikdy nemohla zazpívat, protože nemá takovej hlasovej rozsah a takovou krásnou barvu hlasu. Bylo to fakt ve fšech směrech lepší než originál. A vůbec nejlepší co tam zatím bylo.
Přesto si myslím, že to stejně nevyhraje. Vypadá to trošku jako soutěž ve zpěvu, ale ten není nejdůležitější. Důležitější je taky bohužel zvládnutý český projazyk a další druhořadý věci. S cizincema odešli zpěváci. A mohlo tam zůstat i trošku povlu.
Už končím, sory, už nic nepíču.

BMW The Ultimate Driving Machine
To je vono - zivot proste musi bejt prdel a kdo obcas ze sebe neumi udelat debila - at uz pro nakej vyssi cil nebo jenom pro povaveni okoli, tak ma zivot celkem cernobilej ...DAN píše:Jdu tam, umím uplný hovno, nemám hlas, jsem tragéd - no a co. Závisí můj život na tom co si o mě myslí nebo říkaj druzí ?
Tojo, člověk se musí umět pobavit na vlastní účet.Uli_d píše:To je vono - zivot proste musi bejt prdel a kdo obcas ze sebe neumi udelat debila - at uz pro nakej vyssi cil nebo jenom pro povaveni okoli, tak ma zivot celkem cernobilej ...DAN píše:Jdu tam, umím uplný hovno, nemám hlas, jsem tragéd - no a co. Závisí můj život na tom co si o mě myslí nebo říkaj druzí ?
Jenže madam Dajdou to z důvodu, že se třeba někdo pobaví na její účet nebo, že by ze sebe udělala debila ( ikdyž právě tohle to umocnilo