BMW je nejlepsi .....

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 27. 02. 2004 10:30

jasně já to beru...ale nemyslim si že bych psal voloviny jo tady sem se splet ale jinak občas se už o některých věcech nehádam viz podložky a ničení náprav nebo vzduchový filtry nevnucuju názory ale řikam co vim a co sem zažil a vzhledem k tomu že sem si prošel za 6 let přes 40 autáku z toho 80% německý výroby tak o autech něco vim..a řikejte si klidně že ne....od toho to tu je každej se může vyjádřit a pokud to není zrovna nejlepší odpověď tak se aspon ponaučí pro příště.samozřejmně ž e neni dobrý řikat blbosti to je volovina :evil: ale neni dobrý když se někdo zeptá jestli sou podložky dobrý a 20 co to neměli a chtěj řeknou super a já co to měl na 6ti autech řeknu že je to na nic..platí co řekne 20 lidí a ja sem špatnej....
Tel : 773 622 822

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 27. 02. 2004 13:09

Flery píše:jasně já to beru...ale nemyslim si že bych psal voloviny jo tady sem se splet ale jinak občas se už o některých věcech nehádam viz podložky a ničení náprav nebo vzduchový filtry nevnucuju názory ale řikam co vim a co sem zažil a vzhledem k tomu že sem si prošel za 6 let přes 40 autáku z toho 80% německý výroby tak o autech něco vim..a řikejte si klidně že ne....od toho to tu je každej se může vyjádřit a pokud to není zrovna nejlepší odpověď tak se aspon ponaučí pro příště.samozřejmně ž e neni dobrý řikat blbosti to je volovina :evil: ale neni dobrý když se někdo zeptá jestli sou podložky dobrý a 20 co to neměli a chtěj řeknou super a já co to měl na 6ti autech řeknu že je to na nic..platí co řekne 20 lidí a ja sem špatnej....
Na tom neco je.

Jenom to chce priste zrychit mozek a zpomalit ruce na klavesnici.

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 27. 02. 2004 13:54

no jo no....ale.... :all coholic:
Tel : 773 622 822

Odpovědět