dlouhé zimní večery na okruhu - Live For Speed
Ja mam volant a analogovy pedaly - ten zadohrab jde ovladat snad este blbejc nez na klavesnici - ta pretacivost je skutecne prehnana - s realitou to ma malo spolecnyho - mysim, ze my tady co mam bmw to dokazeme posoudit .... zase na druhou stranu je to naka priblbla amerika - buhvi jak ty sou ve skutecnosti vyvazeny - treba to fakt nejde ridit .... tot moje pocityLukashe píše:Zkoušel jsem to taky a myslím že je to dobrý, ale chtělo by to k tomu mít i volant a pedály. Jak říkáte ten zadohrab jde dost blbě ovládat. Myslím že je to tím, že na myši nejde plynule přidat plyn jak chci, dá to plnej a přetočí se to. Ale jinak mě to docela chytlo, asi víc než NFS.
Kdepak, nesouhlas....jestli vam neco rika MTR5....takova mala formule smotorem s motorky....tak ty lidi co tohle auto stavej pouzivaj LFS jako silulator chovani ty svy hracky pri zmene ruznejch parametru atd. coz myslim mluvi za vse. Samo...zakezi to model od modelu, je mozny ze ta MTR5 co tam ted je je udelana presne a ten zbytek se pretaci moc. Delal jsem si v LFS svoji E30 320i a udelůal celkem presne myslim, vykon/ot tocak/ot vsechno sedi a myslim ze se to chova dost presne....Uli_d píše:Ja mam volant a analogovy pedaly - ten zadohrab jde ovladat snad este blbejc nez na klavesnici - ta pretacivost je skutecne prehnana - s realitou to ma malo spolecnyho - mysim, ze my tady co mam bmw to dokazeme posoudit .... zase na druhou stranu je to naka priblbla amerika - buhvi jak ty sou ve skutecnosti vyvazeny - treba to fakt nejde ridit .... tot moje pocity
5er
Tak tyhle vychytavky ja neznam - hral sem to asi pred pul rokem asi tejden ... proste sem to zapnul a jelProx píše: Kdepak, nesouhlas....jestli vam neco rika MTR5....takova mala formule smotorem s motorky....tak ty lidi co tohle auto stavej pouzivaj LFS jako silulator chovani ty svy hracky pri zmene ruznejch parametru atd. coz myslim mluvi za vse. Samo...zakezi to model od modelu, je mozny ze ta MTR5 co tam ted je je udelana presne a ten zbytek se pretaci moc. Delal jsem si v LFS svoji E30 320i a udelůal celkem presne myslim, vykon/ot tocak/ot vsechno sedi a myslim ze se to chova dost presne....
jj, ten zadohrab se pretaci, jak prase, ale to je fakt hlavne tim, ze se hraje na mysi a neni moznost si do zatacky pridat jen trochu.
To jsem vyresil tim, ze jsem si ze zadohrabu udelal lehce nedotacivy auto. No proste jsem ladil a ladil a ladil, az se s tim dalo jezdit a to fakt dost slusne. Ode dneska mam konecne volant s force feedbackem a pedaly a musim, rict, ze to je uplne o necem jinym. Lehce si pridavam do zatacky, nadherne se mi to dotaci tak akorat, pak mu na konci nalozim a mastim dal. Jeste na to nejsem zvyklej a jezdim o 1-2 vteriny kolo pomalejs, ale tusim, ze az se mi to dostane do paratu, bude zas novej osobni rekord
BTW v dalsi verzi S2, bude vic veci na ladeni, udajne i motor, turbo atd.
smash
To jsem vyresil tim, ze jsem si ze zadohrabu udelal lehce nedotacivy auto. No proste jsem ladil a ladil a ladil, az se s tim dalo jezdit a to fakt dost slusne. Ode dneska mam konecne volant s force feedbackem a pedaly a musim, rict, ze to je uplne o necem jinym. Lehce si pridavam do zatacky, nadherne se mi to dotaci tak akorat, pak mu na konci nalozim a mastim dal. Jeste na to nejsem zvyklej a jezdim o 1-2 vteriny kolo pomalejs, ale tusim, ze az se mi to dostane do paratu, bude zas novej osobni rekord

BTW v dalsi verzi S2, bude vic veci na ladeni, udajne i motor, turbo atd.
smash
Sorry ale nějak jsem to nepobral. Jakej tweak si mám stáhnout?Stahni si tweak a muzes si tam poladit co chces
Pravda je že když se ten zadohrab trochu pobastlí, tak se stim ty zatáčky docela vybírat daj. Akorát na co maj v reálu ty odklony a všemožný nastavení vliv přesně nevím. Prostě pokus omyl atd.
Nebo má někdo přehled o tom nastavování a dělá něco cíleně?
No foru (odkaz je na oficialnich strankach) je v unofficial addonds LFSWeak...v nem se da doladit pocet valcu - v rade,V,boxer; objem; hmotnost; umisteni motoru; hnana naprava; rozmery kol atd.Robert píše:Sorry ale nějak jsem to nepobral. Jakej tweak si mám stáhnout?Stahni si tweak a muzes si tam poladit co chces
Pravda je že když se ten zadohrab trochu pobastlí, tak se stim ty zatáčky docela vybírat daj. Akorát na co maj v reálu ty odklony a všemožný nastavení vliv přesně nevím. Prostě pokus omyl atd.
Nebo má někdo přehled o tom nastavování a dělá něco cíleně?
Vsechny ty odklony,sbihavost atd. vliv pochopitelne me, ale priznam se, ze as se o tom ucim tak si uz nepamatuju co ma na co vliv

5er
No s tim tweakem, chce to tu 120MB verzi, s tou 40MB to funguje dost blbe, na tom foru je nejpis posledni verze tweaku, coz je ted asi E8 nebo tak, takze je potreba stahnout i posledni patch pro S1. Zakze S1 - 120MB verze, posledni patch a pak ten tweak. Ten se nainstaluje spusti, pak se spusti i LFS a normlane Alt+tab prepinas a koukas co ty zmeny delaj...Robert píše:Díky za radu, netušil jsem že je tam tolik vychytávek.
Jak se dá rozchodit ta S1 verze?
Už se mi podařilo zlepšit brzdy a tlumiče,ale ty parchanti se lepšej či co, pač čas kterej mi stačil dřív na vyhrání obtížnosti OK mi už nestačí ani na tu druhou nejlehčí![]()
Jinak tenhle tweak se tam rozchodí jak?
5er
Díky ten tweak jsem rozdejchal dokonce sám, ale nějak mi nejde ta S1 verze. To se to musí odemknout přes internet? Já mám totiž tu hru nainstalovanou na compu kterej není připojenej k netu a tyhle vychytávky mi dávaj dost práce
Je to ale prča postavit si třeba 12válec třeba o obsahu 500ccm. Daj se tam vymyslet docela zajímavý kombinace
Nejleepší na jízdu je ale řadový 6válec o obsahu 2500ccm bez turba. Že navíte jak mě to napadlo?

Je to ale prča postavit si třeba 12válec třeba o obsahu 500ccm. Daj se tam vymyslet docela zajímavý kombinace

Nejleepší na jízdu je ale řadový 6válec o obsahu 2500ccm bez turba. Že navíte jak mě to napadlo?

bohužel se to odemyká přes net. Na stránkách hry si hru koupíš s pomocí kreditky a oni Ti pošlou odemykací klíč. Ale je potřeba k odemčení bejt u nich zaregistrovanej a připojenej na internetu. Zkoušel jsem to docela dlouhou dobu nějak vochcat, nebo najít crack apod., ale prostě to nějak nejde.Robert píše:Díky ten tweak jsem rozdejchal dokonce sám, ale nějak mi nejde ta S1 verze. To se to musí odemknout přes internet? Já mám totiž tu hru nainstalovanou na compu kterej není připojenej k netu a tyhle vychytávky mi dávaj dost práce![]()
Je to ale prča postavit si třeba 12válec třeba o obsahu 500ccm. Daj se tam vymyslet docela zajímavý kombinace![]()
Holt jsem obětoval 500,- a koupil to

BTW momentálně mam 85. čas v trati Blackwood 1:31:240

ale líp se to mi ňák nedaří zajet

-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
MartinS píše:No vypadá to dobře.
Nicméně překonat už dlouho nejlepší simulátor na světě aut respektive monopostů bude asi pořádná fuška Grand Prix 4 http://www.grandprixgames.com/UK/accueil.htmla nevím zda 3 člený tým an tohle má, přece jen Geoff Grammond je absolutní špička a se svým týmem tomu dávaj co proto. Sleduji ( a nejen já) tuhle sérii simulátorů až několik let a jsou skutečně nejlepší, vedle nich půsoí série NFS jako těžká arkáda, která nemá se simulátorem nic moc společnýho.
Nastavování kvaltů, křídel, rovnováhy brzd, podložky, péra, kontrla trakce atp. je zde samozřejmostí..bez telemetrie seš u těhle her v prdeli. proto je to taky HARDCORE simulátor!
Takže jeslti se chceš vyblbnouttak to doporučuji..jezdí se v tom i Mistrovstí ČR, taky jsem se ho zůčastnil. Ale bez volantu to není ono, proto má taky už 5tým rokem volant.
Jsem velky milovnik simulatoru,specialne F1.Grand prix 4 je velmi dobra,ale uz ne tak dobra jak byvala GP 2 ve sve dobe.Take jsem GP 4 hral,ale porad jsem nebyl plne spokojen.Ke spokojenosti me dovedla az F1 Challange od EA sports.
Rordily jsou patrne pokud jezdis bez pomocniku rizeni,prokluzu,ABS atd.
A take chovani pri vysich rychlostech a pri brzdeni.Jestli jsi Challange jeste nezkousel tak to bez zaujeti zkus,take jsem dlouhou dobu veril ze Gramond je nejlepsi.....
A pokud chces neco hardcore tak Grand prix legends.To uz ale neni pro smrtelniky,proti tomu jsou vsechny simulatory vcetne LFS prochazka ruzovym sadem.Bohuzel fachci jen na Win 98.
for Smash
Jinak LFS jsem zkousel a nebylo to spatny,jen jsem nejak nemohl nastavit volant.jestli to nejak dam dohromady tak zavod si s tebou klidne dam!!!!
E 34 M5
[quote="psena"]
A pokud chces neco hardcore tak Grand prix legends.To uz ale neni pro smrtelniky,proti tomu jsou vsechny simulatory vcetne LFS prochazka ruzovym sadem.Bohuzel fachci jen na Win 98.
quote]
Grand Prix Legends hraju už nějakou dobu (4 roky). Máš pravdu že je to zřejmě nejreálnější simulátor. No ale musím poznamenat, že jak šel čas hrál jsem to na Win98, WinME a teď pařím i na WinXP. Ovšem volant a pedály podmínkou... Pro znalce - je tam i Nurburgring - Nordschleife (22,8 km). Doporučuji.
quote]
Grand Prix Legends hraju už nějakou dobu (4 roky). Máš pravdu že je to zřejmě nejreálnější simulátor. No ale musím poznamenat, že jak šel čas hrál jsem to na Win98, WinME a teď pařím i na WinXP. Ovšem volant a pedály podmínkou... Pro znalce - je tam i Nurburgring - Nordschleife (22,8 km). Doporučuji.
To me zajima,co mam udelat aby to valilo na XP?Mam verzi 1.0 a ta je jen na XP.Existuje nejakej patch neboi neco,nebo musim sehnat hru?Alex_78 píše:psena píše:
quote]
Jinak Live for speed jsem zacal parit vcera jen demo.Cas na tom aute bez turba mam 1,42 tak se jdu na to vrhnout.
E 34 M5