Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
-
..::Brutus::..
Příspěvek
od ..::Brutus::.. » 03. 04. 2007 18:39
Gangsta píše:georg píše:....to pro mě jako kuřáka neni přijemný, ale prostě mi nejde přestat, máte někdo nějaké zkušeností s odvyknutim kouření???
Ackoli jsem tomu neveril, atak mi to pomohlo - akupunktura. Nechal jsem so sebe nabodat x jehlicek a hodinu jsem s tim v klidu sedel. Borec to pak povytahoval a ja od te chvile nekouril. Vydrzelo me t 3 meice. Kamosova matka to taky praktikovala. Byla tak myslim 3x a ted uz nekouri i bez akupunktury. Kourila tusim 30 let.
Minimálně jako placebo dobrý

-
lyon
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od lyon » 03. 04. 2007 19:14
Bobik píše:co tu pletes deti? popremyslej trosku nez neco takovyho vyplivnes , cigarety a deti srovnavat muzen jen .......
btw pokud ti vadi koureni tak chod do nekurackych restauraci/hospod , a jeste srovnavat chozeni do jiny restaurace s chozenim do jiny skoly kvuli sikane je dalsi perla

A proc bych to nemohl srovnavat? Oboji je vec neprijemna a spolecensky neakceptovatelna.
Nikdo nema pravo se chovat bezohledne vuci ostatnim, a to i v pripade, ze je dotycny jedinec hovado (coz znacna cast kuraku bohuzel je, jinak by tu ten problem nebyl).
-
Bobik
Příspěvek
od Bobik » 03. 04. 2007 19:28
lyon píše:Bobik píše:co tu pletes deti? popremyslej trosku nez neco takovyho vyplivnes , cigarety a deti srovnavat muzen jen .......
btw pokud ti vadi koureni tak chod do nekurackych restauraci/hospod , a jeste srovnavat chozeni do jiny restaurace s chozenim do jiny skoly kvuli sikane je dalsi perla

A proc bych to nemohl srovnavat? Oboji je vec neprijemna a spolecensky neakceptovatelna.
Nikdo nema pravo se chovat bezohledne vuci ostatnim, a to i v pripade, ze je dotycny jedinec hovado (coz znacna cast kuraku bohuzel je, jinak by tu ten problem nebyl).
no nevim jak vetsina kuraku ale pokud vidim ze u obeda je plno a vetsina z nich kuri tak si taky zapalim pokud nikdo nesedi u me u stolu , pokud tam nikdo nekuri tak dojim a du ven, me tech par kroku nedela problem, cim myslej ty verejny mista?
-
lyon
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od lyon » 03. 04. 2007 19:33
Bobik píše:no nevim jak vetsina kuraku ale pokud vidim ze u obeda je plno a vetsina z nich kuri tak si taky zapalim pokud nikdo nesedi u me u stolu ?
Jenze vlez pak nekam do tramvaje nebo autobusu... Jet vedle "hospodskeho kuraka" treba z Prahy do Brna je potom peklo.
Krome toho se nejedna jen o restaurace, ale i pracoviste. Kdyz mas pracovne prijit nekam a v oblacich dymu pak neco odservisit, natoz u toho premyslet, je to neco podobneho. Nastesti se to v mem oboru nestava casto, ale stava se to.
-
matal
- člen E30.cz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od matal » 03. 04. 2007 19:59
Gangsta píše:georg píše:....to pro mě jako kuřáka neni přijemný, ale prostě mi nejde přestat, máte někdo nějaké zkušeností s odvyknutim kouření???
Ackoli jsem tomu neveril, atak mi to pomohlo - akupunktura. Nechal jsem so sebe nabodat x jehlicek a hodinu jsem s tim v klidu sedel. Borec to pak povytahoval a ja od te chvile nekouril. Vydrzelo me t 3 meice. Kamosova matka to taky praktikovala. Byla tak myslim 3x a ted uz nekouri i bez akupunktury. Kourila tusim 30 let.
A kde se to praktikuje

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky-
www.bmwmylife.cz
-
Asmodeus
Příspěvek
od Asmodeus » 03. 04. 2007 20:07
georg píše:.... máte někdo nějaké zkušeností s odvyknutim kouření???
Normálně jsem se v sobotu zprasil jak dobytek a v neděli ráno mi bylo zle, že jsem ani chuť na cigáro neměl. Celý den jsem nekouřil, až večer jsem dostal chuť. Řekl jsem si, že když jsem nekouřil celý den, zkusím to ještě vydržet. Ráno jsem přišel do práce a říkal jsem si, že by byla škoda si zapálit, když už jsem první den vydržel a prostě jsem ty cigarety, co jsem je měl rozkouřené, po jedné rozdal. Je to už 4 roky, za tu dobu jsem si nedal ani šluka! Kouřil jsem 11 let a ke konci 25 cigaret denně!
Tak se normálně ožer, ať nemáš chuť vůbec na nic a půjde to, věř mi!

-
matal
- člen E30.cz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od matal » 03. 04. 2007 20:21
lyon píše:Bobik píše:co tu pletes deti? popremyslej trosku nez neco takovyho vyplivnes , cigarety a deti srovnavat muzen jen .......

Tys mě pobavil čéče..
1. ve většině slušných restaurací se přez obědy nekouří..
2. většina restaurací má nekuřácké/kuřácké místo(místnosti)
3.můžeš chodit do nekuřáckých restaurací..
4.většina kuřáků si své léčení vícenéně zaplatila z daně za tabák(cca 60% z krabičky jde do státu)
5.většina dětí kouří taky..
6.myslet si,že kuřák=hovado vypovídá o tom,že Ty jsi omezenec společensky neakceptovatelný..
7.všechny státní podniky jsou nekuřácké pracoviště..
atd..
Nepodepíšu..

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky-
www.bmwmylife.cz
-
lyon
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od lyon » 03. 04. 2007 20:50
matal píše:5.většina dětí kouří taky..
Huh, co to je za argument?? Dle tveho nazoru je to dobre?
matal píše:6.myslet si,že kuřák=hovado vypovídá o tom,že Ty jsi omezenec společensky neakceptovatelný..
Priste cti prosim lepe:
znacna cast nerovna se
vsichni
Je mezi vami spousta takovych, kterym etika nic nerika. Nikdy jsem ale nenapsal, ze jsou taci vsichni.
matal píše:7.všechny státní podniky jsou nekuřácké pracoviště..
Ano, bohuzel jen statni

-
georg
Příspěvek
od georg » 03. 04. 2007 22:11
díky za rady, budu to muset pořešit... ale jestli přiberu 15 kg tak to už budu mít 110

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

-
Max-Max
- Moderátor e30.cz
Příspěvek
od Max-Max » 03. 04. 2007 22:22
sem zvedav, jestli se stejne jak se ted nekuraci biji pres prsa budete bit i kdyz napr nakej nouma prijde s myslenkou, petici zakazat vyskyt napr trabosu. Ano ano, trabos huli, smrdi, je hnusnej, zakazat! A pak nakej socan prijde s tim ze BMW neni spolecensky akceptovatelne auto a petici se rozhodne ze ma pravdu. Budete taky za? To je ta informacni doba, vsichni maji nazor na vse. Kdybys tohle o nekoureni rekl pred lety svymu dedovi kouricimu fajfku uprostred baracku, dostanes pohlavek a tolerujes to dal. Za komancu by te ani nenapadlo vystrkovat hlavu a podepisovat. Srat na petice, sem svobodnej clovek a budu si kourit kde chci a kde to uznam za vhodne a slusne.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
-
Tweety
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tweety » 03. 04. 2007 22:27
Max-Max píše:sem zvedav, jestli se stejne jak se ted nekuraci biji pres prsa budete bit i kdyz napr nakej nouma prijde s myslenkou, petici zakazat vyskyt napr trabosu. Ano ano, trabos huli, smrdi, je hnusnej, zakazat! A pak nakej socan prijde s tim ze BMW neni spolecensky akceptovatelne auto a petici se rozhodne ze ma pravdu. Budete taky za? To je ta informacni doba, vsichni maji nazor na vse. Kdybys tohle o nekoureni rekl pred lety svymu dedovi kouricimu fajfku uprostred baracku, dostanes pohlavek a tolerujes to dal. Za komancu by te ani nenapadlo vystrkovat hlavu a podepisovat. Srat na petice, sem svobodnej clovek a budu si kourit kde chci a kde to uznam za vhodne a slusne.
Souhlas, za chvíli si tu člověk nebude moc ani usrat. Jsem zarytej nekuřák, ale ať už jdou do prdele furt s nějakejma zákazama...mam toho dost
-
Max-Max
- Moderátor e30.cz
Příspěvek
od Max-Max » 03. 04. 2007 22:32
napada mne petice - zrusit studim na VS v denni forme a povinne makat od 18. VS povolena pouze vecerni nebo externi a spoplatnenou formou. DC, co ty na to, podepises?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
-
Tweety
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tweety » 03. 04. 2007 22:36
Max-Max píše:napada mne petice - zrusit studim na VS v denni forme a povinne makat od 18. VS povolena pouze vecerni nebo externi a spoplatnenou formou. DC, co ty na to, podepises?
A první dva roky makat na dráze, pokládat pražce
ZAMYKÁM

-
Miguel
Příspěvek
od Miguel » 03. 04. 2007 22:37
pohoda klídek a tabáček

-
hajcman
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od hajcman » 03. 04. 2007 23:41
georg píše:díky za rady, budu to muset pořešit... ale jestli přiberu 15 kg tak to už budu mít 110

nebo vyměnit 4 kola za 2 a bez motoru

BMW COUPE 318i IS E36 M43
To chce klid a kamna v sedle

-
biker
Příspěvek
od biker » 04. 04. 2007 00:54
ja bych se nepridal, prestoze mi hodne vadi, kdyz vedle me nekdo kouri a ocividne si nedela starosti s tim, ze by se mohl optat, nebo slusne poodejit... kdyz se nebude fajcit tak budou vyssi dane na necem jinym

takze si fajcete a hlavne doma at to nemusim dejchat

E+5

-
Mpower
Příspěvek
od Mpower » 04. 04. 2007 01:12
zakaz koureni dikybohu nerealnej, protoze by statu ta dost podstatna cast prijmu rozpoctu mozna i chybela. pochybuju ze by ty individua z vlady zacali setrit na sobe treba zpusobem nebudeme si kupovat drahe limuziny kazdou chvili novou, kdyz by koktava stacila, spis by vymysleli zase nejakou chujovinu, nolepsi nepremejslet. navrhuju pro klid vsech prestat omezovat prava kuraku

a zakazat paroubka, pokud mozno zpetne
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
-
pina
Příspěvek
od pina » 04. 04. 2007 06:50
hele kdyz je tolik chudaku nekuraku co se nemaj kde poradne najizt pro oblaka koure, tak proc se hospodsky hromadne nesnazej zakladat nekuracky hospody? kdyby opravdu byla takova klientele nekuraku tak uz tu je nejmin polovina hospod jen pro ne. co je to za nesmysl. ja si votevru hospodu. klasickou pivnici a nekj kripl mi naridi ze se tam nesmi kourit? tak at si kuraci zakladaj svoje hospody kde se kourit nesmi a nelezou do normalnich hospod.
-
Asmodeus
Příspěvek
od Asmodeus » 04. 04. 2007 08:48
georg píše:díky za rady, budu to muset pořešit... ale jestli přiberu 15 kg tak to už budu mít 110

No, to jsem ti zapomněl říct, přibral jsem nejmíň 10 kilo...

-
aula
- člen E30.cz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od aula » 04. 04. 2007 08:50
Mpower píše:zakaz koureni dikybohu nerealnej, protoze by statu ta dost podstatna cast prijmu rozpoctu mozna i chybela. pochybuju ze by ty individua z vlady zacali setrit na sobe treba zpusobem nebudeme si kupovat drahe limuziny kazdou chvili novou, kdyz by koktava stacila, spis by vymysleli zase nejakou chujovinu, nolepsi nepremejslet. navrhuju pro klid vsech prestat omezovat prava kuraku

a zakazat paroubka, pokud mozno zpetne
Ve státech západní Evropy je taky zákaz kouření na veřejnejch místech a vlády tam překvapivě nekrachly

a věř že by i u nás rozdíl prakticky nebyl znatelnej. Kuřáci kouří dál bud doma, nebo někde jinde potají
To, že tady každej vidí jen úniky na spotřební dani je celkem krátkozraké. Zkuste si představit, co se ušetří ve zdravotnictví za léčbu různých nádorových a podobných onemocnění.
Pohoda kafíčko

325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella