protože sem fakt přemejšlel zda je prodám.. pak když sem se ptal co je za rámečky na tamtom tak tam byly hnusný německý.. kdbych si to nezjišťoval tak bych je prodalTweety píše:Tak proč do tohoto téma vůbec přispíváš probohaeuromen píše:srry ale ne.. už je na co je dát..Tweety píše: No a necháš je teda ?![]()
To je jak kdybych někomu psal na téma koupím kola, že takový mám, ale že si je chci nechat
Ramecky E30 - nema nekdo navic ?
dočasný konec BMW 
Ja a veset hlavu ?Miguel píše:Nevěš hlavu, kdybys chtěl tak pro tebe mam uplně speciální tuningový s M kovým lookem a necham ti je za odvoz paštiko
Ale jako vokurko, Mkovy ramecky musim mit, to jako kdyz je nemam, tak to jako bych nebyl, kdy si mam prijet ?
To je zaminka, abys mu dal klepeta a sebral obcankuTweety píše:Tak proč do tohoto téma vůbec přispíváš proboha
To je jak kdybych někomu psal na téma koupím kola, že takový mám, ale že si je chci nechat
Jestli se ti s tim chce srat, tak si jich vezmu treba deset at mam nakou zasobu, kdyz budou ty dobry jak udelal flery a za rozum a ne za nesmyslmiska.bmw píše:Byl by popřípadě nějakej větší zájem o rámečky? Nechala bych je udělat...
Nebud blbej, vem si do zasoby, ridici jsou kokoti a neumej parkovat do rady, nikdy nevis kdy o nej prijdes.Tweety píše: Dva bych si vzal
Jirka325 : Tak ty s tím nepřestaneš ? Asi ti přestanu psát ty zajímavý SMS z práce
A s cim mam jako prestat cece ? Dyt ja jsem takovej hodnej, cistou kartu ridice mam, nic nevim, babicku jsem necet....vsechno UAMK ja nic ja muzikant
A koukej uz dorazit, at muzem jit na kavu
Nejdriv jsem te se o ne malem rvali a pak je nikdo nechce..je videt, ze jsem ten horkej brambor odhodil vcaseuromen píše:73 korun stály.. dvě mi zbyly.. nikdo je nechtěl.. pamatuješ?Tweety píše:No jelikož byl Jirka první a já druhej, tak ti pošleme adresy, popř. to Jirkovi vezmu do Prahyeuromen píše:heh já mám doma ještě dva.. už sem si říkal jestli je neprodám..Co za to chceš ?
320i coupe "plastak"