Exemplární příklad proč máme moderátory - nebude mázáno

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Zamčeno
Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 01. 01. 2007 21:44

Max-Max píše:a co mi urobis, ukradnes mi lopatku na pieskovisku? chod uz do zadku, ti vazne vravim zalez pod suknu a popros nech ta pohladka, tvoja pritomnost tu nicim nikomu neprispela len otravujes a mas prihluple otazky na ktore nechces poznat pravdive odpovede. Chod uz do riti, pitomce, nemam na tebe naladu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak to je vážně moc :lol: :lol: :lol:
vlada320 píše:ale vy se musite vzdycky pridat co.ste jak kobylky vzdycky ste na strane toho ke komu se vam to vic hodi.aby ste se zvyditelnili lezte si maxovi a komukoli jinymi do riti jak chcete
No víš Vlado, Já jsem teď na straně toho, kdo mně dneska asi nejvíc pobavil, ale zase to tady kurva nepřekrucuj, protože TY jsi napsal na Maxe první výblitek aniž bys vůbec věděl o co jde. TY jsi začal vyhrožovat jak si Maxe najdeš a ukousneš mu... nohu. TY jsi se tady začal rozhazovat s vulgaritama, ale koneckonců to o Tobě vypovídá, jaká s Tebou musí být konverzace :D Ale jo, dobré.. Ať vám to s Majkou vydrží ;) Láska je láska
No smoke, no fun...
Obrázek

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 01. 01. 2007 21:49

K tématu.

E30 320i (129hp) 198 km/h "státní" směr Brno

E28 520i (125hp) 175 km/h - na víc jsem szatím netroufl, mam ji jenkrátce a nevim co me muze zradi, tak jsem opatrnej...

Ps: reaguj a prispevek max max -e - muzstvi mam tak akorat... :lol: :wink:
Naposledy upravil(a) Gangsta dne 01. 01. 2007 22:02, celkem upraveno 2 x.
Obrázek

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 01. 2007 21:49

to Mišanek:ja tvoje slova beru mas pravdu ale vis stve me jak on nekoho posle slusne do riti je pravda ze slusne ale posle ho nekam to na tom nic nemeni.a kdyz ja napisu jemu at uz ses tim laskave uklidni s tim svym povisovanim tak se do me hned vsichni pustej.vis je zajimavy ze lidi co me znaj tak by o me tyhle veci nerekli vis :wink:
a jenom pro uplnost jmenuje se Magdaléna :wink:
a timhle koncim tuhle nesmyslnou debatu :!: kdyztak to promazte ale je mi jasny ze to tu nechate at se vsichni bavej.me je to vlastne fuk
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 01. 01. 2007 21:53

po "odchodu" ANDa sem si rikal ze je po zabave e30 fora ale s vladkem je to snad jeste lepsi :shock: :twisted: tak doufam ze to vydrzi i po osobnim seznamenim s nepritelem Maxem :lol:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 01. 01. 2007 21:54

vlada320 píše:to Mišanek:ja tvoje slova beru mas pravdu ale vis stve me jak on nekoho posle slusne do riti je pravda ze slusne ale posle ho nekam to na tom nic nemeni.a kdyz ja napisu jemu at uz ses tim laskave uklidni s tim svym povisovanim tak se do me hned vsichni pustej.vis je zajimavy ze lidi co me znaj tak by o me tyhle veci nerekli vis :wink:
Jestli tu mas post nejakeho verejneho ochrance prav uzivatelu tohoto fora tak O.K., ale nikdo by se do Tebe nepustil kdyby jsi se naucil pouzivat SZ (soukroma zpava- kdyby jsi nevedel)

Mir s Tebou
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 01. 01. 2007 21:56

A k podtématu:

Mi-24D má maximálku ve vodorovném letu 335 km/h, přeletovku 295 km/h. Záleží na tom, co nese na závěsnících a uvnitř, kde může být družstvo paragánů s výzbrojí.
Jak koukám, z Prešova na letiště Malacky je to nějakých těch 320km.
Ten údaj 65 min je tedy dost na hranici, neznám sice poměry, kudy ho vede nějaké naváděcí stanoviště, či jak to teď u nich mají, ale ten údaj se mi jeví jako pravděpodobný.

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 01. 01. 2007 21:56

skoda ze sa tento sam o sebe zaujimavy topic takto zvrhol, ale dobre:

ked si taky husty, kde si bol ked boli Hoskovice? cely rok si sa vyhrazal a chystal ako to mne a ostatnym - adam, pawka, hanis, atd atd ukazes a podrezes ako podsvinca a skutek utek. Ano, zabudol som, nemal si peniaze, cas, chut, nepustila ta mamka dlhsie ako do 21.00 a podobne dementne vyhovorky. Myslis si aky si velky kapo, ale zivot je niekde inde, moj zlaty, a na vyhrazkach cez monitor svet nestoji, to mi ver. Az dostanes po prvykrat v krcme poriadne po papuli, mozno skrotnes mozno budes musiet dostat este x-krat, ale do mna neskac, pekne a naposledy ti hovorim. Zima je dlha, smyka sa, ukludni sa, aby si si niekde v navale zlosti neposkodil tu tvoju uz teraz dost trpiacu plecku od tych tvojich tunerskych pokusov. Cest praci.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 01. 01. 2007 21:57

vlada320 píše:to Mišanek:ja tvoje slova beru mas pravdu ale vis stve me jak on nekoho posle slusne do riti je pravda ze slusne ale posle ho nekam to na tom nic nemeni.a kdyz ja napisu jemu at uz ses tim laskave uklidni s tim svym povisovanim tak se do me hned vsichni pustej.vis je zajimavy ze lidi co me znaj tak by o me tyhle veci nerekli vis :wink:
a timhle koncim tuhle nesmyslnou debatu :!: kdyztak to promazte ale je mi jasny ze to tu nechate at se vsichni bavej.me je to vlastne fuk
Ale Já se Ti divím, že i přesto, kolikrát jsi tady dostal "za uši" se pokaždé musíš chytit kdejaké takovéto pičoviny. Víš kolik příspěvků tady přecházím Já a plno ostatních lidí?? V Tvém případě bych se tady na tyto keci vysral už úplně, aspoň mně osobně by to nestálo za to, ale jestli Tě to nějak uspokojuje... :roll: :wink:

To Gangsta: Nemělo by tam být místo 215HP náhodou 125HP?? :wink: :)
No smoke, no fun...
Obrázek

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 01. 2007 21:59

Gangsta píše:
Jestli tu mas post nejakeho verejneho ochrance prav uzivatelu tohoto fora tak O.K., ale nikdo by se do Tebe nepustil kdyby jsi se naucil pouzivat SZ (soukroma zpava- kdyby jsi nevedel)

Mir s Tebou
vis jeste jedno bych chtel napsat
nebyl si to takhle nahodou ty kdo napsal v prispevku kterej se tykal tvyho auta(mimochodem moc pekny auticko priznam se ze jen tise zavidim)ze by : spousta narazek od lidi zde na foru by mohlo byt usetreno.
takze si to priznejte ze nejsem sam komu se tyhle narazky nelibej
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 01. 01. 2007 22:02

2 Vlada: nekde by se dal najit přispěvek kde pises ze zeme de respekt,ale sou tu jiní z kterých bys měl mít respekt......................

Bejt tebou tak se už opravdu zklidnim!!

Neni to tak dlouho co si vykřikoval, že Hanise přerazíš basebolkou, od ty doby ses radši na žadnym sraze neukazal (ono ses ukazal snad jednou jedinkrát na biftekách), pak tady vyhrožuješ Maxovi.....

Ja bych se nedivil kdybys jednou dostal od někoho po tlamě, aniž bys věděl odkud přiletěla první rána.

P.S: nevyhrožuju jen ti davam malou, ale dobrou radu.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 01. 2007 22:02

Max-Max píše:skoda ze sa tento sam o sebe zaujimavy topic takto zvrhol, ale dobre:

ked si taky husty, kde si bol ked boli Hoskovice? cely rok si sa vyhrazal a chystal ako to mne a ostatnym - adam, pawka, hanis, atd atd ukazes a podrezes ako podsvinca a skutek utek. Ano, zabudol som, nemal si peniaze, cas, chut, nepustila ta mamka dlhsie ako do 21.00 a podobne dementne vyhovorky. Myslis si aky si velky kapo, ale zivot je niekde inde, moj zlaty, a na vyhrazkach cez monitor svet nestoji, to mi ver. Az dostanes po prvykrat v krcme poriadne po papuli, mozno skrotnes mozno budes musiet dostat este x-krat, ale do mna neskac, pekne a naposledy ti hovorim. Zima je dlha, smyka sa, ukludni sa, aby si si niekde v navale zlosti neposkodil tu tvoju uz teraz dost trpiacu plecku od tych tvojich tunerskych pokusov. Cest praci.
aha tak to ses presne celej ty,vis ja se do hospody nemusim chodit nalejvat jak doga abych si tam musel chlastem lecit nejak komplexi vis :wink:

Venca

Příspěvek od Venca » 01. 01. 2007 22:03

ALE PÁNOVÉ, PÁNOVÉ...
ELEGANTNÍ ŘEŠENÍ:

Obrázek

:D :twisted:
Naposledy upravil(a) Venca dne 01. 01. 2007 22:05, celkem upraveno 1 x.

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 01. 01. 2007 22:04

Za tim co jsem napsal si take stojim a kdyz si precetes nejen moje prispevky v tomto thradu tak z 99% Ti zde tlacime do kebule to, ze tyto veci jdou resit i jinak a ne vyprovokovanim k dalsim x strankovym nesmyslnym debatam o hovne.

Myslim, ze by jsme radsi meli jit vsichni spat... :D

For Misanek: uz jsem to prepsal - DIK
Obrázek

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 01. 2007 22:06

Lukas-e21 píše:2 Vlada: nekde by se dal najit přispěvek kde pises ze zeme de respekt,ale sou tu jiní z kterých bys měl mít respekt......................

Bejt tebou tak se už opravdu zklidnim!!

Neni to tak dlouho co si vykřikoval, že Hanise přerazíš basebolkou, od ty doby ses radši na žadnym sraze neukazal (ono ses ukazal snad jednou jedinkrát na biftekách), pak tady vyhrožuješ Maxovi.....

Ja bych se nedivil kdybys jednou dostal od někoho po tlamě, aniž bys věděl odkud přiletěla první rána.

P.S: nevyhrožuju jen ti davam malou, ale dobrou radu.
ja respekt mam z lidi jako si ty protoze me hned neposles do prdelea dokazes veci resit s uplne jinym pristupem a hlavne spravnym pristupem ale to max ne ten me hned musi urazet.vis kdyby mi max objasnil proc se takhle musi povisovat a urazet ostatni tak bych to vzal ale dokud mi to neobjasni proc to dela tak z nej fakt mit respekt nebudu.precti si jeho prispevky na muj ucet a tvoje na muj ucet a uvidis ze ty si rozhodne clovek oproti nemu kterej to ma v hlave srovnany
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 01. 01. 2007 22:07, celkem upraveno 1 x.

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 01. 01. 2007 22:07

vlada320 píše:
Gangsta píše:

Mir s Tebou
nebyl si to takhle nahodou ty kdo napsal v prispevku kterej se tykal tvyho auta(mimochodem moc pekny auticko priznam se ze jen tise zavidim)ze by : spousta narazek od lidi zde na foru by mohlo byt usetreno.
Ale zato jsi asi duševně chorý, protože reaguješ na úplné pičoviny a ani nad tím nepřemýšlíš a pak se s někým hádáš přes 3 stránky... :lol:

A do maxe bych se moc nemontoval, protože by tě jednou ránou zlomil vejpůl, jak jsem tě tak viděl na biftekách.

Pozdravuj májku, i když teda paštiky moc nemusim. :wink:
Naposledy upravil(a) magiccc dne 01. 01. 2007 22:13, celkem upraveno 2 x.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 01. 01. 2007 22:09

vlada320 píše:
Max-Max píše:skoda ze sa tento sam o sebe zaujimavy topic takto zvrhol, ale dobre:

aha tak to ses presne celej ty,vis ja se do hospody nemusim chodit nalejvat jak doga abych si tam musel chlastem lecit nejak komplexi vis :wink:
Neni to o tom, ze by jsi si ty komplexy lecil ty, ale nekdo jinej - kterej by si je pestmi vylecil na Tobe. Tak to doufam bylo mysleny maxi.
Obrázek

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 01. 2007 22:10

magiccc píše:
vlada320 píše:
Gangsta píše: Jestli tu mas post nejakeho verejneho ochrance prav uzivatelu tohoto fora tak O.K., ale nikdo by se do Tebe nepustil kdyby jsi se naucil pouzivat SZ (soukroma zpava- kdyby jsi nevedel)

Mir s Tebou
Ale zato jsi asi duševně chorý, protože reaguješ na úplné pičoviny a ani nad tím nepřemýšlíš a pak se s někým hádáš přes 3 stránky... :lol:

A do maxe bych se moc nemontoval, protože by tě jednou ránou zlomil vejpůl, jak jsem tě tak viděl na biftekách.

rekni mi jedinou vec tu majku sis nemohl odpustit vid?co sem ti kurna provedl?

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 01. 01. 2007 22:10

magiccc píše:
Zbytečná poznámka :roll:

Asi by nasrala i mě. Respektive by me kurevsky nasrala.
Obrázek

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 01. 01. 2007 22:12

Si po sobě přečti veškeré své příspěvky a pochopíš cos provedl... :wink:

Pokud teda budeš mít na to, všechny ty sračky projít a přečíst, protože se to nedá.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 01. 2007 22:13

a hlavne ja nikoho neprovokoval.neposlal sem ho hned do haje jen sem mu napsal jestli by se s tim nechtel uklidnit ze to neni pekny nic vic.a co on na to.musi se do me pustit nez aby mi to radsi objasnil proc to tak dela a radsi se me snazi nasrat recma o sukni moji pritelkyne.ja si do huby taky neberu jeho zenu.tak si to mohl odpustit.ono nejvic boli to kdyz se nekdo opira o lidi ktery ma clovek nejradsi.

Zamčeno