ACAB - ten, který nepochopil ...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
NORMANN

Re: Tschecische Sprache

Příspěvek od NORMANN » 26. 10. 2006 20:32

adam320 píše:
NORMANN píše:
Pawka G. píše:Kripl přece ví že se krypl nepíše, nebo nawopak...jo, Normeneee, nevěděl sem že učitělé češtiny a bravurní linquisti jezděj E30ou :lol:
Normálně jsem sprostey jak dlaždič, :D hlavně v garáži, např. když se něco nedaří, ale když něco někam píši, snažím se, aby to mělo určitou úroveň. A když tu čtu různé výlevy některých postpubertálních
zakomplexovaných takyčlenů tohoto fora, s 10 hrubými chybami v jedné krátké větě, tak bych blil. Sám nerad mluvím spisovně, ale úroveň některých je fakt hrozná, ale zase holt znají "cizý" slova,to jim nelze upřít.
No a teď už víš, že nás češtináře a jazykozpytce LZE potkat i v E30! :D
Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé Y :lol: To má teprve úroveň 8)
Myslím že jsem ti svoje už řekl, zrovna od tebe ta chvála na moje y teda sedí, ale potrefená husa se vždycky ozve, no vidíš! Jsi se v mým příspěvku hned poznal, viď? ChytreY chlapec. Myslím, že to čemu se u mně posmíváš, není tak trapné, jak ty tvoje hrubky, podobné tomu, co spáchal ACAB. ACABE nic ve zlým! Mimochodem slovo úroveň se píše s dlouhým u panáčku! :wink:
BMW Freude am Fahren mit E38

Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 27. 10. 2006 07:04

NORMANN píše:
adam320 píše:
NORMANN píše: Normálně jsem sprostey jak dlaždič, :D hlavně v garáži, např. když se něco nedaří, ale když něco někam píši, snažím se, aby to mělo určitou úroveň. A když tu čtu různé výlevy některých postpubertálních
zakomplexovaných takyčlenů tohoto fora, s 10 hrubými chybami v jedné krátké větě, tak bych blil. Sám nerad mluvím spisovně, ale úroveň některých je fakt hrozná, ale zase holt znají "cizý" slova,to jim nelze upřít.
Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé Y :lol: To má teprve úroveň 8)
Myslím že jsem ti svoje už řekl, zrovna od tebe ta chvála na moje y teda sedí, ale potrefená husa se vždycky ozve, no vidíš! Jsi se v mým příspěvku hned poznal, viď? ChytreY chlapec. Myslím, že to čemu se u mně posmíváš, není tak trapné, jak ty tvoje hrubky, podobné tomu, co spáchal ACAB. ACABE nic ve zlým! Mimochodem slovo úroveň se píše s dlouhým u panáčku! :wink:
No nic proti, ale kup si větší monitor, já tam rozhodně kroužek nevidim :wink:
E36 323i coupé

Fx

Příspěvek od Fx » 27. 10. 2006 09:04

Tak yo, poťte sy nadávat za hrupki, to tadi fšychňy toužej mýt :lol:
E39 535i sedan

adam320

Příspěvek od adam320 » 27. 10. 2006 11:50

NORMANN píše:
adam320 píše:
NORMANN píše: Normálně jsem sprostey jak dlaždič, :D hlavně v garáži, např. když se něco nedaří, ale když něco někam píši, snažím se, aby to mělo určitou úroveň. A když tu čtu různé výlevy některých postpubertálních

s dlouhym jo? a čo to tam je plosimtebe :lol:
NORMANN píše:o5 jseš to ty kdo tady sere ty svoje mindrákoviny a různý píčoviny, jako je looool apod. , o5 se o mně otíráš? Moje stanovisko k tvým SZ psaným mně, se nemění. Naopak můj názor na tebe se mění, jsi ještě větší magor, než jsem si myslel, ale to je tvůj problém! Tvoje sračky okamžitě vymazávám aniž bych to četl, ty ubožáku.
já Ti ale žádný sz neposílám :lol: :lol: :lol:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

NORMANN

Příspěvek od NORMANN » 27. 10. 2006 21:06

adam320 píše:
NORMANN píše:
adam320 píše: Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé Y :lol: To má teprve úroveň 8)
No vidíš, tak ú máš opravený a co? S takovou to určitě někam dotáhneš! To nemění nic na věci, že jsi se poznal v mým příspěvku, jako jeden z těch, o kterých jsem psal, že když chtějí do někoho šťourat, ať se nejdříve naučí psát. Hned jsi se chytil (potref. husa). Tak nevím proč to zamlouváš takovými nesmysly o mém "y" :wink: . Tímto odcházím z této diskuze,neb je mi líto času, který tu ztrácím s jedním pakem....
BMW Freude am Fahren mit E38

Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring

adam320

Příspěvek od adam320 » 27. 10. 2006 21:10

člověče musim Ti říct..... je mi Tě líto
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Odpovědět