A čím tedy balzamovatJirka325 píše:na to je nejlepsi mekkej jemnej kartac a trocha vody s nejakou srajdou na nadobi....ale pak je nabalzamovani samozrejme naprosto nutne.Ivo píše:ale taky de o vyčištění pokud má někdo jako já světlou kůži
udrzba kozeneho interieru
Re: leder
Tohle zamaskuje právě ta barva od Foliatecu.NORMANN píše:Zkoušel jste někdo nějak opravit prasklinu na koženým sedáku, nebo tu prasklinu něčím vyplnit a tím alespoň trochu tu prasklinu zamaskovat?

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Já budu na bočnice svejch sedaček zkoušet Eagle One - One Step Leather Care. 473 ml mám za 220 Kč s daní, je to z produktové řady Valvoline, tak se pak podělím o zkušenosti.
http://www.valvoline.cz/shop.asp?&lr=0& ... tx=leather
E39 535i sedan
No to neni spatny, rek bych ze to bude spis pripravek typu jako je od sonaxu, tzn. kuze se nebude lesknout, ale taky nebude klouzat...Fx píše:Já budu na bočnice svejch sedaček zkoušet Eagle One - One Step Leather Care. 473 ml mám za 220 Kč s daní, je to z produktové řady Valvoline, tak se pak podělím o zkušenosti.
Kazdopadne nova zkusenost se hodi, pripravky mi vsechny dosly a kuze by zase potrebovala trochu refresh

Zvlast po cisteni bych se priklanel dle dosavadnich zkusenosti k ArmorAllu a zatim jsem s nim byl spokojenej asi nejvic a jsem zvedavej co nam Fx povi o tom pripravku od ValvolineIvo píše:A čím tedy balzamovat
Macek něco psal o začernění, tak jsem myslel, že je to vhodný na černou kůži, ale já mám světle šedou kůži. Máš teda zkušenost, že to jde i se světlými barvami?BOOST píše:Tohle zamaskuje právě ta barva od Foliatecu.NORMANN píše:Zkoušel jste někdo nějak opravit prasklinu na koženým sedáku, nebo tu prasklinu něčím vyplnit a tím alespoň trochu tu prasklinu zamaskovat?
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Já mám v kábru černou, takže jsem zkoušel jenom černou, ale prodává se víc odstínů tý barvy a za těch pár Kč to stojí za vyzkouošení, na černou je to super.NORMANN píše: Macek něco psal o začernění, tak jsem myslel, že je to vhodný na černou kůži, ale já mám světle šedou kůži. Máš teda zkušenost, že to jde i se světlými barvami?
E30 340ic V8 6q- EX

údržba kož. int.
Díky BOOSTE za radu, zkusím to.
BMW Freude am Fahren mit E38