Ukradli mi BMW E30 prosím pomoc
co můžu já doporučit je jezdit po městě na divných místech a mít štěstí já ho díky Bohu v Brně po měsíci měl. JInak tydle auta čorujou idioti takze si nemyslím že bude daleko. Good Luck
525I E34 Vanos, 535i E39, 318i E36 Schwester Wagen, ex-525i E34 comfort wagen,ex-525e E28 Das war ja ausgezeichnet Wagen, ex-528i E28, ex-530D E39
M.I.B. men in bmw
Jesus fur erfolgreich Leben
M.I.B. men in bmw
Jesus fur erfolgreich Leben
moc ti děkuju bikere! dneska jedu na chatu, ale pozdějc se tam zajedu mrknout. Kámoš mi řial, že to vozej na parkoviště a tak na měsíc to tam odstavěj. Takže mám tak 14 dní na detektivní akci pana Daniela
Škoda, že musim do práce.

Naposledy upravil(a) stormič dne 10. 09. 2006 18:34, celkem upraveno 1 x.
vyhledej si každy možny česky forum na cokoli zaregistruj se tam(ulož si všechny linky pak do pc jinak to pak nenajdeš kdyby ti někdo odepsal) a dej tam topik s maximalnim množstvim fotek a celym popisem atd. 5000 myslim je dobra častka kdyby někdo viděl auto tak bude rad když ti da vědět.
vytisknout taky můžeš jenže ti to bude stat pěkny peniz
čim dřiv to udělaš tim maš větši šanci. volej poldy co vyšetřuji každy den jak to jde co dělaj co vědi i když to bude jen otravovavni aspoň jim to budeš neustale připominat klukům zapomětlivym
držim palce a na chalupu bych osobně už vybod
vytisknout taky můžeš jenže ti to bude stat pěkny peniz
čim dřiv to udělaš tim maš větši šanci. volej poldy co vyšetřuji každy den jak to jde co dělaj co vědi i když to bude jen otravovavni aspoň jim to budeš neustale připominat klukům zapomětlivym

držim palce a na chalupu bych osobně už vybod

Litvínov
Z Litvínova a okolí sem na forum, pokud vím chodí neymíň 3, myslím, že je najdeš v příspěvcích za poslední měsíc, až dva. Buď mají napsáno, že jsou z mostecka, Meziboří, což je hned vedle Litvínova, nebo přímo z Litvínova. Jeden takovey příspěvek je z 20.9.2006 "Prodám BMW tc baur. Tam máš kontakt na 2 členy. Sám odtamtud taky pocházím, stále tam ještě jezdím a kdybych tam takový auto viděl, určitě bych se pokusil s tebou spojit.
Držím palec, abys auto našel a v co nejzachovalejším stavu.
Držím palec, abys auto našel a v co nejzachovalejším stavu.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring