tak ty budeš bydlet asi hooodně hluboko v leseDOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
Mam jednu "hadanku" : Vite co znamena sukat bedny??
Odpoved: Kdyz ty dotycni lidi sou tak moooc vysoleny, ze treba frajer stahne kalhoty a strka to do repraku...ta hudba mu dava takovy pecky a drogy jak bysmet, ze si dotycnej mysli jak buhvi jakou nadheru nesuka..ale opak je pravdou...Humus, humus, humus....at mi nidko netvrdi, ze se tohle tam nedeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czechtek
- scandinavian
zéwlovat :rock:
DOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
Odpoved: Kdyz ty dotycni lidi sou tak moooc vysoleny, ze treba frajer stahne kalhoty a strka to do repraku...ta hudba mu dava takovy pecky a drogy jak bysmet, ze si dotycnej mysli jak buhvi jakou nadheru nesuka..ale opak je pravdou...Humus, humus, humus....at mi nidko netvrdi, ze se tohle tam nedeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
sukat bedny to vim co je, to je polsku hledat krabiceDOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
scandinavian píše:tak ty budeš bydlet asi hooodně hluboko v leseDOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
Odpoved: Kdyz ty dotycni lidi sou tak moooc vysoleny, ze treba frajer stahne kalhoty a strka to do repraku...ta hudba mu dava takovy pecky a drogy jak bysmet, ze si dotycnej mysli jak buhvi jakou nadheru nesuka..ale opak je pravdou...Humus, humus, humus....at mi nidko netvrdi, ze se tohle tam nedeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))
- miška.bmw
- Kontaktovat uživatele:
Jdi si dát hooodně studenou sprchu, třeba se proberešDOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
Buď rád že ti na BMWklubu dali jenom tuhle poznámku pod nick "SEM HROZNĚ DRSNEJ ADOLESCENTNÍ MOULA", bejt tebou píšu adminovi děkovnej dopis, protože by sis zasloužil něco dááleko lepčíhoDOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
- scandinavian
- scandinavian
zajimave je, že o Czechteku a technu vubec toho vědí nejvíc ty, co s napětím a zatajeným dechem sledují zprávy na Nově, a v životě na takové akci nebyli...
napadá mě jedna věc, pro lidi z klubu, co se tam domluvit na parkování na jednom místě? myšleno dát auta pokud možno kolem sebe, aby se jim nic nestalo a nikdo z nás tam o nic nepřišel, přece jenom, svině jsou všude
napadá mě jedna věc, pro lidi z klubu, co se tam domluvit na parkování na jednom místě? myšleno dát auta pokud možno kolem sebe, aby se jim nic nestalo a nikdo z nás tam o nic nepřišel, přece jenom, svině jsou všude
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
- miška.bmw
- Kontaktovat uživatele:
Ale já to neberu jako povl... jen mám trošičku jinou představu o skvělým autěscandinavian píše:už chápu, 316i se tu bere jako povl, já byl spokojenej.miška.bmw píše:E36 316iscandinavian píše:je smutný, že takový ubožáci si kupujou tak skvělý auta![]()
Nic proti E36 316i nemám jen to pro mě není skvělý auto...
- scandinavian
já nemyslel, že budem pitvat, kdo má co za motor, ale to je jedno....miška.bmw píše:Ale já to neberu jako povl... jen mám trošičku jinou představu o skvělým autěscandinavian píše:už chápu, 316i se tu bere jako povl, já byl spokojenej.miška.bmw píše: E36 316i![]()
![]()
Nic proti E36 316i nemám jen to pro mě není skvělý auto...
zéwlovat :rock: