Kdo dneska prihlasil E30ku s platnou TUV?
Ty mi asi nerozumíš, starší auto šlo přihlásit jedině s globálkou, ale co jsem ted mel moznost zjistit, tak globalka dnes urcuje pouze to, za kolik to prihlaseni bude. Auto s globalkou = 2300, auto bez ni = 2800 Kc. Nejsou to uplne zaruceny informace, mam to od kamarada, ktery dostal podle novych pravidel znacky predevcirem.Flery píše:no ja teda prihlail i starsi auto pred tim de spis jestli padla ta globalka nebo neFx píše:Ale jo, je to tak jako tak levnější a zdá se, že ta pitomá hranice 8 let padlaFlery píše:po staru 4600 za globalku a 1500 za technicak takze se moc nemeni co
E39 535i sedan
-
tak jak to tak ctu tak ted se da krasne prihlasovat auta...
nicmene by me zajimalo zda E30ka ma tu evropskou homologaci o ktere mi na magistrate rikali, nebo ji nema a vam se to presto dari prihlasovat....
mam tu totiz jedno auti co bych chtel hodit na papiry a to homologaci nema ale bylo dovezeno z GB
nicmene by me zajimalo zda E30ka ma tu evropskou homologaci o ktere mi na magistrate rikali, nebo ji nema a vam se to presto dari prihlasovat....
mam tu totiz jedno auti co bych chtel hodit na papiry a to homologaci nema ale bylo dovezeno z GB
mr.bouchac
Ja teda primo nevim, ale musi jit prihlasit uplne vsechno at to ma ES nebo nema, pokud to ma papiry..mr.bouchac píše:tak jak to tak ctu tak ted se da krasne prihlasovat auta...
5er
-
http://www.mercedes-classic.cz/forum/re ... 5&t=162945
takhle to funguje!! sice jde o M-B, ale přibližně stejnýho věku.
takhle to funguje!! sice jde o M-B, ale přibližně stejnýho věku.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám přihlášeno
1) Auto jede na dovozovou technickou. Technická by měla být v pohodě když nenarazíte na vola. Ale připravte se na to, že když dělají dovoz, hodně dlouho jim to trvá. Na papíry jsem po technický čekal 3,5 hodiny
Je lepší odjet a pak se tam vrátit. Jinak cena technický se liší podle STK, já ji měl za 2410,-Kč
2) Bylo mi řečeno ať to jedu pojistit. Nakonec po mě nikdo pojištění vidět nechtěl, ale přece jen jsem tam jel a auto pojistil na VINko s tím, že číslo TP a RZ pošlu pojistiteli formou SMS až auto bude na papírech.
3) Magistrát, odbor dopravy - přihlašování dovozů. Já to měl přes známou, takže jsem tam byl dnes v sedm ráno a ve čtyři si jdu pro RZ. Ale pokud Vás tam někdo nedostane, tak z důvodu velkého zmatku v dovozech se budete muset objednat a co mi paní říkala, tak se objednává na měsíc dopředu, protože dělají také 50 dovozů denně. Že prej lidi vozí staré vraky z devadesátého roku a oni z toho mají hlavu jak pátrací balon (později se paní podívala co přihlašuji a trochu se začervenala
)Vypíšete dva formuláře, zaplatíte 2800,- Kč a jedete domu.
Takže shrnutí :
Lítal jsem kolem toho tři dny (kdyby nebyl problém s TK, tak jen dva dny. Stálo to 2410,-(TK) + 1945,- (povinný na 1/4 roku) + 2800,- (přihlášení). Jediné doklady které jsou potřeba : Velký německý TP, odhlášenka (neboli malý německý TP s ustřiženým rohem), na úřadě potom papír o provedení dovozové TK. To je vše. Německý TUV vůbec nikoho nezajímá, ani na technické, ani na úřadě
Ptejte se

1) Auto jede na dovozovou technickou. Technická by měla být v pohodě když nenarazíte na vola. Ale připravte se na to, že když dělají dovoz, hodně dlouho jim to trvá. Na papíry jsem po technický čekal 3,5 hodiny

2) Bylo mi řečeno ať to jedu pojistit. Nakonec po mě nikdo pojištění vidět nechtěl, ale přece jen jsem tam jel a auto pojistil na VINko s tím, že číslo TP a RZ pošlu pojistiteli formou SMS až auto bude na papírech.
3) Magistrát, odbor dopravy - přihlašování dovozů. Já to měl přes známou, takže jsem tam byl dnes v sedm ráno a ve čtyři si jdu pro RZ. Ale pokud Vás tam někdo nedostane, tak z důvodu velkého zmatku v dovozech se budete muset objednat a co mi paní říkala, tak se objednává na měsíc dopředu, protože dělají také 50 dovozů denně. Že prej lidi vozí staré vraky z devadesátého roku a oni z toho mají hlavu jak pátrací balon (později se paní podívala co přihlašuji a trochu se začervenala

Takže shrnutí :
Lítal jsem kolem toho tři dny (kdyby nebyl problém s TK, tak jen dva dny. Stálo to 2410,-(TK) + 1945,- (povinný na 1/4 roku) + 2800,- (přihlášení). Jediné doklady které jsou potřeba : Velký německý TP, odhlášenka (neboli malý německý TP s ustřiženým rohem), na úřadě potom papír o provedení dovozové TK. To je vše. Německý TUV vůbec nikoho nezajímá, ani na technické, ani na úřadě
Ptejte se

no jeste se pochlub co se ti povedlo prihlasit??
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Spooky-0987
mno co ja mluvil s autickarema tak abe musi bejt, tuv ne
jinak tady to taky je, i vyhlaska jukni
http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... pic&t=8666
jinak tady to taky je, i vyhlaska jukni
http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... pic&t=8666
e30/320i rv 88
- scandinavian
- scandinavian
hezky Tweety
jen bych ještě dodal, že Autec s tim nemá nic společnýho a kopie něm. techničáku, jak má vypadat ABE, je na www.mdcr.cz v sekci silniční doprava - dovoz, až dole

jen bych ještě dodal, že Autec s tim nemá nic společnýho a kopie něm. techničáku, jak má vypadat ABE, je na www.mdcr.cz v sekci silniční doprava - dovoz, až dole

zéwlovat :rock:
- scandinavian