Tuning Party HK
jedem 2 e30 z havirova...jedeme v patek a domu v nedeli...tak se nekde potkame.
EX IS http://www.youtube.com/watch?v=2_0hbPTAv8o
Skoda 105->Skoda 120->BMW E30 318i M40->BMW E30 318is M42->BMW E30 318is M42 podruhé->Seat Cordoba SX 2,0 16v 150ps-njn zradil sem BMW,ale je to jen chvilkove...
Skoda 105->Skoda 120->BMW E30 318i M40->BMW E30 318is M42->BMW E30 318is M42 podruhé->Seat Cordoba SX 2,0 16v 150ps-njn zradil sem BMW,ale je to jen chvilkove...
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
neboj, mame vsechno! a kousek od letiste je i supr koupani na piscity plazivlada320 píše:a jestli bude takovy vedro jako pred dvema rokama tak si sebou vem i nejakej slunecnik jinak je to na tom letisti o upal to bez prdele snad nikde tam neni stin mozna tak u stanku ale tam je porad narvano.
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

no to tam bylo sakra vedlo, vydržel jsem tam jen v sobotu dopoledne a musel jsem jet dom, jinak bych tam chcíp... byl jsem taky trochu po opici a nějak jsem to vedro nesneslvlada320 píše:a jestli bude takovy vedro jako pred dvema rokama tak si sebou vem i nejakej slunecnik jinak je to na tom letisti o upal to bez prdele snad nikde tam neni stin mozna tak u stanku ale tam je porad narvano.

E34 ruullleeeeezzzzzz
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tam jede celkem dost lidí, koukám.
Poláci mě taky štvou, je jich tam rok od roku víc a víc, pořadatelé s nimi nic nedělají, protože to by jim někdo musel dát do rukou pistole s gumovými projektily
Ale je fakt, že když jedou poláci na plochu pro gumování, je to vždycky prdel
Maca, počítám s volnem na pátek i pondělí, protože si neumim představit, že bych se v neděli vrátil domu a hned jsem musel odjíždět za prací...
Ty co jedou z Prahy nebo přes Prahu, tak s těmi bychom se mohli sejít. Pojedeme přes Prahu Maca, že jo ?
Poláci mě taky štvou, je jich tam rok od roku víc a víc, pořadatelé s nimi nic nedělají, protože to by jim někdo musel dát do rukou pistole s gumovými projektily

Maca, počítám s volnem na pátek i pondělí, protože si neumim představit, že bych se v neděli vrátil domu a hned jsem musel odjíždět za prací...
Ty co jedou z Prahy nebo přes Prahu, tak s těmi bychom se mohli sejít. Pojedeme přes Prahu Maca, že jo ?