Nejak tak sem si to predstavoval:

Flery píše:v tej barve me to pride nevyrazny a co se tyce ty modry barvy v logu je to o tzv. par korun vic, pro me o par stovek investic pryc este to s nima proberu. uvidime pokud to nekdo umite udelejte navrh 2ky a 1 ky s logem barevnym a ja jim to v utery poslu.
jinak zatim vyhrava navrh cislo 1 a co si odhlasujete to v utery bude pozehnano takze spousta vas pise 5 ja sem jasne napsal vyberte ze 3 zakladnich navrhu podle vseho zatim vede cislo 1
s postou to bude horsi predani pouze na srazech nebo pri zaslani nejaého predmetu ze sekce prodej opravdu nebudu litat na postu..domluvte se krajove vemte treba 20 ks to se resit da naposled kdyz sem byl a poste poslat par balicku nechal sem tam 700posta balny doject na potu stoji 5x tolik co 1 podlozka uvedomte si ze to stoji 100 zakladni balik na dobirku, pokud chcete rikat ze muzu nechat si porachy poslat na ucet tak upozornuju ze moje ceska sporitelna funguje tak ze vse vim az mesic po takze to vymyslime az to bude a vy se zatim spojte pac za 2 podlozky by ste dali tak 200 s postou a balnym
Flery píše:ok s tema znakama ste me presvedcil...ted uz se jen rozhodne mezi verzi jedna a 2