NOS - dusík
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
ja jsem jednou použil slick 50 a je to hodně znát nebyl zrovna levnej ale stojí to zato...Kony píše:A neznáte někdo tzv. SLICK 50 prej to prodávali i v hypce, a je to něco podobnýho, do novýho oleje a má to nějak líp vymezovat vůle ( taky byl prej nějakej lubrifilm ale nebyl tak dobrej )
Jinak existuje taky RVS, je to nějaká ruská specialita, jde tam o chemickou reakci kdy se ty částice přidaný do oleje aktivují jen na místech kde je větší tření - tedy větší teplota a tam vytvářejí keramickou vrstvičku, je to drahý docela, asi na pět kolíků to vyjde,
web: http://www.rvs-tec.cz/start.htm píšou tam dost odvážný věci, ale kdo ví třeba to je funkční

Fugo píše:a do hučících differenciálů se doporučujou bukový piliny, takovýhle chytrý opičí kapky si může do motoru nalejt jen začátečník nebo hlupák. Zajímalo by mě jak ta chytrá emulze pozná zda zatěsnit někde nějakou nerovnost nebo mazací otvor v TD který je o průměru pod 1mm.
ty piliny do diferu-před lety jsem to praktikoval u jednoho moskviče na radu jeho majitele,par hrstek jsem tam nasoukal ,prímo do oleje,a ten dif asi po 5km uplně ztichnul.....
ghorst for president
730i E32, 316 compact,E30 318 IS,E30 316i,E36 318 sedan,E34 525i,E34 525 TDS. E36 325
))
730i E32, 316 compact,E30 318 IS,E30 316i,E36 318 sedan,E34 525i,E34 525 TDS. E36 325

ty jo, jako fakt? hend to du udělat
, to bych si fakt nelajz, sice se asi prd stejně stane, ale radši fakt ne,. Mě taky řval difer, tak sem zkusil jeden olej univerzal GL345 no a řvalo to jak kráva, tak sem vzal v autokelly přímo GL5 a jako už je to normál, teda ted se tam jednou za hodně dlouho něco rozklepe při prudký akceleraci ( no u mě jen trošku prudký
) takže bud to vidim na nějakej silent, bo ložisko kardanu, nebo přímo něco v difu ,

hehe tyhle sracky (: 1 v zivote sem to skusil protoze mi to dotah kamos za to ze sem mu pomohl opravit motorku tak sem to tam nalil (( motorka 2takt jawa-perak)) jel se na zavody Nepomuckej trojuhelnik (: zdalo se to ze se to nechova hur ani lip :/ melo to klasicky vymezit vule a udelat nejakej spesl filtcik na valci (: a kdyz sem jel zavody tak se ve 2 kole motorka zmenila v dymovnici a ja za sebou nwvidel nic krome koure.. (: po odkrouzeni este jednoho kola sme dojeli (: a druhej den sem sel delat motor znova (:
a k tmu diferu (: taky mi tak divne hucel tak sem ho rozebral a zjistil ze praskl kos co to ma drzet (: tot taky zavada a myslim ze by ji ani pyliny nespravily..
a k tmu diferu (: taky mi tak divne hucel tak sem ho rozebral a zjistil ze praskl kos co to ma drzet (: tot taky zavada a myslim ze by ji ani pyliny nespravily..

BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009