Zkurvenej mráz
u nás u země -23,8 (měřeno) a nešly otevřít vrata, zamrza tyč co je drží aby se neotvíraly, ještě nikdy sem v takovym mrazu nefoukal horkovzduškou na vrata abych je otevřel, felcka naskočila i když se jí nechtělo (1.9 atmosferickej diesel). V garáži už ani topení nestačí, nepáchnu tam dokud je taková zima
dočasný konec BMW 

-
ne tak tolik prachy nepotrebuju, pokud te to zajima tak spim tak 4 hodiny ze dne
to je zas silacky tahani tohle ..........
to ze sem na icq neznamena ze mam volno vis? ale to, ze drepim v praci
takze asi tak
pokud mas potrebu to resit tak sz nebo icq neni treba to tu zasirat
kecama, ktery maj perd s mrazem.............. tot posledni prispevek ode me sem
at: no asi fajn
)), ale jedna me bohate staci 
to je zas silacky tahani tohle ..........

pokud mas potrebu to resit tak sz nebo icq neni treba to tu zasirat

at: no asi fajn

E+5 

-
WEBASTO V TOURINGU RULEZZZZZ!!!!!!!!!!! Já si nestěžuju, akorát ty 2 metry mezi barákem a autem mi byla zima.
Kupé na mrazu, zamrzlej zámek, ale rozmrazovač zámků to časem povolil.
PS: Kábro spinká v garáži a tam mu zima není.

Kupé na mrazu, zamrzlej zámek, ale rozmrazovač zámků to časem povolil.
PS: Kábro spinká v garáži a tam mu zima není.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Pravidelně mi nejdou už u druhýho zimního auta zavřít v tomhle mrazu dveře. Loni sem na to kašlal, letos sem to odhalil při prvních mrazíkách u spolujezdce tak sem to rozebral a vyčistil a v poho. No a včera se to projevilo i u řidiče. už mě nebaví za jízdy držet dveře
nehledě na to že dneska sem si musel dát ráno kolečko kolem sídliště navíc aby se to všechno prohřálo a dveře šly zavřít, kuli čemuž sem málem nestih školu
Zkoušel sem to rozmrazovačem i nákým mazacím něčim a nic a rozebírat se mi to ve dvacetistupňovým mrazu nechce. A věřim že až mrazy povolí tak se na to zase vyprdnu, páč už to bude fungovat... Ach jo, to sem potřeboval, postěžovat si 
Mimochodem, všecno ostatní v pohodě

Mimochodem, všecno ostatní v pohodě

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
U nás bylo -24 a Bafí chytá na první šup! Sice s tím startér nechtěl moc pohnout, ale když už se to roztočí, tak hned chytá. Jen už nesmím lézt dveřma u navigátora, nebo je pak opět nezavřu a budu muset zase psovi vzít vodítko a dveře přivázat...
Taky jsem se chtěl zeptat - radil mi jeden kolega, že v takových mrazech je dobré před nastartováním rozsvítit tak na 10 - 15 sec. světla, pak zhasnout, chvíli počkat a pak startovat. Prý by to mělo fungovat jako že se snad baterce rozproudí krev a pak líp točí. Já nevím, neměl jsem odvahu to zkoušet, abych pak vůbec natočil...
Nemáte s tím někdo zkušenost???

Taky jsem se chtěl zeptat - radil mi jeden kolega, že v takových mrazech je dobré před nastartováním rozsvítit tak na 10 - 15 sec. světla, pak zhasnout, chvíli počkat a pak startovat. Prý by to mělo fungovat jako že se snad baterce rozproudí krev a pak líp točí. Já nevím, neměl jsem odvahu to zkoušet, abych pak vůbec natočil...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
neco na tom bude, kdyz sem ted menil na hnisanu altik, po nastartovani bylo dobijeni 12.6 a pak najednou 14,1, elektrolyt patrne mirne tuhne.Asmodeus147 píše:U nás bylo -24 a Bafí chytá na první šup! Sice s tím startér nechtěl moc pohnout, ale když už se to roztočí, tak hned chytá. Jen už nesmím lézt dveřma u navigátora, nebo je pak opět nezavřu a budu muset zase psovi vzít vodítko a dveře přivázat...![]()
Taky jsem se chtěl zeptat - radil mi jeden kolega, že v takových mrazech je dobré před nastartováním rozsvítit tak na 10 - 15 sec. světla, pak zhasnout, chvíli počkat a pak startovat. Prý by to mělo fungovat jako že se snad baterce rozproudí krev a pak líp točí. Já nevím, neměl jsem odvahu to zkoušet, abych pak vůbec natočil...Nemáte s tím někdo zkušenost???
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220