Už je to tady, nová Fabia: Tři dveře a 170 koní pro RS
Asi myslime kazdej jinou Fabii RS, ta co znam ja:
tezsi na predek (tak jako sestivalec e30 ale urcite ne), ale naprosto presne ovladani, kam zatocis, tam jede, naprosto citelne a predvidatelne chovani zejmena na uskakanym a rozbitym asfaltu.
Jinak nedotacive se muze chovat prakticky jakekoliv auto, zalezi na tom jak s nim pojedes, e30 taky muze byt nedotaciva, myslim ze uz se asi spouste lidi stalo, ze se jim e30 hrnula ze zatacky po cumaku. Jak to vypada, kdyz nekdo s fabii RS umi jezdit, si muzes prohlidnout tady:
http://www.pavel-valousek.com/videa/200 ... inec05.wmv
O nedotacivosti bych tady v tom pripade asi nemluvil. Auto na videu je naprosto seriove, pouze ma vypnute ABS a ASR. Protoze s nim Valousek lita uz duhou zimu a trenuje vsechny souteze, tak je asi i dost olitane.
tezsi na predek (tak jako sestivalec e30 ale urcite ne), ale naprosto presne ovladani, kam zatocis, tam jede, naprosto citelne a predvidatelne chovani zejmena na uskakanym a rozbitym asfaltu.
Jinak nedotacive se muze chovat prakticky jakekoliv auto, zalezi na tom jak s nim pojedes, e30 taky muze byt nedotaciva, myslim ze uz se asi spouste lidi stalo, ze se jim e30 hrnula ze zatacky po cumaku. Jak to vypada, kdyz nekdo s fabii RS umi jezdit, si muzes prohlidnout tady:
http://www.pavel-valousek.com/videa/200 ... inec05.wmv
O nedotacivosti bych tady v tom pripade asi nemluvil. Auto na videu je naprosto seriove, pouze ma vypnute ABS a ASR. Protoze s nim Valousek lita uz duhou zimu a trenuje vsechny souteze, tak je asi i dost olitane.
Ne ze by se mi naftove motory bmw nelibily, ale asi bych netvrdil, ze vw je nejak pozadu.matal píše: O dieselových motorech si VW může nechat je zdát, současná motorizace BMW 118d-obsah 1995ccm výkon 90kw/122ps/280Nm
120d stejný obsah a výkon 120kw163ps/340Nm
Kam se hrabe VW se 105ps a 250Nm..
2.0TDi od VW muze mit vykon 125 kW (170 k) a tocivy moment 350 Nm. Nerekl bych, ze je to nejaky rozdil.
105 koni ma slabsi verze motoru 1.9 TDi, takze rekl bych tvymi slovy: srovnavas nesrovnatelne...
Tak to byl nářez,ještě někdo si nechce špinit zadek ve Fóbii???? 
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
Video sice pěkný, ale takovýhle může natočit někdo kdo to má v ruce s jakýmkoliv autem a určitě i s těžkou, 6válcovou E30.
Fábii bych si za ty prachy určitě ale nepořídil. Jsou jiný auta a radši bych třeba nějakou starší M3, třeba E36 než zbrusu novou Fóbii RS.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu jak se dneska může automobilka Škoda vytahovat u svého sportovního vozu výkonem 170 PS u Fábie nebo 200 PS u Oktávie. Tohle jsou v dnešní době naprosto zoufalé hodnoty ať se to srovnává s čímkoliv.
Nechci tu dělat nějaký závěry, ale není to nic zajímavýho ani za ty peníze co se to prodává a jesli někdo říkíá že je to český auto a bůh ví cosi ještě dalšího tak to nemá v palici v pořádku.
Nechci tu dělat nějaký závěry, ale není to nic zajímavýho ani za ty peníze co se to prodává a jesli někdo říkíá že je to český auto a bůh ví cosi ještě dalšího tak to nemá v palici v pořádku.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
čtu koukam a zjištuji že to tu je samej superman a hromada super odborniku na auta,klobouk dolu před váma
nekopim si jiné auto neš to o ktrem se tu bude řikat že je minimálně dobre
sice polovičku života strávim splacenim dluhu ale nedá se nic dělat,přece nebudu jezdit mezi lidi z nějakou šumkou

318i M10
týjo, to jsou dobrý kecy zase. a kdo tvrdí, že by radši e30, než novou Fabii RS, tak ať se jde vysrat
. Já mam svojí e30 hodně rád. Ne kvůli tomu, že je to e30 a jak je skvělá a úžasná a lepší než současný auta, ale spíš proto, že se o ní starám a tak... určitě bych nechtěl vyměnit, nebo tak něco. Tuhle e30 bych si rád nechal, ale určitě bych novou, ale i jetou Fabii RS vůbec nepohrdnul. Nový auto, žádný starost... jen lejt naftu. A to ještě málo nafty
A sportovní auto? Sportovněj ražený auto, nebo jak to nejlíp nazvat, nemusí bejt nepohodlnej vejtřas, se kterym nemůžeš jet s pár lidma kus za Prahu
. RS se asi docela prodávaj, takže je vidět, že se to lidem asi v poměru cena/výkon/užitná hodnota asi docela zamlouvá, ne?
Neřikám, že mě se ta nová Fabie podle toho obrázku nějak moc líbí. To vůbec. No uvidíme, jaká bude ve zkutečnosti.
A sportovní auto? Sportovněj ražený auto, nebo jak to nejlíp nazvat, nemusí bejt nepohodlnej vejtřas, se kterym nemůžeš jet s pár lidma kus za Prahu
Neřikám, že mě se ta nová Fabie podle toho obrázku nějak moc líbí. To vůbec. No uvidíme, jaká bude ve zkutečnosti.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tím spíš že jezdíš ve starý škodovce by jsis měl lépe uvědomit že za peníze, který by jsi měl vrazit do nové ůžasné škody fábia RS by jsi pořídil auto ač trochu jeté, které by ti za podobnou sumu nabídlo daleko více všeho. Ber i v potaz to že škodovka není jediná automobilka na světě a kdybych se měl zajímat o nové auto v kategorii od 500 000,- do 700 000,- což nová fábia RS jistě bude zkus se podívat na stánky i jiných výrobců např. toyota sport má 1,8i bez turba s 191 PS a výbavou velice zajímavou.
Nechtěl jsem tě tím jakkoliv nasrat nebo dělat chytráka, ale spoustu lidí si prostě myslí že škodovka je zázrak na zemi a že nic lepšího prostě není když jí má i soused a je s ní spokojenej.
Nechtěl jsem tě tím jakkoliv nasrat nebo dělat chytráka, ale spoustu lidí si prostě myslí že škodovka je zázrak na zemi a že nic lepšího prostě není když jí má i soused a je s ní spokojenej.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
kdybych mel pul mega, vemu je, necham narvat komplet do kary, zrenovuju do posledniho sroubku a mam pohodu na 10 let.
nebo vemu 400 tis a koupim 320d nebo 330d z reichu e46.
lidi co je tak skvele na fabce? a tuplem na RS fabce? furt to bude jen priblizovadlo, snad si nemyslite ze VW dovoli vyrabet neco co konkuruje nemeckymu VW? urcite i v ponuce VW si najdu neco lepsiho a ve stejne cene nez fabka.
nebo vemu 400 tis a koupim 320d nebo 330d z reichu e46.
lidi co je tak skvele na fabce? a tuplem na RS fabce? furt to bude jen priblizovadlo, snad si nemyslite ze VW dovoli vyrabet neco co konkuruje nemeckymu VW? urcite i v ponuce VW si najdu neco lepsiho a ve stejne cene nez fabka.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
notakHanis píše:Tím spíš že jezdíš ve starý škodovce by jsis měl lépe uvědomit že za peníze, který by jsi měl vrazit do nové ůžasné škody fábia RS by jsi pořídil auto ač trochu jeté, které by ti za podobnou sumu nabídlo daleko více všeho. Ber i v potaz to že škodovka není jediná automobilka na světě a kdybych se měl zajímat o nové auto v kategorii od 500 000,- do 700 000,- což nová fábia RS jistě bude zkus se podívat na stánky i jiných výrobců např. toyota sport má 1,8i bez turba s 191 PS a výbavou velice zajímavou.
V tom případě nechápu proč jí tak moc hájíš když je to vlastně sráč, Hanis
318i M10
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se mě hrdý majitel Škody oktávia 1,6 MPi ptal proč mám v BMW tolik koní když se může jezdit jen 90km/h. Když jsem mu opověděl že na to abych jeho a jemu podobný mohl v klidu předjíždět koukal s otevřenou papulou a nedokázal to pochopit.
Ano tohle jsou hrdí majitelé škodovek, kterým mladoboleslavská propaganda vtlouká do palic že jejich výrobky jsou nejlepší. Onehdá se mi dostal do ruky jeden leták z autosalonu škoda kde se porovnávají škoda oktávia 2,0tdi mercedes 220CD no a nakonec BMW 318td. Každýmu už teď musí bejt jasný jak asi dopadl verdikt. Škodovka je nejlepší protože má o 3 litry větší kufr než BMW a je v základu levnější než Mergl v plný polní.
Ano tohle jsou hrdí majitelé škodovek, kterým mladoboleslavská propaganda vtlouká do palic že jejich výrobky jsou nejlepší. Onehdá se mi dostal do ruky jeden leták z autosalonu škoda kde se porovnávají škoda oktávia 2,0tdi mercedes 220CD no a nakonec BMW 318td. Každýmu už teď musí bejt jasný jak asi dopadl verdikt. Škodovka je nejlepší protože má o 3 litry větší kufr než BMW a je v základu levnější než Mergl v plný polní.
- Night.chimera