Já Tempo používám jen na plochy vyšisované slunkem, takže kapotu a střechu a pak to vždy ještě přejedu leštěnkou v barvě odstínu auta..
Ale pravdou je, že když se Tempem přeleští fakt zašlý lak, tak si dotyčný to auto nepozná...

To je taky možnost,ale radši bych to zkusil udělat sám,než se hnát přes půl republiky někam do brna za někým kdo to umí,na koho jsou kladný ohlasy,protože po Královéhradeckym kraji o ničem takovým nevim,kromě nějakejch nejistejch pokoutníků,kde nevím co mi s tím provedou...DVORIS píše:Svěř to odborníkům,tyhle vlasový drápance od kartáčů možná odstraníš tak na 14dní a potom to tam budeš mít zpět.Profíci ti cca za 2000,- udělají ze starýho auta prakticky nový-osobní zkušenost.Navíc auto od nich ošetřený vydrží hodně dlouho lesklý,stačí pouze udržovat
Jééémagiccc píše:Dápaveld píše:da se s tim lestit i metla? mam s tim supr zkusenosti ale zatim na jinym aute a chtel bych zkusit i svoje bmw...
A výsledek vypadá nějak takhle:
http://img221.imageshack.us/img221/9311/augustn73cx.jpg
jojo..::Brutus::.. píše:Já když slyšim tempo, tak si vždycky (ani nevim proč) vzpomenu na georgovu matnou kapotu...
Podle mě se to nesmí moc přehánět, jelikož tempo ničí ten povrch, takže časem to bude horší než lepší
Já mámPÁREK píše:jen tak pro zajimavost, mate nekdo zkusenost s nejakym profi lesticem?