venku vlhko + zima = zamlzeni skel
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Jj hlavně je to nejlepší když sněží, to takyparkuju s otevřeným šíbrem, aby se mi nezamlžilo okno 

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...

Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
- peredo
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Docela srandovni odpovedi, sem se pobavil!! :D :D
Ale.. Jestli ze mate uzavrenou misnost a je tam teply vzduch a vy ho ochladite bez vymeny s okolim, vzroste vlhkost! To me nauzcili na vejsce :D
Takze jak rika paveld, kdyz po dojeti s vytopenym autem necham otevrene pruduch a vzduch se mi ochladi i za pomoci promychani s venkovnim vzduchem, tak az prindu k autu, zamlze by byt nemelo.
Ale me de spis voto ze mi mlzi pri jizde..
Ale.. Jestli ze mate uzavrenou misnost a je tam teply vzduch a vy ho ochladite bez vymeny s okolim, vzroste vlhkost! To me nauzcili na vejsce :D
Takze jak rika paveld, kdyz po dojeti s vytopenym autem necham otevrene pruduch a vzduch se mi ochladi i za pomoci promychani s venkovnim vzduchem, tak az prindu k autu, zamlze by byt nemelo.
Ale me de spis voto ze mi mlzi pri jizde..
Jestli je mastné, tak je to u tebe jasné. Antifreeze ti leze z ofuků, tzn. že máš to topení opravdu prasklé.Chuck47 píše:da se sehnat vubec novej? ten muj asi trati hodne, minulej tyden jsem dosucha otrel okno zevnitr, rikam si dobry, bude zas klid na par mesicu, dnes sednu do auta a koukam ze okno je zase mastny jak prase - najeto asi 100km...
No smoke, no fun...

ještě stačí jen když v autě hulíš elektronickou cigaretu
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost