Máte rádi srnky?
To je fakt vsechno by zasrala od krve....Luter píše:Nevzal ...... měl jsem před sebou 300 km a hnila by mi v autě 2 dny.... navíc byla vcelku na sračky....Akmall píše:Doufam zes ji vzal domu na gulas ...jinak![]()
Ja kdyz jsem nasadil zajice misto mlhovky tak tam drzel dobrejch 20 kilometru

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
tady nemuses brat udaje o rychlosti tak vazne .. ja jel jenom kilo a auto to odneslo pekne .. a to je rozhodne pevnejsi nez E30.Anonymous píše:Nevim jestli si pamatujete jak asi před měsicem jsem psal že jsem ve stovce sundal lan. A ta je sakra větši než srna. Jsem si naprosto jisty že kdybych jel v Kadettu tak je po mně.
Maguli
Dobrej tuningAkmall píše:To je fakt vsechno by zasrala od krve....Luter píše:Nevzal ...... měl jsem před sebou 300 km a hnila by mi v autě 2 dny.... navíc byla vcelku na sračky....Akmall píše:Doufam zes ji vzal domu na gulas ...jinak![]()
Ja kdyz jsem nasadil zajice misto mlhovky tak tam drzel dobrejch 20 kilometru

To je fakt .... jak se to stalo tak zamnou zastavil nějaký polák , který mi chtěl pomoct , zda jsem oki a odjedu atd a povídal že jak medákem sejmul srnku tak neodjel a měl předek na sračky... asi záleží na náhodě jak se to povede trefit...LOPOLO píše:tady nemuses brat udaje o rychlosti tak vazne .. ja jel jenom kilo a auto to odneslo pekne .. a to je rozhodne pevnejsi nez E30.Anonymous píše:Nevim jestli si pamatujete jak asi před měsicem jsem psal že jsem ve stovce sundal lan. A ta je sakra větši než srna. Jsem si naprosto jisty že kdybych jel v Kadettu tak je po mně.
Maguli

Flery píše:to vis když se nechces zabít tak když vidíš srnu netrhej prudce volantem..strom je horší než srna..ale umí paseku dobrou..bud rad že nemas BMW hople je levnejsi na díly a krom toho to u toho ani nikomu nebude divný..
ale nasere to....tak at to das rychle pryc a koupis si BMW..ver mi sviti lip a min osilnuje....krom toho je fakt ze je tvdsi aspon E30 jo...nema ten blbej profil co kadet...
E30 svití líp jo?

Jako z E30 jsem vyplesklej pořád ale tvrdit pořád že nebejt to E30 atk jste mrtví a bla bla bla to je nářez teda...už si to v těch hlavách srovnejte že to je babička

Naposledy upravil(a) Radim 046 dne 15. 08. 2005 14:55, celkem upraveno 1 x.
Luter: Ono s tim merglem (pokud to bylo neco novejsiho) to musis brat taky tak, ze dneska se vsechno dela tak, aby tam byly DEFORMACNI ZONY = treba budes mit cumak na kasi, ale ty mista taky pohltej vetsinu energie narazu a ty z toho pak vylezes zdravejsi nez kdyby tam byla traverza a s tebou to skubalo plnou silou. Mrkni se na novy auta - pokud to neni bouracka ve velmi vysoky rychlosti nebo z boku, tak je auto na srac, ale kabina pro lidi bejva v pohode
E39 535i sedan
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
heleďte se, dyž je tady toto téma, myslíte, že fachčej ty "plašiče lesní zvěře", co se daj skoro šade kupit - prej to vydávvá nějakej podprahovej pískot a lesní zvěř, kerá nemá otupený a nedokonalý smysly jak hovado člověk, na to reaguje tak, že se snaží od toho signálu utéct, nebo min. nepřibližovat se k němu

BMW The Ultimate Driving Machine
Hehe, to by bylo dobrý kdyby jsi potom vyjel z lesa a tlačil před sebou stádo vystrašenejch srnekDAN píše:heleďte se, dyž je tady toto téma, myslíte, že fachčej ty "plašiče lesní zvěře", co se daj skoro šade kupit - prej to vydávvá nějakej podprahovej pískot a lesní zvěř, kerá nemá otupený a nedokonalý smysly jak hovado člověk, na to reaguje tak, že se snaží od toho signálu utéct, nebo min. nepřibližovat se k němu![]()

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
jo kdybys to namontoval nějak obráceně a vono je to spíš přitahovaloDix píše:Hehe, to by bylo dobrý kdyby jsi potom vyjel z lesa a tlačil před sebou stádo vystrašenejch srnekDAN píše:heleďte se, dyž je tady toto téma, myslíte, že fachčej ty "plašiče lesní zvěře", co se daj skoro šade kupit - prej to vydávvá nějakej podprahovej pískot a lesní zvěř, kerá nemá otupený a nedokonalý smysly jak hovado člověk, na to reaguje tak, že se snaží od toho signálu utéct, nebo min. nepřibližovat se k němu![]()
![]()
![]()

BMW The Ultimate Driving Machine
Byli by asi zmatené jak lesní včely v kukuřiciDAN píše:jo kdybys to namontoval nějak obráceně a vono je to spíš přitahovaloDix píše:Hehe, to by bylo dobrý kdyby jsi potom vyjel z lesa a tlačil před sebou stádo vystrašenejch srnekDAN píše:heleďte se, dyž je tady toto téma, myslíte, že fachčej ty "plašiče lesní zvěře", co se daj skoro šade kupit - prej to vydávvá nějakej podprahovej pískot a lesní zvěř, kerá nemá otupený a nedokonalý smysly jak hovado člověk, na to reaguje tak, že se snaží od toho signálu utéct, nebo min. nepřibližovat se k němu![]()
![]()
![]()
![]()

HOTENTOT 

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
nefunguje, mam to overene, mel sem to na zabozroutu jedu lesem a srna na ceste na mne kouka jako kdyby byla hlucha.... mozna fakt byla a nemela na lekare, ze joDAN píše:heleďte se, dyž je tady toto téma, myslíte, že fachčej ty "plašiče lesní zvěře", co se daj skoro šade kupit - prej to vydávvá nějakej podprahovej pískot a lesní zvěř, kerá nemá otupený a nedokonalý smysly jak hovado člověk, na to reaguje tak, že se snaží od toho signálu utéct, nebo min. nepřibližovat se k němu![]()

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220