V němčině taky nejsem zrovna přeborník, takže ani nevim jestli je to s repro nebo bez, ale tý ceně v EUR rozumim a rovnou to zavrhámMaranelo píše:ja to rikal ja to rikalFikux píše:no krááááááááwo ... tak na tohle si nechávám zajít chuť
![]()
podle toho co tam pisou je to i s reprakama? nevis mozna sem tupej![]()
![]()
ale stejne je to raketa
Autohifi
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
K Sony asi tolik, levny rady radii jsou jako kazdy jiny levny rady, at uz je to Pioneer, Clarion, Panasonic....cokoli. Tam jde spis o design, funkce to nema vpodstate zadny. Oproti tomu z tech vyssich modelu se v nekterych nemeckych testech dokonce umistilo sony i na prvnim miste, ale uz nevim co to bylo za typ. Ale to se bavime o radiu za cca 30tis. kc. Vse je o prioritach...Druha vec pak je, ze nekdo nechce Sony v aute uz z principu, ano je to nejrozsirenejsi znacka, takze to i chapu. Repro Sony jak uz bylo zmineno nestoji za moc, vetsinou upoutavaji designem, ale moc nehraji. Dle informaci co se toci na www.autohifi.cz pry ale novy rady pentagon subwooferu jsou prekvapive uspesny a vyhravaji opet nektere DE testy. Ovsem jsou to repra na tlak, nikoli poslech. Takze opet jde o to co bys rad. Osobne bych do tvyho kabria koupil asi nejakou ///Alpine protoze ty mi prijdou i designove nejrozumnejsi, navic hraji velmi slusne. Pokud to myslis s hudbou opravdu vazne, tak na puvodni misto prednich repro zapomen a bud si udelej sam nebo nech udelat doorboardy. Neni na tom zas kor nic tak tezkyho. Da se ze dreva nebo dnes tak oblibeneho laminatu. Dvere rozhodne vytlumit, prida to na zvuku hrozne moc. Volil bych komponentni, zminovane Helix Blue sem mel v minulych dvou vozech...zadnej hi-end...porizovacka 2k, spise vhodne na radio a nebo slabsi zesik, je dost pripadu co jej nezkusene ucho odpalilo. Chce to cit. Ale sel bych vys. Rainbow kolem 4k nebo neco podobneho. Prekonej tu nechut k prehlednosti www.autohifi.cz a trochu zabrouzdej. (v osobnim setupu si muzes nastavit jak chces aby se ti zobrazovali prispevky)
E60 530iA
ex BMW 318iS
ex BMW 318iS
-
spooky0987
Takze asi takhle, na www.autohifi.cz uz jsem nejakou dobu, radii a reproduktoru uz jsem mel tolik ze uz to radsi ani nepocitam ale k veci - Sony podle me do auta vubec nepatri pokud chce clovek kvalitni hudbu za solidni peniz. Mel jsem asi 6 radií od Sony v cenove relaci od 5 do 15 tisic a je pravda ze levnejsi modely nestoji za nic, ty hodne vysoky modely uz jsou na tom lip ale v porovnani s konkurenci jsou hodne vzadu. No a co se tyce reproduktoru a zesilovacu tak je to jeste horsi a rada pentagon jen vystupuje castecne ze stinu, ale zadna slava to neni. Jedine cim Sony muze upoutat je design a obrovskej marketing a reklama.
Pokud chces poradit s vyberem komponentu tak mi napis treba na ICQ, neco urcite vybreme, zalezi kolik do toho chces dat a na co tu hudbu chces mit. Kdo bude chtit udelat jakoukoliv muziku do auta i vcetne laminatu a tlumeni, tak necht se ozve taky
Pokud chces poradit s vyberem komponentu tak mi napis treba na ICQ, neco urcite vybreme, zalezi kolik do toho chces dat a na co tu hudbu chces mit. Kdo bude chtit udelat jakoukoliv muziku do auta i vcetne laminatu a tlumeni, tak necht se ozve taky
no ja jsem spokojenej s firmou Magnat. Libi se mě jejich zvuk, co hraje trosku vejsky a tak.
Sony nic moc, je to takovej prumer. A proto ho ma ted v aute
Jinak z radii bych sahnul po necem jako Alpine, Becker, Pioneer
Repro od fa HERTZ taky nejsou spatny, ale doporucuju nejakou vyssi třídu.
Autohifi kupovat v nemecku je to opravdu levnejsi.
Sony nic moc, je to takovej prumer. A proto ho ma ted v aute
Jinak z radii bych sahnul po necem jako Alpine, Becker, Pioneer
Repro od fa HERTZ taky nejsou spatny, ale doporucuju nejakou vyssi třídu.
Autohifi kupovat v nemecku je to opravdu levnejsi.
S BMW na věčné časy!
Rádio jsem nakonec sáhl po tomto:
dostal jsem na něj jenom dobrý info a repro budu řešit po Plešnici ... sundal jsem jeden kryt repro a koukal jsem, že předchozí majitel tam dal nejspíš nový repro od firmy MAC audio ... takže mrknem co je to za parametry a pak se uvidí. možná bych je tam mohl nechat a ušetřit
dostal jsem na něj jenom dobrý info a repro budu řešit po Plešnici ... sundal jsem jeden kryt repro a koukal jsem, že předchozí majitel tam dal nejspíš nový repro od firmy MAC audio ... takže mrknem co je to za parametry a pak se uvidí. možná bych je tam mohl nechat a ušetřit
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"