E30 Cannonball
E-e, nemal som ani tú najmenšiu šancu... ale sa ani nedivím, teta Eta zas nie je stavaná na to aby práskala Japonským žihadlám... teda niektorým áno, ale tomuto nieAce píše:Slime, neměl jsi šanci že? Jezdí pěkně agresivně, wohulí každýho

2 Fido: jo, objem ničím nenahradíš, ale je to pekný pohľad, ako sa tento "ibaL 2-liter drží zubami nechtami aj 3-litrov konkurenčných značiek

Ale zas nemá ten baworácky šarm

Faszom a seggedbe verem te buzi 

Hele Slime, myslím, že tvá eta ještě neřekla poslední slovo!
Když to kapánek poladíme, naštelujem klapající ventily a uděláme pořádný sání, včetně hustýho vejfucku, tak bude ještě ten japončík čumět, jak mu zahulíš pořádným burnoutem před woknem
Myslím, že i když máš nejdelší diferák, tak máš dost šancí

Když to kapánek poladíme, naštelujem klapající ventily a uděláme pořádný sání, včetně hustýho vejfucku, tak bude ještě ten japončík čumět, jak mu zahulíš pořádným burnoutem před woknem

Myslím, že i když máš nejdelší diferák, tak máš dost šancí

Já bych spíš byl pro zvolit nějakej bod a tam se nějakym způsobem dopravit. A trasu o něco delší, než 30km, to se pozná jen síla motoru. (tu já tak velkou nemamIvo píše:Taky bych to bral někde se sejít stanovit si trasu a hurá ale určitě něco kračího a ne přes města jen vesnice Mi místní máme jednu super trať tam když někdo myslí že je lepší než já si se mnou měří čas je to dlouhé asi 30km a jen přes vesnice kde policie nebyla už 50let

Je to sice trochu ujetej nápad, ale když už, tak kokořínský údolí ( Mělník - Dubá ) je to pravýIvo píše:Taky bych to bral někde se sejít stanovit si trasu a hurá ale určitě něco kračího a ne přes města jen vesnice Mi místní máme jednu super trať tam když někdo myslí že je lepší než já si se mnou měří čas je to dlouhé asi 30km a jen přes vesnice kde policie nebyla už 50let

member of zewl crew