Legal Street Racing Redline

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 20. 04. 2005 15:38

Luka píše:.....
Přesně tak. Já jsem si půjčil od kamaráda volant Logitech MOMO s vlastním servem a je to nepopsatelná zábava :twisted:
Nejlepší je, když jedu přes celý to velký (zkušební) parkoviště v driftu a celou dobu to rovnám :D A na konec už se začne kouřit z gum a jdu.
Akorát mě serou soupeři. Se zadokolkou se nečapu. Jedno hovado mě rozhodí a já už to nezvládám rovnat :evil: Ale v předokolkách nemaj šanci :D

břečka

Příspěvek od břečka » 20. 04. 2005 15:41

ja kdyz sem to zkousel na brachovym volantu tak me to slo nic moc s predokolkou a zadokolku sem ani neudrzel na silnici , tak sem se na to vysral :lol:
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 20. 04. 2005 15:46

břečka píše:ja kdyz sem to zkousel na brachovym volantu tak me to slo nic moc s predokolkou a zadokolku sem ani neudrzel na silnici , tak sem se na to vysral :lol:
Chce to mít lepší volant a pořádně to nastavit. Měl jsem půjčenou mrdku volant a na tom to vůbec nešlo, už i na klávesnici to šlo líp. Ale s tím co ho teď mám doma, to opravdu nemá chybu. A che to trochu trénovat :wink: Zajet na parkoviště a zkoušet to :D (jako to dělám i ve skutečnosti :lol: )

břečka

Příspěvek od břečka » 20. 04. 2005 15:47

Tweety píše:Chce to mít lepší volant a pořádně to nastavit. Měl jsem půjčenou mrdku volant a na tom to vůbec nešlo, už i na klávesnici to šlo líp. Ale s tím co ho teď mám doma, to opravdu nemá chybu. A che to trochu trénovat :wink: Zajet na parkoviště a zkoušet to :D (jako to dělám i ve skutečnosti :lol: )
nerekl bych ze to bylo volantem :D Nebo mozna jo, ze Athlone ? :P
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 20. 04. 2005 15:50

břečka píše:
Tweety píše:Chce to mít lepší volant a pořádně to nastavit. Měl jsem půjčenou mrdku volant a na tom to vůbec nešlo, už i na klávesnici to šlo líp. Ale s tím co ho teď mám doma, to opravdu nemá chybu. A che to trochu trénovat :wink: Zajet na parkoviště a zkoušet to :D (jako to dělám i ve skutečnosti :lol: )
nerekl bych ze to bylo volantem :D Nebo mozna jo, ze Athlone ? :P
Ale hovno volantem (Logitech Formula Force GP), to je rukama a nohama :wink: :lol:

Iwan

Příspěvek od Iwan » 21. 04. 2005 13:54

Luka píše:...
No to je sice hezky, ale jako normalni clovek, kerej nema celej den na to aby si jezdil s autickem na pc a nastavoval tam tech milion moznosti, tak je to na prd...mit na to cas, tak je ok, to zase jo..a poradnej volant...
ale de taky o zvyk..ted sem si nasel chvili casu, tak sem si to zahral a uplne spatny to neni, ale treba nechapu, jak to, ze kdyz mame vsicni stejny auta, tak me vsichni souperi predjizdej uz pri startu..podle nastaveni obtiznosti...

ted mam asi 130kreditu, sice nevim k cemu, jestli se mi otevre nejaky dalsi auto jako v S1...?..ale je to jen diky tomu, ze kdyz jedu predohrabem a pak si prepnu na turbokram, tak ho mam jen ja a ostani maj porad predohraby...
pak mi vadi jak se zacnou prehrejvat pneu..nehlede na to, ze zadorab se 140/resp. 250 psama se pokud vim chova trochu jinak...to je burt...du se projet realne.. :lol:
Naposledy upravil(a) Iwan dne 22. 04. 2005 09:45, celkem upraveno 1 x.
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 21. 04. 2005 23:20

ja to jezdim na klavesnici a nemuzu si stezovat az na to turbo s tim mam trosku problem :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Odpovědět