a ty na nějakej přijeďIvo píše: tak nějakej udělej
7.4. bude klasickej regionál BMW klubu
ber prosím ohledy na ty, kteří měli minulý týden 2 srazy (oba povedené a dlouhé)
Fx píše:Jo, je to tak... Ja nevim, taky za to svym zpusobem muzu, nicmene to tema o mne me pekne znechutilo, ne tim, ze je o mne a nekdo se tam o me otira, ale ze se nekdo tak hnusne otira o moji holku, z toho se mi chce blít. Pritom co z toho muze mit? Zvetsi se mu ego? Penis?Hanis píše:No to je peklo, snažím se ty blitky nečíst, ale občas se to nedá. Každopádně se domnívám že po zpoplatnění BMWklubu se většina špíny přesunula na toto fórum, což mě docela mrzí. Když se podíváš do dob minulých mělo tohle fórum určitou úroveň, která se hlasováním o hovně a příspěvky typu FX už neprzní patnáctky posunula trošku do prdele.
Z fora se stava cirkus a fakt me to mrzi. Mozna by opravdu stalo za to to zpoplatnit, aby byl klid... Jenze kam to pujde dal? Pak zpoplatnej i tuningovej koutek na webu čtyřlístku, pak v topdívce a nakonec to tu máme i s poplatkem zpátky...
vcera semkoukal u DC-ho na forum bmwklubu, a je to o stejnym h***e jako kdykoliv pred...., ani v placeny sekci neni nic zajimavyho.....Hanis píše:Zpoplatnění vyřeší dost a zbytek je na adminech. Já osobně bych tychle sračky mazal nebo házel do nějakýho kýble. Každopádně by se tím zamezilo působení anonymů a ostatní by se po smazání pár příspěvků bez jakékoliv hodnoty mohli trochu zamyslet a ustat za honbou nejvíce příspěvků.
Jelikoz admini tu jsou malo a uz tu padl navrh, abych se o to staral ja, kdyz tu jsem skoro porad, klidne se hlasim, ze bych to tu promazaval.Hanis píše:Zpoplatnění vyřeší dost a zbytek je na adminech. Já osobně bych tychle sračky mazal nebo házel do nějakýho kýble. Každopádně by se tím zamezilo působení anonymů a ostatní by se po smazání pár příspěvků bez jakékoliv hodnoty mohli trochu zamyslet a ustat za honbou nejvíce příspěvků.
jj ja na to mam taky vcelku dsot času, ale at nekdo da pravidla co jo a co už ne, at tu pak lidi neřvou, že je tu cenzuraFx píše:Jelikoz admini tu jsou malo a uz tu padl navrh, abych se o to staral ja, kdyz tu jsem skoro porad, klidne se hlasim, ze bych to tu promazaval.Hanis píše:Zpoplatnění vyřeší dost a zbytek je na adminech. Já osobně bych tychle sračky mazal nebo házel do nějakýho kýble. Každopádně by se tím zamezilo působení anonymů a ostatní by se po smazání pár příspěvků bez jakékoliv hodnoty mohli trochu zamyslet a ustat za honbou nejvíce příspěvků.
Na druhou stranu by to chtelo nejaky transparentni pravidla, o cem se tu ma bavit a o cem ne, aby to tu pak nebylo jak v pohadkovy risi po utoku Xenie a jeden na druhyho nenadaval, protoze "jeho tema prece nebylo o nic horsi nez tema toho druhyho, ktery zustalo".
Asi bych mel zacit u sebe a svejch hlodu
Hanis píše:Pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Když bude chtít kdokoliv prudit, psát píčoviny a mít blbý keci tak mu žádná pravidla v cestě stát nebudou, zvlášť jestli má mozek na to, aby nesral na chodníku. Už vidím jak je z debaty o pravidlech 10-ti stránková sračka, v který se stejně nic nevyřeší.
ale Hanis ma pravdu, prvidla sou proto aby se porušovala......., jak to dopadlo se sekci bazar, fungovalo to tyden???? možna ani to ne....Fx píše:Jinymi slovy to chce, aby si nekdo z tech usmevavych mladych lidi, co hraji na parni valec, sedl a proste udelal pravidla (treba je obslehl z jinyho fora)...