jako ja nemuzu za to ze ty moc nepises.KuaJa píše:Tady na foru se chovas divne.Slavisimo píše:no pokud se o me bavis tak mam pravo se ozvat a pokud ti neco vadi tak to proste necti ne??? se zeptej FXe, mazetyho, chimery, bmwm3, DCho jak se normalne chovam...ehm aspon se prihlas kdyz mas nejakej problem ! tohle me dokaze vytocit
Pisete toho tolik, ze se to neda prehlidnout.
Anonyma neznam.
jistí dva členové(nebo je jenom jeden)
Powered by iS...
Myslim, ze je tu dost lidi na to,aby to tady upsali v pohode a bylo to zajimavy a obsazny forum. Neni nutny, aby to tady tahli dva.Slavisimo píše:jako ja nemuzu za to ze ty moc nepises.
Myslim, ze jsi napsal min prispevku, ktery maji smysl pro ostatni, nez ja za poslednich 14 dnu., i kdyz nepisu skoro vubec
Nezda se i tobe lepsi, kdyz se tady doctes nejaky veci, ktery muzes nejak pouzit, neco se dovis a v necem ti to pomuze, nez tyhle veci tahat z hromady bezobsaznych prispevku? Vsechno se bzel neda dat do FAQ, aby to pak bylo snadno k nalezeni.
Co bys ty navrhoval, aby forum zustalo prehledny, kdyz to tady zacina pripominat Xchat?
- Michal e34
Kubin píše:Dobře, tak mi ty slinty napiš, abych se poučil
Staci? search.php?search_author=Kubin
Nechtel jsem do ty debaty vubec zasahovat, ale kdyz jsem si vsimnul, ze mas za tejden vic prispevku nez ja za rok, tak mi to nedalo... Opravdu si myslis, ze bez tvejch genialnich postrehu, pripominek a objevu se neobejdem? Nehces treba zkusit den ( dva, tri ) nic nepsat? Cist si techniku ( klidne i nekolik let nazpatek ) a trochu se vzdelat? Cist si nejaky zahranicni BMW stranky? Na tvoje "slinty" tady opravdu nikdo neni zvedavej. Neco jinyho by bylo pokud bys ty prispevky nahnal rychlejma a presnejma odpovedma na otazky ostatnich - to by si nikdo urcite nestezoval a mozna by ses stal oblibenym a vazenym clenem...
btw: nemusis na tohle reagovat, staci kdyz si to vezmes k srdci
Dobře beru si to k srdci, ale myslim si že některý příspěvky, nejsou jenom "slinty" podle tebe asi jo, věc názoru, do tý techniky sem se dneska pustil, od zejtřka mám volno, tk se do toho vrhnu naplnoMarosh píše:Kubin píše:Dobře, tak mi ty slinty napiš, abych se poučil
Staci? search.php?search_author=Kubin
Nechtel jsem do ty debaty vubec zasahovat, ale kdyz jsem si vsimnul, ze mas za tejden vic prispevku nez ja za rok, tak mi to nedalo... Opravdu si myslis, ze bez tvejch genialnich postrehu, pripominek a objevu se neobejdem? Nehces treba zkusit den ( dva, tri ) nic nepsat? Cist si techniku ( klidne i nekolik let nazpatek ) a trochu se vzdelat? Cist si nejaky zahranicni BMW stranky? Na tvoje "slinty" tady opravdu nikdo neni zvedavej. Neco jinyho by bylo pokud bys ty prispevky nahnal rychlejma a presnejma odpovedma na otazky ostatnich - to by si nikdo urcite nestezoval a mozna by ses stal oblibenym a vazenym clenem...
btw: nemusis na tohle reagovat, staci kdyz si to vezmes k srdci
I´m from Kindergang
- Michal e34
Pořád se nemohu zbavit dojmu že Slavisimo a Kubin je jedna osoba.Už jsem to řešil s více lidma a všichni mají stejný pocit.Pokud se nepletu,tak ti dva členové nikdy nebyly přihlášeni současně.A to ledacos napovídá.Třeba se pletu,ale přijde mi to tak.
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Teďka tam byli oba, ale to bylo asi zpšdění z toho odhlášení ( je tam prodleva 5 min bo co to znamenáMichal e34 píše:Pořád se nemohu zbavit dojmu že Slavisimo a Kubin je jedna osoba.Už jsem to řešil s více lidma a všichni mají stejný pocit.Pokud se nepletu,tak ti dva členové nikdy nebyly přihlášeni současně.A to ledacos napovídá.Třeba se pletu,ale přijde mi to tak.
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Michal e34
- Michal e34
- Michal e34
Anonymové mi nevaděj,ale at maji názory k tématu.Dost lidí si to tady plete s X chatem,nebo jek se to vlastně jmenuje.Pokud se někdo nudí,tak at jde tam a nebo at si pustí televizi.Když tady hledám něco konkrétního nebo něco potřebuju vědět,tak mě vytáčí jak se musím prohrabat těma kýblama hoven co tady jsou.
Založil bych sekci:Kraviny.
Tam at si píšou blbosti jaký chtěj.
Založil bych sekci:Kraviny.
Tam at si píšou blbosti jaký chtěj.
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
- Michal e34
Tak až bude sraz někde poblíš tak se tam sejděte s ostatními členy fóra!Slavisimo píše:ja fakt kubina neznam...ty vole tak napiste sem nekdo kdo me zna a kdo zna kubina...nechapu jak nekdo muze rict ze sme jedna osoba fakt nepochopim...
HOTENTOT 

a