Jediny co mam info je ze na Xbox je emulator PS2 her ale jeste jsem to netestoval jen mi o tom rikal kamos kterej do toho tak trosku dela
Konecne E30 ve hre na PS2 :-)
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no co ja sem tak hledal jen abych to otestoval dycky sem nasel emulator kterej nechodil a ono jich zas tolik neni
i na ps1 je emulatoru jak prstu na jedny ruce pyrotechnika
a z toho na 100% funkcni zadnej
a halvne pocitac musi bejt hodne rychlej co potom ten emulator na ps2 to nevim nevim
Jediny co mam info je ze na Xbox je emulator PS2 her ale jeste jsem to netestoval jen mi o tom rikal kamos kterej do toho tak trosku dela
GT4 je absolutni bomba, ja ji nemam ale spousta kamošu ze zahraniči jen basnej jak je baječna. Kdyby tam byla i M3E30 tak bych stanoval u obchodu prvni den a koupil by si PS2. Je tam ale Mercedes EVOII rival M3-ky
Založte si jakykoliv mail kdekoliv, zabere vam to 2 minuty a zaregistrujte na GSPOTU, jinak videa nejdou stahnout.
Takovy majl použivam na jakekoliv stranky kde se musi dat mail a te strance vice-meně neduvěřuji co se tyka posilani nevyžadanych mailu, takže spam ktery tam chodi je mi ukradeny
Založte si jakykoliv mail kdekoliv, zabere vam to 2 minuty a zaregistrujte na GSPOTU, jinak videa nejdou stahnout.
Takovy majl použivam na jakekoliv stranky kde se musi dat mail a te strance vice-meně neduvěřuji co se tyka posilani nevyžadanych mailu, takže spam ktery tam chodi je mi ukradeny

Mám doma emulator na PS1 a pařil jsem na tom Teken (nevím kolik, myslím 4) a úplně v pohodě, bylo to na Thunderbirdu 1Ghz, 256MB RAM a 64 MB GeForce 2Ti, takže žádná nadupaná mašina.Maranelo píše:no co ja sem tak hledal jen abych to otestoval dycky sem nasel emulator kterej nechodil a ono jich zas tolik nenii na ps1 je emulatoru jak prstu na jedny ruce pyrotechnika
a z toho na 100% funkcni zadnej
a halvne pocitac musi bejt hodne rychlej co potom ten emulator na ps2 to nevim nevim
![]()
![]()
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
Kvalita byla úplně super, obraz jako kříšťál.Maranelo píše:no jo ale v jaky kvalite a hlavne byl to emul na PS1 ale PS2 je uplne o necem jinym tak nevim jak to pojede ale jak sem psal jeste jsem to netestoval protoze mi zadnej emulPS2ky nechodi nevim asi neco delam spatne![]()
E30 340ic V8 6q- EX
-
athlon_137
obraz jako křišťál, ale grafika jak hovnoBOOST píše:Kvalita byla úplně super, obraz jako kříšťál.Maranelo píše:no jo ale v jaky kvalite a hlavne byl to emul na PS1 ale PS2 je uplne o necem jinym tak nevim jak to pojede ale jak sem psal jeste jsem to netestoval protoze mi zadnej emulPS2ky nechodi nevim asi neco delam spatne![]()
Grafiku to mělo jako průměrná pařba na PC.athlon_137 píše:obraz jako křišťál, ale grafika jak hovnoBOOST píše:Kvalita byla úplně super, obraz jako kříšťál.Maranelo píše:no jo ale v jaky kvalite a hlavne byl to emul na PS1 ale PS2 je uplne o necem jinym tak nevim jak to pojede ale jak sem psal jeste jsem to netestoval protoze mi zadnej emulPS2ky nechodi nevim asi neco delam spatne![]()
E30 340ic V8 6q- EX