Drifty na sněhu
- SniperJones
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
s tim nesouhlasim aby byl nekdo dobrej potrebuje zkusenosti. Snih, vodu, predohrab, zadohrab, plecku bez brzd a se sjetejma gumama, auto s 50 PS a auto se 170 PS pak se naucis ovladat vse a kdykolivzahy píše:někdo může mít nalítáno milion,a jiný jen 20tis a může být lepší řidič!!!je jedno kolik máš nalítáno......
zahy píše:...ne nadarmo se říká,kdo neboural neřídil
takže každej musí vysrat auto na šrot aby uměl jezdit
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jasne tecka si uz rek..zahy píše:někdo může mít všechny tyhle zkušenosti co popisuješ mnohem dřív a jiný zase později!to přísloví je myšlený tak že chybama se člověk učí!!!konec debaty!
tys to myslel na me tak se hajim jezdil sem "dobre" ale km mi dodali jen zkusenosti a strach z volu na silnici
Tel : 773 622 822
-
athlon_137
Hehe, jako bych tady uz neco podobnyho cetlFlery píše:Hele mladej až budeš mít najeto co já nacouvano můžem si o tom promluvit ty "konečně pochopil"zahy píše:no konečně si to pochopil,musel sem tě trochu vycukat
Naposledy upravil(a) athlon_137 dne 23. 12. 2004 23:28, celkem upraveno 1 x.
Ale jo, sranda musi bejt, ale proste cim dyl tady jsem a cim dyl tady to forum zasiram svyma dementnima kecama, tim vic mi zacina byt lito, ze lidi, jako je kuprikladu Francis, se odsud pomalu vytraceji. Svym tematem hudebni nastroj jsem sledoval, kdy mi konecne nekdo rekne, proc sem pisu takovy picoviny - bylo to proste uplne uhozeny. No a ono se tu najde par lidi, co se toho chytnou... Jo, je to sranda, ale proste tyhle veci uz patri fakt na chat nebo na smetiste...Flery píše:kdy konecne pochopite srandu ach jo
E39 535i sedan
Holt sme prece vypatlanci z BMW tak po nas nechtej nejaky chytry debatyFx píše:Ale jo, sranda musi bejt, ale proste cim dyl tady jsem a cim dyl tady to forum zasiram svyma dementnima kecama, tim vic mi zacina byt lito, ze lidi, jako je kuprikladu Francis, se odsud pomalu vytraceji. Svym tematem hudebni nastroj jsem sledoval, kdy mi konecne nekdo rekne, proc sem pisu takovy picoviny - bylo to proste uplne uhozeny. No a ono se tu najde par lidi, co se toho chytnou... Jo, je to sranda, ale proste tyhle veci uz patri fakt na chat nebo na smetiste...Flery píše:kdy konecne pochopite srandu ach jo