Příspěvek
od Max-Max » 12. 03. 2007 22:29
Hele ty zkurvysyne.... ja mel az dosud jeste relativne velikou trpelivost... ja na rozdil od tebe nezapominam a verejne tady pisu cim si se ty mne vyhrozoval: zarezanim, umlacenim, hruba slova ani nespocitam.... jelikoz to mam ve starym kompu, nechce se mi ted kvuli tve nectene osobe jej zapinat a ozivovat jen kvuli presne citaci tvych kydu.... prestan tahat moje jmeno do sve pubertacke a nevychovane huby...kdyz ja tocil volantem ty si jeste byl na prvnim stupni zakladky, tak se laskave uklidni a zacni trochu projevovat kdyz uz ne uctu, tak alespon respekt, pac ty si v zivote dokazal HOVNO na to, aby si se tady vubec mohl ozyvat na nekoho adresu.... smrtelne vazne ti rikam, sklapni.... neni pro mne problem ted nastartovat karu a zitra rano te budou sbirat po kouscich, ty parchante... dej si na mne kurva pozor, dozivotne, pac jestli te JEDNOU nekde spatrim, skoncil si, chapes to? Mam plne zuby tvych narazek a osirani, kdyz nikdo nic, tak ja ti dam pocitit co je to nasrat dospeleho chlapa..a ver ze prijemne ti to nebude.
Pro ostatni: nechal sem se unest, ale ceho je moc, toho je prilis.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220