Babi a auta!
bavili sme se tady o piercu a nekteri lidi to chteli videt.
tobe a ostatnim do toho nic neni tak na to nemate vubec reagovat a kdyz uz musite tak si schovejte ty vase radoby vtipny kecy a urazky.klidne si mysli ze sem moc citlivej ale kdyz si nekdo dela srandu ze me nebo my zeny tak me to proste vadi.
vzdyt sem nikomu nic neudelal, vubec si vas nevsimam tak proc mi nedate pokoj?
tobe a ostatnim do toho nic neni tak na to nemate vubec reagovat a kdyz uz musite tak si schovejte ty vase radoby vtipny kecy a urazky.klidne si mysli ze sem moc citlivej ale kdyz si nekdo dela srandu ze me nebo my zeny tak me to proste vadi.
vzdyt sem nikomu nic neudelal, vubec si vas nevsimam tak proc mi nedate pokoj?
----------------------:)
OOOOO jak dojemná řeč si spal v knihovně???? Ted dostaneš kotel taky když se zastáváš toho nejchytřejšího. Do bahna s tebou.Albert píše:Je to fakt, "nektery" z vas uz prudej Anda fakt i kdyz neni duvod..
Jo, bylo obdobi kdy tu And prudil a mel blby kecy (nevim proc), ale pokud si dobre vsimam, tak uz je to obdobi pryc a zas pise jako vsichni ostatni, takze se nad tim zkuste zamyslet
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
OT : Jsem stejného názoru jako Albert.Anda jsem taky v nedávný době neměl moc v lásce,ale myslim,že se polepšil.Tak proč se na to špinění témat úplně o něčem jiném nevykašlete.Je toho moc.A nebo si udělejte vlastní téma a v tom ho pomlouvejte,jestli se Vám uleví.Nemyslim to špatně vůči Vám,ale už některý názory nejsou vtipný a ani nejsou na místě.
Anonymy bych tady neřešil.Jednou tu někdo řekl : "Tak nereagujte na jejich názory !" ---- tím bych se řídil, neřešte je.Z poloviny jsou to stejně lidi z fóra,který jen pak nechtěj dostávat stejnou sodu jako nyní And od Jirky a Hanise.Dělejte že tu nic není a máte klid
Anonymy bych tady neřešil.Jednou tu někdo řekl : "Tak nereagujte na jejich názory !" ---- tím bych se řídil, neřešte je.Z poloviny jsou to stejně lidi z fóra,který jen pak nechtěj dostávat stejnou sodu jako nyní And od Jirky a Hanise.Dělejte že tu nic není a máte klid

- Cenny H.rep.M3
- Kontaktovat uživatele:
Hm, asi budu podobného ražení jako FX, sice ho osobně neznám, ale řekl bych že máme na "spolujezdkyně" podobné názory. Kamarádky jsou prostě kamarádky. Jen přítelkyně, by se asi neměla dozvědět, že není sama, kdo rád sedí vedle... 

Naposledy upravil(a) Cenny H.rep.M3 dne 09. 07. 2010 12:02, celkem upraveno 1 x.
Taky bych vám rád ukázal svou Kočičku ale nevym jak tu fotku sem dát. 

Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
viewtopic.php?t=10584&start=0bruno píše:Taky bych vám rád ukázal svou Kočičku ale nevym jak tu fotku sem dát.

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

nevím co je dobrýho na tom, mít studenou přítelkyni (kámošku)...Rendis píše: No..je to jedno,je fakt cool..

z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
- Cenny H.rep.M3
- Kontaktovat uživatele:
To Mirek: Máš pravdu, mít chladnou přítelkyni je docela smutný, naštěstí to zatím není můj případ. A doufám, že nikdy ani nebude. A kdo by rád vozil "studené" kamarádky,že?Mirek píše:nevím co je dobrýho na tom, mít studenou přítelkyni (kámošku)...Rendis píše: No..je to jedno,je fakt cool..
To Rendis: Tohle je velmi dobrá kamarádka, rozhodně není cool, myslím že tak akorát. Ideální na srazy a výlety, když si potřebuji odpočinout od přítelkyně. Takže asi tak. P.S. Děkuji za pochvalu

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
jo jo,je pěkná,ale co to vídím pod tvým nickem,že už by byla replica hotová ?Cenny H.rep.M3 píše:To Mirek: Máš pravdu, mít chladnou přítelkyni je docela smutný, naštěstí to zatím není můj případ. A doufám, že nikdy ani nebude. A kdo by rád vozil "studené" kamarádky,že?Mirek píše:nevím co je dobrýho na tom, mít studenou přítelkyni (kámošku)...Rendis píše: No..je to jedno,je fakt cool..
To Rendis: Tohle je velmi dobrá kamarádka, rozhodně není cool, myslím že tak akorát. Ideální na srazy a výlety, když si potřebuji odpočinout od přítelkyně. Takže asi tak. P.S. Děkuji za pochvalu