když mi tam najdeš nějakej flek tak klidněMisa píše:Nechceš přeběhnout ke konkurenci?Modestyna píše:zaměstná mě někdo?? Já už chci taky svýho baworáčka
Co děláte za práci?
To mě by zajímalo taky, občas mám nápady na šílené pičoviny, tak jestli by se to dalo zpeněžit, myšlení a zvlášť na pičoviny to je mojeVenca píše:To by mi zajímalo, co to je, pokud to není zrovna tajný...ondra_m píše: ... já pracuji jako myslitel.
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
-
KaizerSoze
- Lospiratos
Doba je divná.Lospiratos píše:říkáš to jakoby to byla nejaka povl praceMiky e30 píše:Frézař,no co,z něčeho žít musím
Nevidím důvod, proč by právě tyhle kovoprofese měly být považovány za cosi podřadného.
Různé tendence vysmívat se některým mnohdy odborně náročným řemeslům sleduji už řadu let. Bohužel se k tomu často uchylují právě takoví, co mají nejen obě ruce levé, ale i nepříliš chytrou hlavu.
Jednou při nějakém přátelském ( nebo spíš "přátelském") posezení se širší skupinou známých začaly padat poznámky ve stylu "soustružník - solvina - socka" na adresu jednoho právě nepřítomného, jehož dobře znám.
Trochu jsem některé jedince usměrnil a ostře poznamenal cosi o užitečnosti či neužitečnosti různých jednotlivců.
Reakce byla opravdu hustá - třiadvacetiletá managerka marketingu mi rozbila talíř o hlavu...
---
Ať si přebere každý, jak uzná za vhodné...
správně jsi udělal, pracuji taky jako svářeč a přijde mi to jako normální zaměstnání, za které není důvod se stydětVenca píše:Doba je divná.Lospiratos píše:říkáš to jakoby to byla nejaka povl praceMiky e30 píše:Frézař,no co,z něčeho žít musím
Nevidím důvod, proč by právě tyhle kovoprofese měly být považovány za cosi podřadného.
Různé tendence vysmívat se některým mnohdy odborně náročným řemeslům sleduji už řadu let. Bohužel se k tomu často uchylují právě takoví, co mají nejen obě ruce levé, ale i nepříliš chytrou hlavu.
Jednou při nějakém přátelském ( nebo spíš "přátelském") posezení se širší skupinou známých začaly padat poznámky ve stylu "soustružník - solvina - socka" na adresu jednoho právě nepřítomného, jehož dobře znám.
Trochu jsem některé jedince usměrnil a ostře poznamenal cosi o užitečnosti či neužitečnosti různých jednotlivců.
Reakce byla opravdu hustá - třiadvacetiletá managerka marketingu mi rozbila talíř o hlavu...
---
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E28 525e
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád taky vyučen soustružník atd. dal se na soukromo jako zámečník a žije si velmi dobře,práce má,že by uživil další dva lidi k sobě..Exclusive píše:správně jsi udělal, pracuji taky jako svářeč a přijde mi to jako normální zaměstnání, za které není důvod se stydětVenca píše:Doba je divná.Lospiratos píše: říkáš to jakoby to byla nejaka povl prace
---
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
Bohužel situace je taková, že každej chce mít maturitu a sedět v kanceláři, samej manažer apod.
Já sice nemám moc co říkat, taky sedím v kanclu, ale jelikož jsem strojní konstruktér, tak k profesím soustružník, frézař, svářeč atd. mám hodně blízko. A naopak když je někdo, kdo má fakt obě ruce pravý, tak kam se sere nějakej manažer apod. Bohužel lidí, kteří umějí opravdu dost dobře na soustruhu nebo na fréze nebo svářet hodně ubývá. Sám to vidím u nás v podniku. Takže už pomalu přichází doba, kdy lidi, kteří opravdu umí, tak si koupí soustruh a nebo frézu domu a začnou podnikat a i když tomu někdo možná nebude věřit, tak v tom se dají vydělat hodně pěkný prachy už teď a časem to půjde nahoru. Třeba u nás ve městě je jeden chlápek co má doma 2 frézy a na živnostňák doma obrábí ještě se svým tatíkem a už si vydělali nějakej ten milión.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
presne s tebou souhlasim,mam uplne stejne zkusenosti.Jen unas je to tak,ze v podniku funguje par pasaku kteri maji pod sebou napr. 100 brigadniku(polak,madar,slovak,ukrajinec) neumi vubec nic ale odvadi pekne penize pasakum do kapsy.BOOST píše:Bohužel situace je taková, že každej chce mít maturitu a sedět v kanceláři, samej manažer apod.Já sice nemám moc co říkat, taky sedím v kanclu, ale jelikož jsem strojní konstruktér, tak k profesím soustružník, frézař, svářeč atd. mám hodně blízko. A naopak když je někdo, kdo má fakt obě ruce pravý, tak kam se sere nějakej manažer apod. Bohužel lidí, kteří umějí opravdu dost dobře na soustruhu nebo na fréze nebo svářet hodně ubývá. Sám to vidím u nás v podniku. Takže už pomalu přichází doba, kdy lidi, kteří opravdu umí, tak si koupí soustruh a nebo frézu domu a začnou podnikat a i když tomu někdo možná nebude věřit, tak v tom se dají vydělat hodně pěkný prachy už teď a časem to půjde nahoru. Třeba u nás ve městě je jeden chlápek co má doma 2 frézy a na živnostňák doma obrábí ještě se svým tatíkem a už si vydělali nějakej ten milión.
JInak jeste si mysli,ze ani neni dulezite mit takou ci makovou skolu,je to pouze o tom jestli ten clovek ma chut se neco noveho naucit a neni totalne levej.
Se stavebnictvim jsem nemel zadne zkusenosti a za 1 rok se me povedlo postavit svuj RD a ted po me chteji ostatni,abych jim s tim pomohl a nenabizeji vubec male penize
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja mam treba automobilovou prumyslovku, vyucak na automechanika , klidne bych mohl sedet nekde v kanclu, nebo delat prijimaciho technika a pod...ale radeji delam na dilne, mam spinavy ruce, ale to mi nevadi, delam to co me bavi a uzivit se z toho taky docela da a hlavne umim se nejakym zpusobem postarat o to aby deti meli co do pusy a abysme slusne bydleli a to je asi to nejdulezitejsi, umet se o sebe postarat a ne byt zavislej porat na rodicich....proto asi jezdim "jen" v bmw, ale zase mam dve a obe sou moje a ne nejaky leasingovky a pod. vzit si auto na uver, to umi kdejakej cikana v aaa vam to daj vzdycky, ale pak taky mit na to to splacet, bydlim na severu cech a ty svine cerny se tu vozi v passatech, superbech, ale do prace nechodi nikdo. holt nase statni politika ja na ne musim platit dane a kazdej rok si zakonodarci stezujou, jak sme zase vic zadluzena republika 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
presne tak plne s vami souhlasim,ja jsem vyuceny strojni mechanik,jakou dobu jsem primo delal na soustruhu,frezka apod.tahle prace me vzdycky bavila,ted sice delam mistra v kolbence,ale nesedim v kanclu jak by si nekdo treba mohl myslet,je to lepsi placeny serizovac,ted prave od nas odchazi velmi zrucny soustruznik a uz ted citime problemy kdyz je neco potreba udelat.je ho velmi skoda.
BMW e34 525 tds Touring
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d