Maximalky
- Night.chimera
- Night.chimera
-
- Night.chimera
Reno to nebylo mireny na tebeScimitar píše:Někdy se stane... ale v běžném provozu by se ti to stát nemělo pokud jedeš slušně...Reno... píše:Proč se ptáš?Night.chimera píše:museli jste nekdo uz kriticky brzdit treba ze 120 na 50 km/h???
ja prave slusne nejezdim takze by se mi to melo stavat ,ale nestava proc asi??myslim ze to neni stesti za 3 roky ani jedno kriticky
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Jezis maria, jestli to nebude tim, ze nejsi dobrej ridic, ale mel jsi zatim kliku,ze ti tam nevlitl ridic,kterej ti vjede z vedlejsi zpoza rohu tak, ze ho ani nevidis.Night.chimera píše:Reno to nebylo mireny na tebeScimitar píše:Někdy se stane... ale v běžném provozu by se ti to stát nemělo pokud jedeš slušně...Reno... píše: Proč se ptáš?
ja prave slusne nejezdim takze by se mi to melo stavat ,ale nestava proc asi??myslim ze to neni stesti za 3 roky ani jedno kriticky
Nejezdis mimo mesto, takze ti tam nikdy z hustyho mlazi neskocila srna,autu, ktery jede proti tobe asi nespadl naklad.
Souhrnem k tomu jeste pripocti, ze mas proste najeto tak malo, ze se ti to jeste nestalo a spis pokorne cekej, az se ti neco vaznyho prihodi,abys mel kliku a uplne to nepodelal.
Uz konecne netlac do kazdyho threadu,jak jsi dobrej ridic.
- Night.chimera
mam nalitano pres 100k km po praze myslis ze se tady nemyskuje? nedelaj prasarny??proste si opravdu myslim ze umim predvidat ne vsechno ale vetsinou ano
TO KUAJA tebe to stve vid ze mam takove sbevedomi??a na nejaky co kdyby fakt nehraju protoze co kdyby te zitra zabily argument co kdyby je uplne o nicem
TO KUAJA tebe to stve vid ze mam takove sbevedomi??a na nejaky co kdyby fakt nehraju protoze co kdyby te zitra zabily argument co kdyby je uplne o nicem
520i E34 M50 pekne auto

Myslis,ze po Praze,Brne a i dalsich mestech,ktery jsou vetsi,nez PHA,nejezdim?? Taky jsem tam nikdy neboural.Night.chimera píše:mam nalitano pres 100k km po praze myslis ze se tady nemyskuje? nedelaj prasarny??proste si opravdu myslim ze umim predvidat ne vsechno ale vetsinou ano
Stve me,ze zasiras vsechno kam kouknu totalnima bludama.
Nepsal jsem ti zadny co kdyby-napsal jsem ti duvody, proc jsem nekdy ja musel zpomalovat prudce 120-50kmh -zrejme jsi takove slozitejsi situace, ktere jsou de facto nepredvidatelne proste jenom na silnicich na sidlisti nezazil.
- Night.chimera
Ale oni jsou proste situace, kdy se zostra brzdit musi-to teprve poznas.
Az jednou vyjedes nekam,kde neni tolik lidi a skoci ti pred auto srna, tak brzdit budes muset-to proste vubec poznat nemusis,jestli ciha za stromem a chce ti znicit v prave poledne auto sebevrazednym skokem na uzke silnici, gde se ji nejde vyhnout
Ty mas taky dobry povery, ze prudkym brzdenim si musis znicit gumy? -ne,jde to i bez toho
Az jednou vyjedes nekam,kde neni tolik lidi a skoci ti pred auto srna, tak brzdit budes muset-to proste vubec poznat nemusis,jestli ciha za stromem a chce ti znicit v prave poledne auto sebevrazednym skokem na uzke silnici, gde se ji nejde vyhnout

Ty mas taky dobry povery, ze prudkym brzdenim si musis znicit gumy? -ne,jde to i bez toho

Ad ošemetné situace: já jsem se taky vyhýbal srně o pár centimetrů - doteď nevím jak. Debilovi co chodil vožralej na magistrále v noci. Taky o fous. A před dvěma lety jsem na dálnici s bávem udělal na vodě ve stopadesáti hodiny. Taky nevim jak jsem to ustál. Dělá to ze mě dobrého řidiče? To sotva.Night.chimera píše:urcite zazil nebydlim na sidlisty ,ale pokazde jsem to vyresil lepe nez brzdit jak magor a znicit si gumy resp.jsem nikdy nemusel takhle brzdit protoze jsem ve strehu uz poznam kdyz to tam chce nekdo strihnout
Ad ošemetné situace: já jsem se taky vyhýbal srně o pár centimetrů - doteď nevím jak. Debilovi co chodil vožralej na magistrále v noci. Taky o fous. A před dvěma lety jsem na dálnici s bávem udělal na vodě ve stopadesáti hodiny. Taky nevim jak jsem to ustál. Dělá to ze mě dobrého řidiče? To sotva.Night.chimera píše:urcite zazil nebydlim na sidlisty ,ale pokazde jsem to vyresil lepe nez brzdit jak magor a znicit si gumy resp.jsem nikdy nemusel takhle brzdit protoze jsem ve strehu uz poznam kdyz to tam chce nekdo strihnout
- Night.chimera
V tom případě ti opravdu přeju výchovnou lekci v podání vyššího obrubníku v kombinaci s rychlostí. Jen doufám že až se to stane tak si nameleš jen sám. Já to štěstí měl a každej den děkuju pánu bohu za dvě věci: že jsem nikoho nezranil (náhoda jak blbec) a za svou slečnuNight.chimera píše:ja myslim ze jo Scimitare

Ostatně nejsem si jistý jestli to co píšeš fakt myslíš vážně nebo jen provokuješ.
- Night.chimera
- Night.chimera
Tak až budeš umět jezdit jako Elvis zpívat, rád se na tebe podívám až pojedeš DTM nebo formuleNight.chimera píše:kazdy ma pravo verit v to ,co chce to uz rikal Ray Charles kdyz spojil kostelni hudbu s rock¨n rollem a oni mu za to nadavali nakonec se stal nezapomenutou soucasti v musice stejne jako elvis