Ted jsem to chtel napsatDC píše:me se tam spis nelibi status ukazatele teploty... bud nefunguje, anebo davas tomu autu zahul v nepravou chvili...

Jenze ja ho mam zazimovany cca 70km od Prahy (btw ta fotka vznikla prave kdyz sem ho tam jel uklizet, listopad, byl sem tam za 25min), takze pres tejden se v nem hrabat nemuzu a o vikendech jsem vetsinou nekde jindeDC píše:co je to za logiku? ja prave pres zimu vsechno davam dokupy, abych moh v sezone jen jezditAlbert píše:Jj na jare, ted je bawo zazimovanyDC píše: tak to oprav![]()
No mám známýho, kterej dělá na dálniční nějakýho velkýho šéfa.A teď až tady dodělaj na severu tu D8, tak budou shánět nový lidi.Teď by mě dal na dálnici Lovosice - Praha a pak by mě přesunul, abych to měl kousek z baráku.Stačí jen dostudovat a pak prej vůbec nemusim mít strach.Pawka G. píše: Tweety.........tak to tě čeká Mondeo
A proc to? Me totiz opravdu nenapada zadnej duvodAlbert píše:jjRadek_750iA píše:Hele jen takovej dotaz? Nemas tam nahodou zapnuty zadni mlhovky??