Aha a poslouchá i na jiný povely?břečka píše:někdo tu fotku chtěl vidět tak to sem dal![]()
Babi a auta!
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
K tomu řeknu jen to, že by se mi asi taky moc nezamlouvalo, kdyby se někdo vyjadřoval o broskvičce mé milované jako o KUNDĚ!Albert píše:2 And + Hanis: Nehadejte se kvuli takovejm ptakovinam![]()
Hanis: je fakt ze slovo kunda sis moh odpustit, ale beru to proste tak, ze Anda nemas rad a tak ho zprudis za vse..
And : Nenechavej se tak rychle vytacet, mne se ten piercing sice v takovymhle mnozstvi taky moc nezamlouva, ale ze je hezka, to se musi nechat
Na druhou stranu, broskvičku mojí starý asi na netu neuvidíte, protože bych ji se NIKDY nedal.
Třeba FX ovi bych ji ukázal, ale to je jiný, on je profesionální prznitel

No ty kravobmwm3 píše:Třeba FX ovi bych ji ukázal, ale to je jiný, on je profesionální prznitel

Mimochodem, jestli jde jen o to, kdo sedi vedle, tak pro bmwm3 tu je mala rekapitulace Silvestra (Mayoumi a jeji kluk - muj kamos):

E39 535i sedan
Ja jenom fotil
Ale fotky nemam, vsechny jsem dal ji a u sebe jsem to smazal, proste nemam potrebu se tady ukajet nad kamosovou holkou, i kdyz je fakt pekna a fajn. To bude asi ten rozdil - nekdo vykrikuje do sveta: "Podivejte se, jaky mam auto/holku/barak/boty/kozeny tanga/dosad si, cim si honis triko ty (dovolim si tu vsem tykat
)" a nekdo si to poridi a ma z toho sam takovou radost, ze tim nemusi opruzovat ostatni....

E39 535i sedan
Fx píše:Copak ja vim? Ona by ti stejne rekla "buzno" nebo "uchyle" normalne cesky... to jsme ji totiz stihli naucit, stejne jako veeelkou spoustu dalsich nadavekAle nejvic me dostala, kdyz ukazala prstem na Roma na ulici a s tazavym pohledem smerem ke mne se zeptala: "Cikan?"

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

je to OT ale zareaguju ikdyz je vam po tom velky kulovy tak prosim zadnou diskuzi na toto temaDe Be píše:And píše:a jeste jednu vec na ni mam moc rad. velmi se ji libi stary zraloci BMWale samozrejme musi mit tu spravnou barvu
to aby se pomalu zacala preorientovavat na MB, dle tvejch aktivit na MBCC....

to ze si chcu koupit MB neznamena ze nemam rad BMW, ale u BMW se me moc nelibi ty kolme predky (E30 32 34)mam rad bud generaci dopredu nebo dozadu jenze starou generaci uz nechcu to uz neni moc na prakticky jezdeni a na novou nemam penize
a navic E30 je me mala ja chcu velky auto a v kdyz sem porovnaval jak se me sedi v E34 a MB 124 tak me ten MB pripadl lepsi. nemluvim o jizdnich vlastnostech, ty ma lepsi BMW a to bez debat ale po tech taky netouzi kazdej. me ted momentalne vic vyhovuje luxus Mercedesu nez sportovni duch BMW
----------------------:)
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já tady chvíli nejsem a toto téma se začíná rozjíždět.
2And : Hezká ...fotka,ale to železo bych asi taky nemusel.Ale jinak pěkný.
2Hanis : Ale přiznej si, že kdyby fotku přirození ( všimni si,neříkám kunda
) své přítelkyně dal na toto téma někdo jinej, reagoval by si střídmějším názorem.Není to tak ? Prostě spolu s Andem bojujete jak malý kluci.Nechci tě urazit, tvé názory respektuji a líbí se mi, ale hádkama už to tady, myslím (myslet = hovno vědět), dost zbytečně znečišťujete.
A tady mrsknu taky jednu fotku.Má přítelkyně o tom neví a tak kdyby měl někdo námitky,že je někdo úchylnej,tak jsem to já

2And : Hezká ...fotka,ale to železo bych asi taky nemusel.Ale jinak pěkný.
2Hanis : Ale přiznej si, že kdyby fotku přirození ( všimni si,neříkám kunda

A tady mrsknu taky jednu fotku.Má přítelkyně o tom neví a tak kdyby měl někdo námitky,že je někdo úchylnej,tak jsem to já

odhaleniDe Be píše:And píše:a jeste jednu vec na ni mam moc rad. velmi se ji libi stary zraloci BMWale samozrejme musi mit tu spravnou barvu
to aby se pomalu zacala preorientovavat na MB, dle tvejch aktivit na MBCC....

koukam D.B., ze tu mas dalsiho priznivce Night Chimeru

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30