jooo, Fiat, to je kara !!!!

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 14. 11. 2004 16:55

Schiza neni tak casta nemoc, ale kdyz se vyskytne tak s ni jde ruku v ruce i SalamounoHovnost :) Zvlastni zjisteni ze ... ? :P

jaban

Příspěvek od jaban » 14. 11. 2004 17:22

panove skocte do zdi... Zkratka jste nejlepsi a ja vas rad potkam nekde na nejakem srazu, mooooc se tesim, jsem na vas zvedavej. Tak se zatim mejte a na brzkou shledanou :wink:

Ten,co nesnasi debilismus

Bedlive ctete!!!

Příspěvek od Ten,co nesnasi debilismus » 14. 11. 2004 17:35

Lide,kteri se vyjaruji na toto tema(az na nektere vyjimky),je banda mladejch nezkusenejch usmrkanech debilu,co si mysli,ze kdyz vlastni BMW E30,najezdi v nem par kilometru a neco si opravi sami,tak ze to jsou nejvetsi borci a frajeri na tydle planete.BMW E30 je bezesporu nejhezci a nejpovedenejsi BMW vsech dob-o tom neni pochyb,ale panove,posledni(nepocitaje kombi),sjelo z vyrobni linky v roce 1991.Nemyslite ze ti vasi vychvalovani mazlicci jsou uz jen stare,zrezle pekace?
A nepiste ze ne,protoze ty vase fotky ze srazu,(na jednom se byl i mrknout a byl jsem hoooodne zklamanej),tak tam nejsou auta,ale volitany stary,neudrzovany pixly.Pridelat spojler tak,ze jsou videt srouby,kterejma je uchycenej,to svet nevidel a tak bych mohl pokracovat.Je fakt,ze nekteri z vas maji vymazleny krasavce,ktery jsou dokonce i vic nez auto,ale je vas malo.Ostatni maji to,co uz jsem psa o kousek nahore.
Mrknete se na nemecky tuningovy fan-kluby-tam uvidite,jak ma vypadat nadupanej tricitkovej BAVORAK a jestli nemate investice,tak se tu neholedbejte,nemachrujte a hlavne si nemyslete,ze mate buh vi co za auto!!!A kdyz uz mate tyhle potreby,tak si kupte 120-ku,tam vas udrzba,provoz a tuning nebude stat tolik financi,ktere vetsina z vas stejne nema. :lol:

weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 14. 11. 2004 17:35

jaban píše:panove skocte do zdi... Zkratka jste nejlepsi a ja vas rad potkam nekde na nejakem srazu, mooooc se tesim, jsem na vas zvedavej. Tak se zatim mejte a na brzkou shledanou :wink:
tady se clovek nesmi ani uprdnout, aby vam to nevyznelo jako machrovani

... a toto neni z moji huby :wink:

břečka

Příspěvek od břečka » 14. 11. 2004 17:43

asi teda prodám třícu a otuzím si za utržený peníz šáde... :idea: že mě to nenapadlo dřív...

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 14. 11. 2004 17:44

Akoze nieco prawdy na tom bude :lol:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

cti

Příspěvek od Ten,co nesnasi debilismus » 14. 11. 2004 17:47

No pokud tvoje auto vypada jako ten srot,co jsem popisoval,tak bys to mel udelat a nebo chodit pesky a nedelat s tou popelnici ostudu autum znacky BMW E30

Příspěvek od Ten,co nesnasi debilismus » 14. 11. 2004 17:49

for SlimShady-No konecne jeden clovek,kterej uzna,ze neco na tom je.

břečka

Re: cti

Příspěvek od břečka » 14. 11. 2004 17:54

Ten,co nesnasi debilismus píše:No pokud tvoje auto vypada jako ten srot,co jsem popisoval,tak bys to mel udelat a nebo chodit pesky a nedelat s tou popelnici ostudu autum znacky BMW E30
no jistee...hned zitra si koupim novy turisticky boty na ty kilometry

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 14. 11. 2004 17:54

SlimShady píše:Akoze nieco prawdy na tom bude :lol:
Neco ano, s tema starejma strepama, ale jak dosel na tohle "co si mysli,ze kdyz vlastni BMW E30,najezdi v nem par kilometru a neco si opravi sami,tak ze to jsou nejvetsi borci a frajeri na tydle planete" ???
A uz na tudle wohownovou debatu prdim :D

weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 14. 11. 2004 17:54

To ze ne kazdy ma tricu ve stavu je sice fakt, ale poslat do prdele jsi nas mohl hned na zacatku a nemusel jsi oklikama pres fiata, ktery je mimo jine taky urcite ve zhovadilem stavu oproti novemu autu, ktere si nekdo zrovna ted treba koupil, takze nevim co vlastne resis.

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 11. 2004 17:57

TCND: Tak dekujeme za chvilku pravdy, ja si jdu mackat bedary a rejpat se ukazovackem v nose, protoze to ma vic smyslu nez cela tahle debata. A kdyz uz tu je rec o nactiletych hovadech, ja se tu aspon nebojim podepsat a dost clenu me zna osobne. Ovsem tech, co nesnaseji debilitu, tu je vic a nejen takhle podepsanych.

Ano, moje E30 by si asi u tebe vyslouzila pridomek "popelnice", ale ja se s ni az tak nechlubim. A co za auto mas ty? Ano, uz to slysim... nejvymazlenejsiho vymazlence... A ano, je to mozny... ale dost clenu tohodle klubu jsou zaprvy "socky", ktery to auto treba v takovym stavu koupily a ted ho zvelebujou... A zadruhy, tenhle klub uz neni jenom o BMW, je to jedna rodina... Nikdo tu nikoho neosocuje a nevyhazuje, kdyz si koupi jiny auto.

Me jenom stve, kdyz se tu objevi nekdo, kdo tyhle hodnoty klubu nezna a ani je nechce znat a dela si nemistnou srandu, na ktery to, ze je to sranda, neni videt. A jestli ta veta, kterou jsem minule ocitoval, nemela bejt machrovani, tak co teda?

Jdu tise zvracet do kouta, protoze jsem nactiletej cucak, kterej s E30 najel par kilometru, na jiny auto nemam a vubec jsem debil.
E39 535i sedan

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 14. 11. 2004 18:07

No nic "ten co nesnasi debi......." me asi dost sleduje pokud vi kolik mi je let kolik sem nadrandil km co mam za auta jak jsem na tom financne jak prdim zduraznuji ze obcas hoooooodne kvalitne atd atd :shock: :shock: :shock:

Ach jo a to sem celou dobu ze sebe nic nedelal a takhle to odseru jak nejvetsi vychvalovac. :shock: :?:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 14. 11. 2004 18:11

athlon_137 píše:
SlimShady píše:Akoze nieco prawdy na tom bude :lol:
Neco ano, s tema starejma strepama, ale jak dosel na tohle "co si mysli,ze kdyz vlastni BMW E30,najezdi v nem par kilometru a neco si opravi sami,tak ze to jsou nejvetsi borci a frajeri na tydle planete" ???
A uz na tudle wohownovou debatu prdim :D
Ano, ja suhlasim prave s tym ze vacsina aut su stare plecky, socanske auta, ak sa to tak da nazvat, vzhladom k tomu v akom su stave. Proti tomu sa fakt neubrani nikto... teda skoro nikto, su tu chalani co maju fakt pekne kusy, ale tych je malo. Ale zas je pravda ze neposudzujem ludi podla auta, takze toho by som sa mozno zdrzal :wink:

Ten co nesnasi debilismus

cti

Příspěvek od Ten co nesnasi debilismus » 14. 11. 2004 18:14

Tak jen pro informaci.Nic konkretniho neprozradim,po tom co jsem sem vlozil.Puvodne jsem se sem chtel taky zaregistrovat,ale nejprv jsem precetl par temat a rozmyslel si to.Je mi mi 29 let,jsem majitelem vozu SKODA Octavia RS,VW Transporter-Multiwan,BMW E46 a BMW E30!!!!Chtel jsem najit nejake fandy do tohodle krasnyho auticka,kde bych se treba i necemu priucil,ale soude podle tohodle tematu je tu jen banda blbcu,co neuzna jiny auto,nez je tricitka.Mam ji taky moc rad a libi se mi,ale mam i jine auta,ktere jsou sic novejsi,ale nenadelaj tolik parady co ta moje trica,ale do toho jabana jte se myslim pousteli zbytecne a kdyz se mu jeden z vasich clenu snazil jen dat za pravdu v tom,ze neni jen BMW-ten daniel-tak jte ho malem ukamenovali tak,ze to vzdal,teda aspon uz dlouho nic nenapsal.Ja bych to na jeho miste tak nenechal.Jste banda MAGORUUUUUUU!!!!!!!!!!!

břečka

Příspěvek od břečka » 14. 11. 2004 18:19

Ten co nesnasi debilismus píše:je tu jen banda blbcu,co neuzna jiny auto,nez je tricitka.
můžeš sem dát link kde ses to dočetl?

Ten co nesnasi debilismus

Příspěvek od Ten co nesnasi debilismus » 14. 11. 2004 18:31

To jsem nikde necetl,jen mi to tak pripada,kdyz se az prehnanym zpusobem pustite do nakyho kluka,co sem da,nejspis podle toho co jsem cetl,jen z recese a srandy tema-kupte si fiata a taky vaseho clena,co se ho jen troch zastane-fakt SUPER!!!

Marosh

Příspěvek od Marosh » 14. 11. 2004 18:37

Ten co nesnasi debilismus píše:...Je mi mi 29 let,jsem majitelem vozu SKODA Octavia RS...
Jezis dyt von ma ochcavku! Tak uz ho zabanujte... Lidi s ochcavkou to tady maj prece zakazany. Vsechny ty auta musis prodat a nakoupit dalsi E30ky... pak kdyz prijdes a poprosis, tak zasedne rada starsich a moudrejsich (And, Chimera...) a posoudi jestli se tady muzes registrovat. Pak jeste nasleduje prezkouseni z jinejch disciplin (SlimShady, Allda), ale to uz bych moc zabihal do detailu.

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 14. 11. 2004 18:40

Marosh píše:Pak jeste nasleduje prezkouseni z jinejch disciplin (SlimShady, Allda), ale to uz bych moc zabihal do detailu.
Hohohoooooo, prrrr koniku prrrrr, Slim je len dohlizejici komisar, to Allda vykonava vsetko zvrhleho co si len clovek dokaze predstavit :lol:

Marosh

Příspěvek od Marosh » 14. 11. 2004 18:43

SlimShady píše: Hohohoooooo, prrrr koniku prrrrr, Slim je len dohlizejici komisar, to Allda vykonava vsetko zvrhleho co si len clovek dokaze predstavit :lol:

Jak si to rozdelite, to necham na Vas. Ja s Vama nemam a nechci mit nic spolecnyho... co vim z doslechu mi staci. :lol:

Odpovědět