jo, těš se na osumnáctiny, je to super poprvý zajít do hospy na první legální pivo, škoda, že papíry budeš moct mít až v 20, pokud ti tvý známosti u fízlů nezruší i ten odklad ...318ikasnar píše:Nevymlouvám se na věk,tady jsem se jednou zajebal zůstanu zajebán na věky věků.....ale o tříci se starám jak můžu..Omlouvámse všem které jsem nařknul
Ale na kupéčku se začne pracovat![]()
![]()
![]()
No počkejte..
Néé...dělám si srandu...ale teším se na 18ctiny kurvááááááá
ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se
Re: :???
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tys sel na stredni ze sedmy tridy?TERRY píše:Mě je 18 dělám školu diplomacii posledním rokem a chystám se na VŠ.Max-Max píše:tak jeste jednou, kolik je tobe? nechce se mi to hledat, stejne bych to nasel, napis to sam tady.
18 poslednim rokem stredni beru min 4 roky, takze si zakladku opustil ve 14? to je sedma a nebo osma trida ne?
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
Máco jsi kamikaze to auto má najeto 2 000 Km a zajíždí se vše je nové a stálo to necelé dva mega stim se nesmí závodit...I když

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
Jj, běžte na serpentýny...ty, jak se tam jezděj závody do vrchu...však víš Máco...a nezapomeň tu obludu, co budeš mít za sebou natočit na mobil aspoň318ikasnar píše:maca píše:tu sobotu myslis vazne? ja ze byc se s pastou prijel podivat, asi vytahnu kabro, at me porazis s vetsi pompeznosti
Máco neser mnětak dobře zlatej velikej 300 koňovej MERCEDES BENZ GLK JO ! P.s. 0-100 6,9s tak pojď

Jo, promiň, ty jsi jedinej, kdo má problémy a starosti...mám Tě litovat, nebo mám počkat na to, až nám představíš novou káru a zdůrazníš, kolik Tě to stálo nervů a úsilí... Plyšáka ne, jen slintám na polštář "BMW 318iS", když už je autí dál něž pod oknamaTERRY píše:
Taky je věc aby ti to měl kdo koupit. Jenže vy jste strašně jednostraní. Já sice jezdím v MB a BMW ale ty starosti ty nemusíš každej den naklusat do práce kolem páté ráno. To ty se ještě mazliš v posteli s plyšákem. A za druhé. Je jendo co je za den musim tam být každej den bez ohledu na sobotu a neděli+ ještě škola

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo svatá pravda se vším souhlasim ale tady veřejně...rád bych se svezl v 325i jako spolujezdec kdyby to šlo. Jinak GLK je automat sedmistupňový, auto má kolem 300 P.S., ale za to váží kolem 2 tun, do zatáčky se prostě musí s mírou (nikdy mám pocit že se to ani neohne) ale ještě tu je jedno auto a tím je C 220 CDI a to je manuál ale to má daleko méňe koní.maca píše:dobre, v sobotu ma neco v praze, ale kuli tobe snad prijedu, dame nejakej jizdu zrucnosti? nebo se nechas svezt jako spolujedec v tom glk na rovince? tam mi asi date, ale rovne umi jezdit kazdej, predpokladam, ze glk je v automatu, takze umeni ridit je jen o tom, jak rychle seslapnes pedal plynu a jak moc se s tim elektronika popere?
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Takže jdu se mazlit s plyšákem do postílky hoši mnějte se tu krásněě a zítra jsem tu
jinak MÁCO JESTLI TAM NEBUDEŠ VE 20:00 Jsi posere ale chci tě poznat a hlavně tvoje Gábrioo

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
to vysvetluje mnoheTERRY píše:Mě je 18 dělám školu diplomacii posledním rokem a chystám se na VŠ.Max-Max píše:tak jeste jednou, kolik je tobe? nechce se mi to hledat, stejne bych to nasel, napis to sam tady.

tak jeste jedna otazka: jake mas auto? myslim to tvoje, ne to, ktere zaplatili rodice? tipuju tvoje vlastni - zadne... tak o cem je techto 9 stran? o hovne.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Joooo ? A proč je ti tady 14 ?TERRY píše:Mě je 18 dělám školu diplomacii posledním rokem a chystám se na VŠ.Max-Max píše:tak jeste jednou, kolik je tobe? nechce se mi to hledat, stejne bych to nasel, napis to sam tady.

http://profil.lide.cz/l.terynek/o-mne/
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Máco muj telefon je 602 842 862 kdyby jses náhodou ztratil :-d ale prosimtě přijeď
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
S tebou to fakt nemá cenu. Nechci tady rozebírat v kolik kdo vstává to vy tady melete o rozmazlenosti a o tom že si písknu a auto dostanu ak jsem to uved na pravou míru toť vše!Míšánek píše:Tak s tím běž už vážně doprdele, jo?TERRY píše:
Taky je věc aby ti to měl kdo koupit. Jenže vy jste strašně jednostraní. Já sice jezdím v MB a BMW ale ty starosti ty nemusíš každej den naklusat do práce kolem páté ráno. To ty se ještě mazliš v posteli s plyšákem. A za druhé. Je jendo co je za den musim tam být každej den bez ohledu na sobotu a neděli+ ještě školaJak ty můžeš vědět čím se kdo živí, kdy vstává a s kým (čím) se mazlí?, Nepustili tě náhodou na hlavu, když tě tahali z mamky? Ty vole, to jsou myšlenkové pochody srovnatelné s inteligencí pásového dopravníku (nebo něčeho takového - momentálně mně nic lepšího nenapadlo
) Nekecej taky kraviny, už teď sis minimálně předchozíma 3 příspěvkama nasral do vlastního talíře a začínáš se v těch hovnech plácat jako enerdži bmw alias kašnarhááj power 318i alias Terry - ne vlastně to jsi teď ty...
Víš co? Vyser se na to střídání přezdívek, děláš tady v tom akorát zbytečný bordel. Stejně už jsi prozrazen ty OMV(W) hrdino![]()
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ale hovno, zajezdeli se skodovky, dneska uz se vyroba natolik spresnila, ze se nic nezajizdi a je to novy? tak je to v zaruce, tak to mrdej a dej mu za usi ne? kdyz ti to klekne, zavolas si asistencni sluzbu a kdyz to vyjde, povolaji zrovna me a ja ti pro to zajedu nasim sprinterem

TERRY píše:ÁÁÁÁÁ sociální případ....chlape na co to auto máš když ani nedojedeš ze srandy do Mostu. Chápu máš to asi z ruky ale tak tohle jsou věci na který se nekouká na levo na pravo.Míšánek píše:No jo to je fakt, nemám na to, auto vlastně taky ne a nevim, jestli seženu nějaký vlakový spoj... Fakt je mně to lítoTERRY píše: Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.nechceš pro mně dojet?
![]()

Jako bych viděl tu situaci:
"pane šef, potřeboval bych volno, mohl by ste si do toho bagru sednout sám a dělat místo mně?" "A co se děje? Někdo umřel v rodině nebo co?" "ne, ale jeden 16-ti letý kluk si chce dokázat jaký je frajer, tak musím jet na druhou stranu čr, protože řikal, že v takových situacích se nehledí ani na levo a ani na pravo..."
Dobré, ne?

No smoke, no fun...

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
sobota 20 00 cirkusplac, budu te cekat318ikasnar píše:Máco muj telefon je 602 842 862 kdyby jses náhodou ztratil :-d ale prosimtě přijeď

- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
4 roky starej inzerát ani nwm že tam ještě jePů píše:Joooo ? A proč je ti tady 14 ?TERRY píše:Mě je 18 dělám školu diplomacii posledním rokem a chystám se na VŠ.Max-Max píše:tak jeste jednou, kolik je tobe? nechce se mi to hledat, stejne bych to nasel, napis to sam tady.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://profil.lide.cz/l.terynek/o-mne/

už jenom to místo....cirkus plac.... no nic vysmátej co za paka běhá běhá po světě jdu spátmaca píše:sobota 20 00 cirkusplac, budu te cekat318ikasnar píše:Máco muj telefon je 602 842 862 kdyby jses náhodou ztratil :-d ale prosimtě přijeď
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
2009 - 2007 = 2... takze kdyz ti v 2007 bylo 14, kolik je ti ted? snad 32?TERRY píše:4 roky starej inzerát ani nwm že tam ještě jePů píše:Joooo ? A proč je ti tady 14 ?TERRY píše: Mě je 18 dělám školu diplomacii posledním rokem a chystám se na VŠ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://profil.lide.cz/l.terynek/o-mne/lol to byly časy
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220