ja neverim svym ocimvlada320 píše:Dobra dobra.Omlouvam se Maxovi ze sem tohle cely zacal bylo to ode mne prehnany a unahleny.nechtel sem aby to takhle dopadlo.jenom si uvedom ze ja sem taky clovek a mam na tebe svuj nazor.ty ho mej na me taky jakej chces neberu ti ho.Omlouvam se i vsem ostatnim zde na foru ze tyhle hovadiny musej cist i kdyz vetsina si z toho dela srandu.
dobra ja sem se omluvil,priznavam chybu ale ted se omluv ty me Maxi za to s moji pritelkyni!to snad dokazes ne.a bude to vyreseny a prestanem se tad hadat.stejne to nikam nevede.
ted bych byl rad kdyby ste me trochu respektovali(a kdyz ne me tak Magdu) a z pod tech nicku dali pryc ty obrazky,ja se na to nechci koukat prosim
Exemplární příklad proč máme moderátory - nebude mázáno
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
dikyMax-Max píše:ja neverim svym ocimvlada320 píše:Dobra dobra.Omlouvam se Maxovi ze sem tohle cely zacal bylo to ode mne prehnany a unahleny.nechtel sem aby to takhle dopadlo.jenom si uvedom ze ja sem taky clovek a mam na tebe svuj nazor.ty ho mej na me taky jakej chces neberu ti ho.Omlouvam se i vsem ostatnim zde na foru ze tyhle hovadiny musej cist i kdyz vetsina si z toho dela srandu.
dobra ja sem se omluvil,priznavam chybu ale ted se omluv ty me Maxi za to s moji pritelkyni!to snad dokazes ne.a bude to vyreseny a prestanem se tad hadat.stejne to nikam nevede.
ted bych byl rad kdyby ste me trochu respektovali(a kdyz ne me tak Magdu) a z pod tech nicku dali pryc ty obrazky,ja se na to nechci koukat prosimok, akceptuju... ad magda: uz sem to vysvetlil, nevidim na tom nic zlyho
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
vidis tak na to sem ani nekoukmagiccc píše:
je to sice nespisovně, ale bez hrubek
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 02. 01. 2007 00:46, celkem upraveno 1 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2