jooo, Fiat, to je kara !!!!

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 14. 11. 2004 09:35

Fx píše:
Spooky-0987 píše:ach jo lidi, sice jsem tuhle diskuzi necetl, ale videl jsem jen to prvni inteligentni uvodni slovo a uz mi hlavou bleskla myslena za jak dlouho a na kolik stranek to bude, hm, ja videt tak staci jeden nenormalni jedinec a hafo lidi se chytne do tlachání o h....ně, dyť je to ztráta casu
Jo, taky jsem se nachytal :lol: Takze vsichni, kdo se toho chytli, musej do bifteku osukat Alldu. Ja uz mam hotovo, kdo bude dalsi? :lol: :lol: :lol:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol:

Alldo, zajtra si v praci? I ked na biftek nejdem, radost ti spravim... :twisted:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 14. 11. 2004 12:03

Fx píše: Jo, taky jsem se nachytal :lol: Takze vsichni, kdo se toho chytli, musej do bifteku osukat Alldu. Ja uz mam hotovo, kdo bude dalsi? :lol: :lol: :lol:
Mimoprazsti musi taky? :lol:

Petr Bohm

....

Příspěvek od Petr Bohm » 14. 11. 2004 12:27

Fiaty jsou rezatý už na prospektech.Jinak Coupe 20v turbo má kamarád,chip od Abarth-250ps.jede to vcelku pěkně,ale rve do toho hrozný prachy aby zůstalo v top stavu,a to má jeto 30tkm.Podle mě by se takhle mladý auto mrdat ještě nemělo......

Fru Fru

pzorneji cti!

Příspěvek od Fru Fru » 14. 11. 2004 12:36

Jirka325 píše:Kazdopadne uzasna diskuse...ale jak presne Max rika, nemyslite panove, ze je prinejmensim nemistne, aby neregistrovany, ktery prisel prudit, at ze srandy, nebo ze sve omezenosti a novacek, ktery prijde na nejake forum, i kdyby vedel o E30 treba temer vse, tak aby nekomu rikal, at vypadne z nejake komunity ?
Podle me slusne vychovany clovek pokud je nekde novy a chce tam zapadnout, tak nejdrive cte a chova se slusne, ale tim, ze si postezuje, jaci jsou vsichni omezenci a cucaci oproti nemu a ze on je mistr ridic, mistr mechanik a zkratka mistr sveta a vy vsichni tahnete, to podle me nepovede k ziskani obliby, ci respektu...
Nic ve zlym, preberte si to jak chcete, je to vase vec...
Ja ze sebe nedelam misra sveta,ani "pana automechnika" a ni super ridice,ale pozorne si precti ty prispevky a dojdes k tomu,ze ja si s tim nezacal a nezlob se na me,tady slo fakt celkove jen o srandu a kdyz posila -nic proti mladsim ani tobe-a zacne tady prudit nejakej mladej hlupak kerej s tricitkou najel 10000km,seridil si ventily a zacne delat debila ze me,kerymu je uz pomalu tricet a prvni tricitku jsem kupoval pred deviti rokama,tak me to sere.Ja to myslel jako srandu.Bohuzel,dopadlo to uplne jinak.Tim ja osobne koncim na toto tema a vubec-na diskuznim foru uz se taky neojevi.
HURAAA,konecne ten magor vypadne,reknou si nekteri-snad jsem vam udelal radost.Opravdu me zklamalo,jaci jsou dnes nekteri majitele a fandove vozu BMW E30.Mejte se vsichni,se kterejma se si tu kdy v to dobrem umyslu pokecal.

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 14. 11. 2004 12:57

A co jsi čekal? Objeví se tu prudič (který to ale myslí upřímně) - a po určitých excesech jsou tu lidi na prudiče alergičtí - a začne na E30 foru vykřikovat jak jsou fiati super. A když ho pár lidí pošle někam, tak ho začneš hájit :?

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 11. 2004 13:00

V tomhle ohledu souhlasim s Jirkou... Zkus si poradne precist ten jeho prispevek a pak uvidis... A pak si shvalne zkus projit forum, jak tu driv prudili ruzni jini anonymove. Proste po tom vsem nemuzes cekat, ze te (nebo jabana) za takovyhle forky nekdo poplaca po zadech a rekne "dobry, to se ti povedlo, chlape".
E39 535i sedan

POL

Příspěvek od POL » 14. 11. 2004 13:22

Bohuzel Jirka ma pravdu ,pred casem tady par prudicu bylo , mimochodem pekny vymaštěnci .No a spousta kluku vocad je na ne alergicka tak se nemuze nekdo divit . Nikdo tady nema nic proti ,kdyz si z nekoho nekdo maličko utahuje ale nic se nesmi prehanět. Pro nas castecne socáky je e 30 jedna z mala moznosti jak se dostat ke slusnymu a bezpecnymu autu za dobrou cenu .A NAVIC PRO ME A DALSI JE TO SRDECNI ZALEZITOST :roll: 8) :wink:
A jeste jedna vyhoda BMW - zname dokonale vsechny benzinky v okoli :D :lol: :lol: :lol:
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610

jaban

Příspěvek od jaban » 14. 11. 2004 13:24

Max-Max píše:For JABAN a DANIEL_H:

hosi, kurva, mne sa vidia vase reakcie trosku pomylene. Pridete s hlaskou typu "FIAT" na BMW forum, a cakate co bude. ked sa par ludi chyti, lebo miesto oci ma dve modro-biele vrtule a je to ich srdcovka, a da vam najavo, ze mate nemiestne kecy, tak zacnete byt drsny a posielate ich niekam daleko a pouzivate skarede slova, kurva :lol: Nic v zlom, ale zda sa mi divne, ked anonym-priselec niekam pride a zacne posielat niekam domaceho clena. Kapisto? :wink:

A inak, FIAT fakt nic moc. BMW robi iba atmosferu, takze turbo porovnanie nie je, ale treba byt objektivny. e30 je rok vyvoja 83, Fiat coupe 95? Ak sa mylim, opravte ma. Takze si postav Fiat coupe 2.0 16V bez turba oproti BMW e36 2.0 16V a aj napriek papierovo vyssiemu vykonu asi Fiat velmi neoslnil. Toz tak.
ty hele, ja jeste nevidel 16v dvoulitr v bmw, ale kdyz budeme mluvit o v6 24v a fiat v5 20v tak ten bavor je na tom hur clovece. Asi mas mezery Helmute :lol:

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 14. 11. 2004 13:24

POL píše: A jeste jedna vyhoda BMW - zname dokonale vsechny benzinky v okoli :D :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: 8)

jaban

Příspěvek od jaban » 14. 11. 2004 13:52

jaban píše:
Max-Max píše:For JABAN a DANIEL_H:

hosi, kurva, mne sa vidia vase reakcie trosku pomylene. Pridete s hlaskou typu "FIAT" na BMW forum, a cakate co bude. ked sa par ludi chyti, lebo miesto oci ma dve modro-biele vrtule a je to ich srdcovka, a da vam najavo, ze mate nemiestne kecy, tak zacnete byt drsny a posielate ich niekam daleko a pouzivate skarede slova, kurva :lol: Nic v zlom, ale zda sa mi divne, ked anonym-priselec niekam pride a zacne posielat niekam domaceho clena. Kapisto? :wink:

A inak, FIAT fakt nic moc. BMW robi iba atmosferu, takze turbo porovnanie nie je, ale treba byt objektivny. e30 je rok vyvoja 83, Fiat coupe 95? Ak sa mylim, opravte ma. Takze si postav Fiat coupe 2.0 16V bez turba oproti BMW e36 2.0 16V a aj napriek papierovo vyssiemu vykonu asi Fiat velmi neoslnil. Toz tak.
ty hele, ja jeste nevidel 16v dvoulitr v bmw, ale kdyz budeme mluvit o v6 24v a fiat v5 20v tak ten bavor je na tom hur clovece. Asi mas mezery Helmute :lol:
jeste jeden detail, ukaz mi jeden muj prispevek, kdy jsem vas posilal "nekam" ......... a nic, vid'

Spooky-0987

Příspěvek od Spooky-0987 » 14. 11. 2004 14:53

že se tak chytám, ale 16v 2L v BMW? a co treba 320iS/192PS, jsi taky nevidel??
e30/320i rv 88

jaban

Příspěvek od jaban » 14. 11. 2004 15:21

Spooky-0987 píše:že se tak chytám, ale 16v 2L v BMW? a co treba 320iS/192PS, jsi taky nevidel??
a kolik jsi jich videl v e36 ?

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 14. 11. 2004 15:25

ty kravo takze tet se tady zas bude kazdej dohadovat co je v jakym aute za motor a kolik ventilu a valcu a hadicek k chladici a ja nevim co jeste :roll: :shock: ze vas to furt bavi proste kazdymu se libi jiny auto a dokud se nesveze v BMW tak nazor nezmeni :shock: :D :wink:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

jaban

Příspěvek od jaban » 14. 11. 2004 15:34

Maranelo píše:ty kravo takze tet se tady zas bude kazdej dohadovat co je v jakym aute za motor a kolik ventilu a valcu a hadicek k chladici a ja nevim co jeste :roll: :shock: ze vas to furt bavi proste kazdymu se libi jiny auto a dokud se nesveze v BMW tak nazor nezmeni :shock: :D :wink:
a proc ti to vadi ? ja v bmw mam nacouvano vic nez ty najezdeno a nakonec ja tady nikoho nezkousim. Chtel jsem si pokecat od toho snad toto forum tady je, nebo ne ? Mozna byste si meli dat na titulni stranu " bmw pouze vychvalovat, prisny zakaz diskutovani a srovnavani s jinymi vozy" pak se muzete bavit jen o tom jak se kdo vyspal a rozjet na toto tema poradnou a hojne navsevovanou diskusi

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 14. 11. 2004 15:44

A nevíte teda někdo o nějakym fakt kloudnym Fiatclubu? Alfu nemyslim....díky :wink:
E36 323i coupé

jaban

Příspěvek od jaban » 14. 11. 2004 15:50

Pawka G. píše:A nevíte teda někdo o nějakym fakt kloudnym Fiatclubu? Alfu nemyslim....díky :wink:
zadej si na seznamu "fiatclub" a jen vybirej. Par jich tam je.

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 14. 11. 2004 16:06

jaban píše:
Maranelo píše:ty kravo takze tet se tady zas bude kazdej dohadovat co je v jakym aute za motor a kolik ventilu a valcu a hadicek k chladici a ja nevim co jeste :roll: :shock: ze vas to furt bavi proste kazdymu se libi jiny auto a dokud se nesveze v BMW tak nazor nezmeni :shock: :D :wink:
a proc ti to vadi ? ja v bmw mam nacouvano vic nez ty najezdeno a nakonec ja tady nikoho nezkousim. Chtel jsem si pokecat od toho snad toto forum tady je, nebo ne ? Mozna byste si meli dat na titulni stranu " bmw pouze vychvalovat, prisny zakaz diskutovani a srovnavani s jinymi vozy" pak se muzete bavit jen o tom jak se kdo vyspal a rozjet na toto tema poradnou a hojne navsevovanou diskusi
Jak tohle vis, covece? Ty Maranela znas nebo co? Nepamatujes si kdo tady psal neco o machrovani? :wink:

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 11. 2004 16:15

jaban píše:a proc ti to vadi ? ja v bmw mam nacouvano vic nez ty najezdeno
Boze boze... a znova si precti Jirkuv prispevek...
E39 535i sedan

jaban

Příspěvek od jaban » 14. 11. 2004 16:16

athlon_137 píše:
jaban píše:
Jak tohle vis, covece? Ty Maranela znas nebo co? Nepamatujes si kdo tady psal neco o machrovani? :wink:
tady se clovek nesmi ani uprdnout, aby vam to nevyznelo jako machrovani

břečka

Příspěvek od břečka » 14. 11. 2004 16:46

jebane, Ty jsi frajer už jen když si uprdneš :P BTW musel jsi hodně dlouho couvat.A asi se Ti u toho skříply nějaký důležitý nervy :wink:

Odpovědět