ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se
S MAXem si nehraj, vysloužilej agent, co byl eso SSSR ve studené válce, teď to dělá jako koníček a taky mu na východním pobřeží plave jedna jaderná ponorkaTERRY píše:
Na to si přišel jak kolik je mámě?

Vždycky, než napíšu příspěvek, je tu další stránka

Naposledy upravil(a) WilD dne 09. 12. 2009 22:44, celkem upraveno 1 x.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
jak čemu, těm vašim debilním žvástum, jděte se chlámat nad tim co stojí u paneláku na parkovištích někam na facebůk, bo jak se to jmenuje, a nezasírejte nám normálnim lidem, co umí makat rukama a ne hubou , dosud poklidné forum................. jak by řekl moravák choď do piči, ,,,,, stačí?
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Re: :???
Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.Míšánek píše:Na rovinu ti řikám že ti na to seru. Nemusím cestovat přes půl republiky kvůli tomu, abych se utvrdil že jsi idiot. To jsem pochopil i takto skrz forum318ikasnar píše:V sobotu v 21:00 na CIRKUS PLACU v MOSTĚ JO FRAJEŘI KDYŽ NEVEŘÍTE...MYSLIM TO VÁŽNĚ..
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
A čtvrtá mít na to čas, když je člověk pracující a neloví jen holuby a o auta nepíše ježíškoviTERRY píše:Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.Míšánek píše:Na rovinu ti řikám že ti na to seru. Nemusím cestovat přes půl republiky kvůli tomu, abych se utvrdil že jsi idiot. To jsem pochopil i takto skrz forum318ikasnar píše:V sobotu v 21:00 na CIRKUS PLACU v MOSTĚ JO FRAJEŘI KDYŽ NEVEŘÍTE...MYSLIM TO VÁŽNĚ..

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- Dušan M10B18
tak táhni do klubu milionářů a PŘESTAŇ SE UŽ KURVA CHVÁSTATTERRY píše:Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.Míšánek píše:Na rovinu ti řikám že ti na to seru. Nemusím cestovat přes půl republiky kvůli tomu, abych se utvrdil že jsi idiot. To jsem pochopil i takto skrz forum318ikasnar píše:V sobotu v 21:00 na CIRKUS PLACU v MOSTĚ JO FRAJEŘI KDYŽ NEVEŘÍTE...MYSLIM TO VÁŽNĚ..
E30...a sny se plní
No jo to je fakt, nemám na to, auto vlastně taky ne a nevim, jestli seženu nějaký vlakový spoj... Fakt je mně to lítoTERRY píše:Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.Míšánek píše:Na rovinu ti řikám že ti na to seru. Nemusím cestovat přes půl republiky kvůli tomu, abych se utvrdil že jsi idiot. To jsem pochopil i takto skrz forum318ikasnar píše:V sobotu v 21:00 na CIRKUS PLACU v MOSTĚ JO FRAJEŘI KDYŽ NEVEŘÍTE...MYSLIM TO VÁŽNĚ..

No smoke, no fun...

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
pamatujete tu m 5 e60 od hamanna tusim, ta rozcapla? taky se tu na nas chvastal...a kde je mu dneska konec, jen "zlate jadro" zustaloApple324D píše:tak táhni do klubu milionářů a PŘESTAŇ SE UŽ KURVA CHVÁSTATTERRY píše:Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.Míšánek píše:Na rovinu ti řikám že ti na to seru. Nemusím cestovat přes půl republiky kvůli tomu, abych se utvrdil že jsi idiot. To jsem pochopil i takto skrz forum

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Taky je věc aby ti to měl kdo koupit. Jenže vy jste strašně jednostraní. Já sice jezdím v MB a BMW ale ty starosti ty nemusíš každej den naklusat do práce kolem páté ráno. To ty se ještě mazliš v posteli s plyšákem. A za druhé. Je jendo co je za den musim tam být každej den bez ohledu na sobotu a neděli+ ještě školaWilD píše:A čtvrtá mít na to čas, když je člověk pracující a neloví jen holuby a o auta nepíše ježíškoviTERRY píše:Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.Míšánek píše:Na rovinu ti řikám že ti na to seru. Nemusím cestovat přes půl republiky kvůli tomu, abych se utvrdil že jsi idiot. To jsem pochopil i takto skrz forum
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
maca píše:tu sobotu myslis vazne? ja ze byc se s pastou prijel podivat, asi vytahnu kabro, at me porazis s vetsi pompeznosti
Máco neser mně

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
ÁÁÁÁÁ sociální případ....chlape na co to auto máš když ani nedojedeš ze srandy do Mostu. Chápu máš to asi z ruky ale tak tohle jsou věci na který se nekouká na levo na pravo.Míšánek píše:No jo to je fakt, nemám na to, auto vlastně taky ne a nevim, jestli seženu nějaký vlakový spoj... Fakt je mně to lítoTERRY píše:Jedna věc je cestovat, druhá mít na to a třetí mít auto v takovym stavu aby dojelo.Míšánek píše:Na rovinu ti řikám že ti na to seru. Nemusím cestovat přes půl republiky kvůli tomu, abych se utvrdil že jsi idiot. To jsem pochopil i takto skrz forumnechceš pro mně dojet?
![]()
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
co takhle 20:00 ??:-D ale vážně ...pokecáme ne?maca píše:vsechno zvladam, tak v kolik
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
dobre, v sobotu ma neco v praze, ale kuli tobe snad prijedu, dame nejakej jizdu zrucnosti? nebo se nechas svezt jako spolujedec v tom glk na rovince? tam mi asi date, ale rovne umi jezdit kazdej, predpokladam, ze glk je v automatu, takze umeni ridit je jen o tom, jak rychle seslapnes pedal plynu a jak moc se s tim elektronika popere?
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Tak s tím běž už vážně doprdele, jo?TERRY píše:
Taky je věc aby ti to měl kdo koupit. Jenže vy jste strašně jednostraní. Já sice jezdím v MB a BMW ale ty starosti ty nemusíš každej den naklusat do práce kolem páté ráno. To ty se ještě mazliš v posteli s plyšákem. A za druhé. Je jendo co je za den musim tam být každej den bez ohledu na sobotu a neděli+ ještě škola

Víš co? Vyser se na to střídání přezdívek, děláš tady v tom akorát zbytečný bordel. Stejně už jsi prozrazen ty OMV(W) hrdino

No smoke, no fun...