Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
-
JIP
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od JIP » 14. 02. 2009 10:44
Jardžíno píše:Jednou sme se vydaly s kamarádama na drift párty do nedalého Petřvadu.,, uplný zapadákov,, Je tam opustěné parkoviště u dolu Fučík kdo je od sud tak ví. parkoviště velký, tak se tři e30 daly do díla

za nedlouho na to přijela hlídka že si lidé stěžujou na hluk.Byly to dva policisté jeden mladý zajíček a starý páprda co nevypadal že má všech 5 po hromadě.chtěl řidičáky a techničáky stály sme kolem něho on se vždy podíval na auto a zeptal se čí je, to samé udělal s řidičákama.,, i když tam jsou fotky.. pak to celé zopakoval ještě jenou

Byl z něho cítit chlast jako prase

při předávání dokladu se znova ptal kdo je kdo, spadlo mu to párkrát z ruky

tak řval po nás od to zvedneme

pak přistoupil k autum a když spatřil bandasku od sodovky plnou vyjetého oleje tak se zeptal na co to máme. ,, samozdřejmě že sme si polily pneu vzadu na zkoušku jaké to je, a parkoviště ny to taky vypadalo. všude čáry jako prase a olejové skvrny, Výmluva že je to na dolití oleje do motoru mu 100% stačila . řekl at toho necháme sedli i se zajčkem ,, který celou dobu držel hubu,, do auta a odjely. Začaly sme znova řádit . a za 10min přijely znova tentokrát už jenom zajček ,, starého asi nechal na služebně vyspat se z opice,, udělal ty ty ty. a odjel. za týden přišel dopis na obecní uřad tam bylo taky pohrození ty ty ty a tím to zhaslo. takže všem : HURÁ DO PETŘVALDU

No je to hodně známé místo, však se tam dělají i tuňácké srazy a taky je všeobecně známo, že místní zahrádkáři motorismus považujou spíše za moto"tero"rismus.
Přijeď se rači bez policajtů sklouznout dneska na Mošnov...
sraz-bmw-ostrava-26-10-08-1330-kandk-se ... rt,90.html
E46 328i Coupé, E36 325i Coupé, Punto GT a rozbitá votuzená Felda - BMW, jedeme v tom všichni...
www.rajce.net/f331760928
-
Jardžíno
Příspěvek
od Jardžíno » 14. 02. 2009 11:52
Macek píše:to Jardžíno: Akorát jste pěkný prasata, když lejete vyjetý olej kolem sebe....

no co všechno se má zkusit

si nikdy nebyl mladej ?

Bmw e30 318i coupé

m10
Teď e30 325i coupé 24V
-
ksheery
- člen E30.cz
Příspěvek
od ksheery » 20. 02. 2009 21:32
Taky přidám jednu.Kámoši jeli jednou z nějaký akce v praze dost pozdě večír,no spíš ráno (cca 02:30) domu.Kluk co řídil nepil,ale cestou zpátky,že si zahulí no zbytek osádky nemohl zůstat pozadu tak si to tam tak podávali,pohodička a najednou se ve tmě začla rýsovat žlutá vestička s nápisem a červený světýlko....No co si budem povídat mimo trávy v autě eště smrděl průser. Jelikož už nebylo kam uhnout a ujíždet jim nepřipadlo jako dobrej nápad tak jointy letěli z oken a všichni se snažili tvářit aspoň trochu normálně.Když zastavili,řidič stáhnul okýnko,příslušník přistoupil k autu a něž něco pověděl strčil do káry hlavu nadechl se z plnejch plic začal se smát a povídá:,,Tady to smrdí jako kdybyste vezli celou sklizeň´´.Osádka samo nejdřív zapírala jakože:,,My nic nevezem natož abysme to hulili´´ ani výmluva o nový vůni Ambipur car nepomohla tak pak přeci jenom vybalili pravdu.Poldovi nakonec v ruce skončila všechna tráva z auta v ruce (zkouknul kvalitu vše bylo označeno za seno

) a s klasickým:,,Ještě jednou a podám si vás,teď zmizte než si to rozmyslim kluky pustil.... Myslim že tenkrát měli dost velký štěstí
-
adam320
Příspěvek
od adam320 » 20. 02. 2009 22:37
Macek píše:to Jardžíno: Akorát jste pěkný prasata, když lejete vyjetý olej kolem sebe....

co bys chtel...proste buchty no
Jardžíno píše:Jednou sme se vydaly s kamarádama na drift párty
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
-
Outlaw77
Příspěvek
od Outlaw77 » 21. 02. 2009 10:18
ksheery píše:Poldovi nakonec v ruce skončila všechna tráva z auta v ruce (zkouknul kvalitu vše bylo označeno za seno

) a s klasickým:,,Ještě jednou a podám si vás,teď zmizte než si to rozmyslim kluky pustil.... Myslim že tenkrát měli dost velký štěstí
Travu si na 100% nechal!a kdyby to chtel resit jinak tak do 5g co u sebe muzes mit pro vlastni potrebu ti da max. pokutu!ale rizeni pod vlivem je neco jineho..
-
M4JKL
Příspěvek
od M4JKL » 22. 02. 2009 23:29
Fx píše:Že vám zatnu tipec

tesco naproti slavii viď?
ve vladivostocký mi v listopadu tvoji mestsky kolegove odtahli auto
trocha tolerance v parkovani pred stadionem kam se nejak musi dostat 15 000 lidi by neskodila

(OO=[][]=OO) E30 :-*
-
KuaJa
Příspěvek
od KuaJa » 23. 02. 2009 10:04
to se pozná morál dnešních hrdých nositelů vlajky klubu e30 - smradovy, co plácá olej po parkovišti měl ten policajt vypustit gumy a zahodit klíčky do trávy - To je někdo fakt takový nemehlo, že nedokáže "ekologicky" urvat e30 na parkovišti? Zahrádkáři by vám tam měli nasypat fantomasovy hřebíky nebo vymlátit skla kamenama.
to lidi nechápou, že lejt olej po parkovišti je z hlediska driftování úplně k ničemu, zaserou tu plochu všem normálním lidem a ještě je brutus serou hlukem? - tohle je fakt demagogie, která může za to, že český zákony musí pořád někoho omezovat - když jsou lidi hovada a vlastním selským rozumem na to nejpřijdou, tak musí dostat pokutu nebo jim zvrakovat auto ap.
a paka, co řídí zhulený - policajt mohl pořádně zatopit - podle mě se zachoval příliš mírumilovně a pokusil se to vyřešit velice milým a přesto spravedlivě citelným způsobem - pak tady číst výkřiky hrdinů, jak do 5g nic nemůže ap. - kdo řídí ať nehulí. Navíc těch 5 mg myslím nikde v zákoně stanoveno není - popř. prosím, kde je to uvedeno?
-
Malutky
Příspěvek
od Malutky » 23. 02. 2009 23:59
Jardžíno píše: takže všem : HURÁ DO PETŘVALDU

no tak moc bych to nehlásal z každé strany vjezdu je značka zákaz vjezdu

-
Jaryn
Příspěvek
od Jaryn » 24. 02. 2009 08:54
to KuaJa: Máš naprostou pravdu, četník je vyřeší co možná nejpřijatelnějším způsobem, aby mlaďákovi hned neudělal ze života peklo a nepolepil mu hned čerstvě vypsanou EKŘ, popřípadě ho nehnal k trestní odpovědnosti a ještě za to poslouchá rozumy nějakejch vyhulenejch makovic, který si sesumírou moudra při jointu a staví se světu na obdiv jak s ním vychcali, přičemž nejsou schopný pochopit, jak schovívavej tentokráte byl a jakou službu jim prokázal. Rázem by je asi tyhle silácký kecy přešli, kdyby se měli vyzpovídávat na služebně s převzatým obviněním v kapse. Sorry, že se čílím, ale už mě opravdu nudí poslouchat bludy přechytralejch shrbenejch kapucářů, že si můžou pěstovat co chtěj, svítít na co chtěj, hulit si co chtěj a stejně tak i dělat co si usmyslí, páč oni jsou přece vyznavači "free" způsobu života a jsou tudíž nepostihnutelní. Takovejhlech ubrečenejch hrdinů, který se umějí jen dovolávat lidskejch práv a občanskejch svobod, když se jim šlápne na kuří oko a po kterých ovšem oni sami šlapou už jen tím, že ty svoje sračky všemožně obhajujou a svoje degenerovaný a vyfabulovaný názory o 5 gramech šířej kde můžou, už jsem pár viděl. Řiť na ně! Hawk!

-
LadyBug
Příspěvek
od LadyBug » 25. 02. 2009 19:05
Jaryn:
Aby ses neposral. Závidíš, že jim to tak pěkně prošlo? A co. Já zase neholduju alkohol a nepíšu o všech kdo chlastá, jaký to jsou vypatlaný mozky. Alkohol je 100x větší svinstlo pro lidstvo i tělo, ale to nikdo neřeší, protože je legální.
AVE JOINT!
-
HanyBany
Příspěvek
od HanyBany » 25. 02. 2009 21:52
No,No! To je vzteku kvůli příspěvku se kterým se jistě ztotožní drtivá většina návštěvníků fora. Prostě buď hulíš, nebo chlastáš, anebo řídíš. Obojí dohromady nelze. Aspoň to bývalo takové dávné a zaběhnuté pravidlo. Tvoje heslo Ave Joint doporučuju vyřvávat na nějakým fet-foru a ne na zdejších stránkách. Tam si můžeš rovněž rozjet lékařskou diskusy na téma toxikololgie, protože k o této problematice dovedeš jistě pojednávat odborněji a hlavně sáhodlouzeji než o BMW. Ahoj
-
ARMAN
- člen E30.cz
Příspěvek
od ARMAN » 25. 02. 2009 22:12
M4JKL píše:Fx píše:Že vám zatnu tipec
...
tesco naproti slavii viď?
ve vladivostocký mi v listopadu tvoji mestsky kolegove odtahli auto
trocha tolerance v parkovani pred stadionem kam se nejak musi dostat 15 000 lidi by neskodila

jj Fx je na baworaky vysazenej, jak zahlidne zaparkovane bmw tak utika až mu čepice upadne, hned 2000 bez bločků, botičku nebo vola odtahovku

-
Jardžíno
Příspěvek
od Jardžíno » 01. 03. 2009 23:02
Malutky píše:Jardžíno píše: takže všem : HURÁ DO PETŘVALDU

Však 13náctka klíč taky existuje

kdo chce kam pomožme mu tam

A co se toho oleje týče každý je jednou mladý a má bláznivé napady. teda mimo KuaJu

. A myslím že 2litry oleje ještě nikoho nezabily.
KuaJa píše: a ještě je brutus serou hlukem? -
Umíš to snad potichu ?
Bmw e30 318i coupé

m10
Teď e30 325i coupé 24V
-
Malutky
Příspěvek
od Malutky » 01. 03. 2009 23:13
Jardžíno píše:Malutky píše:Jardžíno píše: takže všem : HURÁ DO PETŘVALDU

A co se toho oleje týče každý je jednou mladý a má bláznivé napady. teda mimo KuaJu

no 13ka existuje ale myslím že ti bude k ničemu na 17ku šroub

musíš pořídit pořádny motor a nebude třeba olej je to v okolí jeďiná ještě použitelná plocha tak jen doufám že příjezdy nezahradí betonem
-
Jardžíno
Příspěvek
od Jardžíno » 01. 03. 2009 23:20
Malutky píše:Jardžíno píše:Malutky píše: no tak moc bych to nehlásal z každé strany vjezdu je značka zákaz vjezdu

no 13ka existuje ale myslím že ti bude k ničemu na 17ku šroub

musíš pořídit pořádny motor a nebude třeba olej je to v okolí jeďiná ještě použitelná plocha tak jen doufám že příjezdy nezahradí betonem
v petřveldu je značka na 17náctce? když sem ji sundával posledně v ově tak byla na 13náctce. no sral to pes koukám že se taky zajímáš

.Pro kritiky sem tu značku po akci z5 našrouboval.

no však na jednom z příjezdů už beton byl. nevím jak ted už dloho sem tam nebyl. ale máš pravdu je to jediná použitelná plocha. jediná krizovka je v šenově u vlakáče a v suché na vlakáči.Jn motor by to chtělo ale psal sem tenkrát sem měl auto první den

Bmw e30 318i coupé

m10
Teď e30 325i coupé 24V
-
Fx
Příspěvek
od Fx » 01. 03. 2009 23:34
Já bych všechny ty bavoráky zakázal
ARMAN: Myslím, že by stálo za to pro výstrahu ještě naplácat policejní plácačkou na holou, taková veřejná exekuce výkonné státní moci

E39 535i sedan
-
KuaJa
Příspěvek
od KuaJa » 02. 03. 2009 10:32
ok beru, že přeháním a nějak jsem nedočítal - opuštěný parkoviště a stížnost zrovna zahrádkářů nejsou moc dramatický porušování.
Viděli jste někoho na sraze na letišti polejvat si gumy olejem? - mě připadne, že je rozdíl mezi bláznivým nápadem (jako lyžování za autem) a debilním nápadem

to není o věku ale inteligenci.
316i šla na suchým asfaltu utrhnout úplně v pohodě.
Já tuhle totální ignoraci policajtů moc neberu - vždycky, když něco dělám "co se nemá", tak před nima prostě odjedu - nevím, mě tohle prostě připadne takový nějaký prdlý.
-
Jardžíno
Příspěvek
od Jardžíno » 02. 03. 2009 10:59
KuaJa píše:ok beru, že přeháním a nějak jsem nedočítal - opuštěný parkoviště a stížnost zrovna zahrádkářů nejsou moc dramatický porušování.
Viděli jste někoho na sraze na letišti polejvat si gumy olejem? - mě připadne, že je rozdíl mezi bláznivým nápadem (jako lyžování za autem) a debilním nápadem

to není o věku ale inteligenci.
316i šla na suchým asfaltu utrhnout úplně v pohodě.
Já tuhle totální ignoraci policajtů moc neberu - vždycky, když něco dělám "co se nemá", tak před nima prostě odjedu - nevím, mě tohle prostě připadne takový nějaký prdlý.
tady ale vubec nešlo o to utrhnout auto do smyku, ale o zkoušku co to udělá na oleji. Prostě blbost. A to co tobě se zdá jako nápad debilní tak jiným se muže zdát bláznivé a naopak. Za sebe říkám olej je dost bláznivý ale když sem lyžoval na asfaltu za MZ 150 to bylo dost debilní.

Každý si to vyhodnotí podle sebe.
KuaJa píše:Viděli jste někoho na sraze na letišti polejvat si gumy olejem?
určitě ne protože takové nápady můžu mít jenom já. A všem to nedoporučuju

Bmw e30 318i coupé

m10
Teď e30 325i coupé 24V
-
KuaJa
Příspěvek
od KuaJa » 02. 03. 2009 11:13
ale jo, já se omlouvám - tohle jsem přehnal - já si prostě představil parkoviště u TESCA plný lidí

- blbě jsem si to přečetl a prostě jsem nemohl hned prvním příspěvkem kapitulovat - takže v té části to beru zpátky, co se týká drzosti k policajtům, tak ne - to už by na mě bylo moc

-
BALI
- člen E30.cz
Příspěvek
od BALI » 02. 03. 2009 17:40
dneska 1000Kč... ale vtipný to neni