Tak pravě si mě zachráníl od jednoho takovýho šmejda co mi nabízel pojištění u ČPP za podivnou cenu - podle ceny tam hodil víc bonusu než kolik bych teoreticky mohl získat od 18 lethonzeeek píše:Triglav a ČPP nevyžaduje doložení bonusu, jenže Ty stejně podepisuješ ,,čestné prohlášení". Někteří zprostředkovatelé (znám pár bazaristů) Ti tam daji bonusu kolik chceš, ale má to své ,,ale". V případě škody si Tě pojišťovna proklepne, protože pojištovny samozdřejmě nechtějí platit a když přijdou na to, že jsi podepsal bonusy na který nemáš nárok tak jsi pojišťovnu uvedl v omyl, škodu za Tebe zaplatí, ale bude ji po Tobě vymáhat![]()
povinné ručení...kdo je spokojen...?
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Mohl by mi někdo objastit jak to skutečně je s tim povinným ručením u ČPP a bonusama? Jeden nezavislej fin. poradce mi nabízel povinný s bonusama, který bych musel sbírat od 15 let (79 mesicu) a kdyz sem mu rilal ze se mi to nelibi, ze mam jen 9 mes., tak prej, že jim to takhle poradila pojišťovna at kazdmymu davaji maximalni bonus, ze po tom patrat nikdo nebudou. Tak by me zajimalo jestli je tohle mozny? A co by se skutecne stalo, kdybych s takovou smlouvu nekoho naboural? Prej by to resil financni zastupce? - to už je asi blbost ne? Doufam, ze mi k tomu neco rekne nejakej zdejsi (podstivej) pojistovak
P.S.: nejde mi o to usetrit par stovek na povinny, ale zajima me skutecnost, jestli to je bezna praxe nebo to delaj jen svine co chcou uzavrit smlouvu za kadou cenu
P.S.: nejde mi o to usetrit par stovek na povinny, ale zajima me skutecnost, jestli to je bezna praxe nebo to delaj jen svine co chcou uzavrit smlouvu za kadou cenu
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Chce mít čárku za uzavřenou smlouvu. ČPP opravdu nezkoumá zda máš nárok na bonus, ale jen do chvíle, než něco způsobíš. Pak se na Tobě vyřádí. (o co jde jsem v tomto topicu už psal). Může ti dát max extrabonus k Tvému bonusu, což je 15% ALE...
citace ze stránek ČPP:
Dojde-li během tříletého období od vzniku smlouvy k pojistné události, pojistník se zavazuje pojistiteli vrátit slevu na pojistném za všechna pojistná období, v nichž byla sleva od počátku pojištění poskytnuta.
citace ze stránek ČPP:
Dojde-li během tříletého období od vzniku smlouvy k pojistné události, pojistník se zavazuje pojistiteli vrátit slevu na pojistném za všechna pojistná období, v nichž byla sleva od počátku pojištění poskytnuta.
-