Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
-
budha
- člen E30.cz
Příspěvek
od budha » 06. 07. 2006 21:50
to je moc chytry!! na miste muzes dostat jen nejake pokutky v blockach a vse ostatni jde do spravniho rizeni ( na urady)..no a tady potom rozhodnou o bodech a o vysi pokuty a vypisou ti slozenku

-
[CZ]Airwolf[OC]
Příspěvek
od [CZ]Airwolf[OC] » 06. 07. 2006 22:00
Torham píše:Jeden tip jak se vyhnout bodum . Podle vyhlasky ...blablabla ... je dano ze kdyz preplatite pokutu musi vam byt preplacena castka vracena a teprve pote je rizeni uzavreno . takze pokud dostanete ve spravnim rizeni pokutu a body tak pokutu zaplatte a prihodte tam 5 korun ( starou slozenku opsat na novou s jinou castkou ) a vec bude odlozena a pravdepodobne zapomenuta ... Pokute se nevyhnete ale body se nemuzou pripsat do vyreseni rizeni a to pokud vam nedorucej tech 5 korun nejde ...
Zdroj : Pravnicka FA UK naky mladici delaly rozbor zakona

Sam tomu moc nerozumim ... myslel jsem ze my pokutu daj policajti na miste zjisteni prestupku ...

a pak si nechat jeste zaplatit uroky z nevracene castky. kdyz to muze financak tak lidi taky od statu pozadovat
btw: slozenka se da tezko preplatit, na poste ti vrati presne, v kanclu asi taky...
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

-
matal
- člen E30.cz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od matal » 06. 07. 2006 23:56
[CZ]Airwolf[OC] píše:Torham píše:Jeden tip jak se vyhnout bodum . Podle vyhlasky ...blablabla ... je dano ze kdyz preplatite pokutu musi vam byt preplacena castka vracena a teprve pote je rizeni uzavreno . takze pokud dostanete ve spravnim rizeni pokutu a body tak pokutu zaplatte a prihodte tam 5 korun ( starou slozenku opsat na novou s jinou castkou ) a vec bude odlozena a pravdepodobne zapomenuta ... Pokute se nevyhnete ale body se nemuzou pripsat do vyreseni rizeni a to pokud vam nedorucej tech 5 korun nejde ...
Zdroj : Pravnicka FA UK naky mladici delaly rozbor zakona

Sam tomu moc nerozumim ... myslel jsem ze my pokutu daj policajti na miste zjisteni prestupku ...

a pak si nechat jeste zaplatit uroky z nevracene castky. kdyz to muze financak tak lidi taky od statu pozadovat
btw: slozenka se da tezko preplatit, na poste ti vrati presne, v kanclu asi taky...
Kdyby si to četl pořádně.. Píše tam, že složenku máš přepsat na jinou čistou a teprva na tu novou připsat těch 5kč..

-
olda barta
Příspěvek
od olda barta » 07. 07. 2006 00:04
Tak mě dneska fízlové stavěli při cestě do práce na místě, kde jsem je snad 100 let neviděl ( pro Mladobolesláváky v jednosměrce od zimního stadionu směrem k Jičínské-kočičí hlavy u Štěpánky)..kretén vyletěl akčně zpoza statného buku u hurá na bávo...prošmejdil to komplet a po zjištění že měl smůlu a pokuta nebude mi vztekle vrátil doklady..
No a já jsem to z úsměvem lehce prohrábl, že jim málem uletěly čepice...
Prostě seru na ně...

e36 323i coupe............
-
scandinavian
Příspěvek
od scandinavian » 07. 07. 2006 07:47
nechápu, jak to děláte, ale mě se ještě nestalo, že by se ke mě chovali policisti nějak nekorektně (když pominu ty ubožáky, co řešej odtažený auta pod kundratkou), asi je nějak provokujete kucí

zéwlovat :rock:
-
athlon_137
Příspěvek
od athlon_137 » 07. 07. 2006 08:00
scandinavian píše:nechápu, jak to děláte, ale mě se ještě nestalo, že by se ke mě chovali policisti nějak nekorektně (když pominu ty ubožáky, co řešej odtažený auta pod kundratkou), asi je nějak provokujete kucí

asi ses jeste nepotkal s mestakama

-
scandinavian
Příspěvek
od scandinavian » 07. 07. 2006 08:20
athlon_137 píše:scandinavian píše:nechápu, jak to děláte, ale mě se ještě nestalo, že by se ke mě chovali policisti nějak nekorektně (když pominu ty ubožáky, co řešej odtažený auta pod kundratkou), asi je nějak provokujete kucí

právě, že několikrát a v okeji, asi hodně záleží na přístupu a na tom koho konkrétně potkáš...
zéwlovat :rock:
-
Mikka.M5
Příspěvek
od Mikka.M5 » 07. 07. 2006 12:31
To je fakt v zákoně napsaný, že když auto něřídím já, a někdo s tím pojede jak hovado, tak musím říct kdo to byl? Tak to v tom případě je pro nás asi nejlepší řešení, prostě si někoho vymyslím a jak voni mi dokážou, že sem si to vymyslel (prostě mi nekdo řekl svoje jméno a adresu a ja nebudu zjištovat jestli to je pravda)? Nebo kdybych řekl někoho kdo existuje a oni si ho našli jak mu to dokážou?
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
-
athlon_137
Příspěvek
od athlon_137 » 07. 07. 2006 12:49
Mikka.M5 píše:
To je fakt v zákoně napsaný, že když auto něřídím já, a někdo s tím pojede jak hovado, tak musím říct kdo to byl? Tak to v tom případě je pro nás asi nejlepší řešení, prostě si někoho vymyslím a jak voni mi dokážou, že sem si to vymyslel (prostě mi nekdo řekl svoje jméno a adresu a ja nebudu zjištovat jestli to je pravda)? Nebo kdybych řekl někoho kdo existuje a oni si ho našli jak mu to dokážou?
treba nejakej soused, vzteklej duchodce

-
cornhollio
Příspěvek
od cornhollio » 07. 07. 2006 13:14
scandinavian píše:athlon_137 píše:scandinavian píše:nechápu, jak to děláte, ale mě se ještě nestalo, že by se ke mě chovali policisti nějak nekorektně (když pominu ty ubožáky, co řešej odtažený auta pod kundratkou), asi je nějak provokujete kucí

právě, že několikrát a v okeji, asi hodně záleží na přístupu a na tom koho konkrétně potkáš...
presne s fizlama nemam problemy zalezi na pristupu , jen jednou ale to sme ho dost prudily a tak byl nasranej

live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13
-
Lukas-e21
Příspěvek
od Lukas-e21 » 07. 07. 2006 18:25
Tweety píše:athlon_137 píše:Tweety píše:Nevím jak všude možně, ale v UL se měří v podstatě na 8 stejných místech, kontroly jsou asi o tři místa víc. Na těch místech jedu podle předpisů, všude jinde jedu jak uznávám za vhodný. Jezdim tak už 3 roky a bez jakékoliv pokuty
nj, ale ted ty kurvy (MP) muzou stat kdekoli

Je fakt, že mě teď asi před 2 týdny nejspíš taky vyfotili. Krásná dlouhá dvouproudovka a v pravym pruhu děda s Felicií 60. Tak jsem vjel do levýho a když jsem byl zhruba na jeho úrovni, tak jsem si všiml MP jak stojí s Fabií u kraje

No uvidim jak to dopadne, protože jestli to vyfotili, tak tam musíme bejt oba a to to svedu na něj

Ale on jim ten jejich radar (A-9) prej ukazuje i jakej pruh to změřilo

no co mam info ja, tak ti to ukáže libově i ksich t na 150metrů......
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
-
ales.
Příspěvek
od ales. » 07. 07. 2006 21:04
Mikka.M5 píše:
to vubec neřeš:-)...prostě přijel týpek co si chtěl zkusit auto...ty sis od něj vzal jeho doklady a pujčil si mu auto, at se jde projet...že to byl nějakej pan novák z prahy a víc si už nepamatuješ:-))mužou hledat a vyšetřovat:-)))
-
Tweety
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tweety » 08. 07. 2006 09:12
Lukas-e21 píše:
no co mam info ja, tak ti to ukáže libově i ksich t na 150metrů......
No právě...

-
Cvrcek Martin
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Cvrcek Martin » 09. 07. 2006 17:11
--tákže už mám skoro vlastní zkušenost s MP v Kyjově..jeli sme s kámošem v jeho TIRu se 30tunama Kyjovem z kopce a na 50tce mu naměřili 51,8Km/h a to přibržďoval už kilák před cedulí, protože to tam zná, ale kvůli přehřívání brzd( už mu blikala kontrolka) to dycky trochu eště nechal...tohle je podle mě pravá buzerace --2body a 2000,-.Tímto se nechcu zastávat tirákistů-myslim že je má rádo minimum lidí, ale tady jde o princip a ten je buzerovat a buzerovat-policajt na jeho slušné argumenty ještě řval a když sem řekl, že mu policistovo vystupování dosvědčím, začal vyhrožovat, že mu zfleku sebere papíry!!! tak takhle by to nešlo...
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci

Veškeré opravy vozů všech značek
-
adam320
Příspěvek
od adam320 » 09. 07. 2006 17:20

cože? to si snad deláš srandu ne?
normálně bych mu okamžitě sebral prukaz
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
-
Lospiratos
Příspěvek
od Lospiratos » 09. 07. 2006 17:25

to je demence to si snad delaj prdel ne

prekroceni o 1.8 km/h a takovejdle humbuck coze tak to nechapu.. vem si kdyby si tam jel s bavordou mel nejaky vule v tachu (coz ma asi kazdy auto) a tohle by ti udelali i kdyz by si jel proste padesat nebo padesat a pul to uz je jedno a oni by ti strhly 2 body a dali 2000 pokuty to bych jim tam musel natahnout nebo rozjkopat pulku jejich felcky aby me to uklidnilo...
Muj zaver je takovej i z vlastni zkusenosti ze policajti sou ted X KRAT namyslenejsi kdyz maj takovyhle pravomoce nez bejvali a budou si vyskakovat a na hlavu si od nich srat nenecham.......

E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life

-
[CZ]Airwolf[OC]
Příspěvek
od [CZ]Airwolf[OC] » 09. 07. 2006 17:40
Cvrcek Martin píše:--tákže už mám skoro vlastní zkušenost s MP v Kyjově..jeli sme s kámošem v jeho TIRu se 30tunama Kyjovem z kopce a na 50tce mu naměřili 51,8Km/h a to přibržďoval už kilák před cedulí, protože to tam zná, ale kvůli přehřívání brzd( už mu blikala kontrolka) to dycky trochu eště nechal...tohle je podle mě pravá buzerace --2body a 2000,-.Tímto se nechcu zastávat tirákistů-myslim že je má rádo minimum lidí, ale tady jde o princip a ten je buzerovat a buzerovat-policajt na jeho slušné argumenty ještě řval a když sem řekl, že mu policistovo vystupování dosvědčím, začal vyhrožovat, že mu zfleku sebere papíry!!! tak takhle by to nešlo...
jdete pred spravni ? podepsali jste neco ? rekl bych ze na tohle bych vzal fakt uz advokata
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

-
adam320
Příspěvek
od adam320 » 09. 07. 2006 17:44
taky nechápu jestli si tu pokutu nechal dát tak je to blbec, protože takhle si přesně fízlové myslej že mužou všechno. protože lidi jsou posraný něco říct když viděj sračku. každej policajt žije z mejch peněz a tak se podle toho ke me bude chovat. kdo tenhle přístup nemá je vobyčejná ovce ze kterejch tady dělali komunisti votroky a tedka to dělá sopučasnej režim. žádnej rozdíl v principu tu neni
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
-
Bajzík
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Bajzík » 09. 07. 2006 17:46
Je to otázka času, kdy se někdo neudrží a policajtovi jí flákne, když to čtu tak mi vaří krev

-
Cvrcek Martin
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Cvrcek Martin » 09. 07. 2006 17:51
--situace je fakt špatná a dokud ti městští dementi policajti budou mít státem danou motivaci z výběru pokut, který putujou na kraj a samozřejmě z kraje do rozpočtu místního fízlsboru, tak to bude takhle furt dál až do extrému, kdy
mě zastaví, protože sem si nedal clonu proti slunci a tím sem ohrozil provoz...

ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci

Veškeré opravy vozů všech značek