Fx píše:
To bylo tohle Capri?![]()
aach Capri...to je nadhera..nadhera..i kdyz to auto neni lestenka, porad je nedherne..
Neměla by ta otázka spíš znít: K čemu auto když nemá STK?101330 píše:K ČEMU POJISTKA, KDYŽ NEMAM STK?
To už není "jen auto"duska píše:Fx píše:
To bylo tohle Capri?![]()
aach Capri...to je nadhera..nadhera..i kdyz to auto neni lestenka, porad je nedherne..
To neva,stejně mi ji pošli.Fx píše:Michal: Ve vetsim ji bohuzel nemam, zustalo mi po havarii disku jen to, co bylo kdysi na receswebu, takze jen fotky v mensim rozliseni. Popravde receno pochybuju, ze by ti vetsi fotka pomohla, ten Mustek stejne fotil na hovno... Nicmene jeste jsem objevil fotky zeleny 2000ky s baterkou upevnenou kostetem a nadobkou ostrikovacu udelanou z flasky od Ice teaKde ty je konec?
No,jen jsem ho ještě neměl nalakovaný nemě jsem dodělaný předek,ale jinak bylo vše super.bylo tam téměř vše nový.Stačilo ještě tak měsíc práce.Ale já už na něj psychycky neměl,tak šlo do světa.Tak jak je na fotce tak šlo pryč.Bez kol za 35 000kčZave píše:Kraaaaasa!!!Reno... píše:Taky bych si ho nechal líbitduska píše:aach Capri...to je nadhera..nadhera..i kdyz to auto neni lestenka, porad je nedherne..![]()
to je vazne neco naaadhernyho!! i to co sem dal FX, ale stav je trochu jinej
Ty nemuzes stahovat? Vetsi nez tady ji prave nemam.Michal e34 píše:To neva,stejně mi ji pošli.
Jaký 2000ky?Tomu nějak nerozumím?
Tu fotku si dělal na černáku,viď?To bylo asi 3hodiny po tom,co jsem s Caprem asi po 4měsících umorné práce opustil dílnu.To už to vypadalo jako auto....
Ale mohls alespon zastavit a nabidnout kamaradovi pomocnou ruku...Fx píše:No ja sem dal prave fotku toho Michalovyho. Pamatuju si, ze z tohodle konkretniho Cernaku nedojel... Kdyz jsem odjizdel, videl jsem ho stat v odstavnym, nicmene nemel jsem jak pomoct, takze jsem ani nezastavil...
Tlumiče se mění, pokud jsou nefunkční. Žádný "oficiální" termín, pokud vím, neexistuje. A na STK mi je nikdy nekontrolovali. Jediná kontrola, která se občas provádí je ta, že jenom zkusí auto zhoupout. A pokud jsou tlumiče aspoň trochu funkční a auto se po zhoupnutí nekolébá jak kačena, tak je to v pohodě.101330 píše:Tlumiče se maj "oficiálně" měnit po 30tis Km pak jsou udajně nezpůsobilé v jakym si je měl stavu?
Pneu: nelze nahradit nějakým eqivalentem? V TP neni nic jen "195/50 r15 disky lité", přitom jsem nejednou viděl E30 na plecháčích.