No tak bych se taky vyjádřil, je tu celkem dost zavádějících informací
Na tomto fóru jsem od jeho začátku, posledních asi 12 let téměř denně moderuju, i když to třeba není vidět. Ale "samo" to tu rozhodně neběží. Pamatuju i původní fórum, jak tu někdo zmínil.
Aktuální stav je takový, že co se týká správy stránek jsem na to zůstal sám. K hostingu přístup nemám, nicméně jsem to chtěl změnit, tj. hosting nasměrovat jinam a "začít znovu". Vyexportovat databázi fóra by nebyl problém, na jiném hostingu by byla volnost ve smyslu změn, nové homepage, atd... Potom to tu trochu oživit, jak již bylo zmíněno. Dal jsem dotaz loni koncem roku do skupiny na fcb, kdo by byl ochotný pomoct, alespoň nastavit Joomlu na novém hostingu s tím, že běžnou správu bych si ponechal. Ozval se jeden, slovy jeden člověk, který by to stejně udělal spíš kvůli mě a vím o něm, že toho má taky nad hlavu. S takovou "podporou" jsem to odpískal a nechal vše plynout s tím, že už se ani neřešily platby na další rok. Pokud by se pár lidí ochotných přiložit ruku k dílu našlo, nemám problém zaplatit hosting alespoň třeba při rozjezdu, drobná rezerva ještě je.
Doménu má opravdu na sebe Fido, nicméně když mi to kluci "předávali", tak jsme ji na něj nechali schválně - prostě ji platí a bere to jako svůj příspěvek na fórum. Že by ji nechal proexpirovat si fakt nemyslím.
Momentálně tedy lze říct, že dokud to tu poběží, vždycky to někdo zaplatí, ale s nějakými změnami nelze za současné situace počítat. Až to spadne, bude to spadnutý
Nevím, kdo má problém sehnat admina, jsem tu opravdu téměř denně.
S velkou částí "starých" uživatelů jsem dodnes v kontaktu, stali se z nás kamarádi a máme společně spoustu aktivit, jen už to není na tomto fóru. Osobně jsem aktuálně bez tříci, momentálně mám od BMW jen motorku, nicméně prožil jsem tu kus života a rozhodně tady na to nezanevřel. Nemám problém se zde tomu v určité míře věnovat dál, nicméně taky se mi trochu změnily priority a už holt nemůžu těmto stránkám věnovat veškerý volný čas, kterého stejně moc nemám.
Hezky se to čte, že by Japonci "Ono" a "Seto" měli něco udělat, ale jak píšu výš, když byla výzva ke spolupráci, nechtělo se do toho nikomu. A souhlasím s úrovní fcb skupiny, jsem tam taky, ale zajímavé příspěvky by se daly spočítat na prstech jedné ruky.
Takže taková je aktuální situace, případnou změnu není problém provést, ale musel by přiložit ruku k dílu i někdo jiný. Bohužel ta práce za vámi není moc vidět a máte z toho akorát maximálně dobrý pocit a spoustu zabitého času. Mám například v samolepkách e30.cz přes dva tisíce, stále jsou k dispozici. Mojí představou bylo zprovoznit homepage na Joomle, nacpat tam nějaká data (jako mám třeba na e39.cz, ale tam je zase mrtvá diskuze), dát možnost novým autorům a trochu stmelit e30 komunitu. Chuť přispět finančně tu ještě několika lidem nechybí, mohl by z toho být menší klub pro fandy e30, kde nám bude dobře i virtuálně