kouBaMW píše:
Zit se da ale i uplne jinak, zase jen mas svou omezenou predstavu o necem a presto nejede vlak..
Ale to já vím, že se dá - a že těch stylů znám hodně...
Tak třeba borec zvaný Grizzly - ten je denně ve fabrice, obvykle s přesčasem do 16 nebo 17 hodin, co sobota to šichta navíc.
Dře tam chudák od slunka do slunka, přinese si 28 táců, z výsluhy pobere dalších 14. V neděli otvírá pivo, někdy zajde do herny.
Svýho času párkrát z pistole na střelnici bouchnul, ale už to neprovozuje.
Žije si spokojeně, ale vůbec mě ten styl nebere.
Takovej Ferda, ten za posledních 5 let protočil asi tak 7 přítelkyň, některý se závazkem, některý bez. Furt dokola řeší bydlení, prodeje, koupě bytů, stěhování, rozbitý auto sem a tam, půjčka - úvěr - leasing, furt nějaký omítky a vodovodní trubky, kabely shání a tak.
Taky mě to nebere - vždyť on to nezná ani za humny, porád řeší, jak ho někdo ošulil nebo okrad.
Týpek "Jacco" tam taky hákuje, sice ty přítelkyně stihnul za 5 let jen dvě, něco nasype do tuzingu, ale už je v úpadku za 600 000. Teď hledá cestu, jak získat bydlení - nějak mu nechtěj dát hypotéku, bambulovi...
Další případ je "Dami", taky hrne přesčasy. Nafláknul 4 děcka, jedno s asijskou kráskou. Má sice baráček dle svýho gusta, ale taky jen vydělává na provoz a závazky.
A bylo by toho ještě hafo a hafo...