Zázračné aditivum METABOND, fakt mazec !

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Venca

Re: Debata s hloupými chlapci...

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 13:58

Zavarenec píše: Ale kdeže.... " Metanova přitom neovlivňuje vlastnosti oleje, ke kterému je přidávána - není tedy aditivem, nýbrž zušlechťovačem povrchu kovu. "

Metabond šlechtí povrch kovu :-D :-D...
Tyhle formulace prodejci mění a upravují, jak je právě potřeba. Jednou se naváže na molekuly oleje a vylepší jejich vlastnosti, jindy je jimi jen donesen na místo, kde se aplikuje atd.
Za posledních cca 5 let se musí psát hodně "nano-", to ještě v roce 2010 moc nefrčelo.

Jeden pěkný nanopodvod je zde:

http://www.he3da.cz/

A že už na něj skočilo bambulů dost (a ještě skočí...).

:mrgreen:

mychal
člen E30.cz

Příspěvek od mychal » 15. 06. 2016 14:18

Venca píše: Naprostá pravda je to, že výrobce strojního zařízení předepisuje taková maziva, která zajistí řádný provoz - garanční opravy jdou na vrub výrobce.
V dalším provozu pak určitě nepotřebuje výrobce nějaké zbytečné poruchy, díky kterým by se měl vyprezentovat jako dodavatel nekvalitního šuntu.
Pokud chceš moje tvrzení rozporovat, pak uveď nějaký příklad, kde záměrně dodavatel doproučuje méně kvalitní maziva.

...
Nemusím být strojař nebo chemik abych i z praxe věděl, že například výrobcem předepisované longlife oleje s výměnou po 60tis km a převodovky/diferáky s "celoživotní" náplní jsou špatně.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 15. 06. 2016 15:06

Venca píše:
Zavarenec píše: Ale kdeže.... " Metanova přitom neovlivňuje vlastnosti oleje, ke kterému je přidávána - není tedy aditivem, nýbrž zušlechťovačem povrchu kovu. "

Metabond šlechtí povrch kovu :-D :-D...
Tyhle formulace prodejci mění a upravují, jak je právě potřeba. Jednou se naváže na molekuly oleje a vylepší jejich vlastnosti, jindy je jimi jen donesen na místo, kde se aplikuje atd.
Za posledních cca 5 let se musí psát hodně "nano-", to ještě v roce 2010 moc nefrčelo.

Jeden pěkný nanopodvod je zde:

http://www.he3da.cz/

A že už na něj skočilo bambulů dost (a ještě skočí...).

Tak nééé asi :-D :-D
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-f ... typ=PLATNY

dle společníků této firmy je mi úplně jasné o jaký pěkný tunílek asi jde... firmy na oko (těsně před insolvencí), dále odkazy (klasika) mimo čr atp... nikdo se nikdy nikoho nedovolá a až spadne klec...budou opravdu jen ty pitomci... :roll: :lol: :lol: :lol:
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

Venca

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 15:09

mychal píše: Nemusím být strojař nebo chemik abych i z praxe věděl, že například výrobcem předepisované longlife oleje s výměnou po 60tis km a převodovky/diferáky s "celoživotní" náplní jsou špatně.
Nu, tak to jistě najdeš řešení v podobě kouzelné přísady, že jo...?

.

Venca

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 15:19

Zavarenec píše:...
dle společníků této firmy je mi úplně jasné o jaký pěkný tunílek asi jde... firmy na oko (těsně před insolvencí), dále odkazy (klasika) mimo čr atp... nikdo se nikdy nikoho nedovolá a až spadne klec...budou opravdu jen ty pitomci... :roll: :lol: :lol: :lol:
A koukám, že už z toho v zimě vybruslil jeden "investor" ze Seychel, sháněný Interpolem skrz jakési severomoravské podvody...

:lol:

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Re: Uz nezvu Vencu na drink

Příspěvek od kouBaMW » 15. 06. 2016 19:09

Jeste jeden fakt na zaver.., kdyz teda ja jsem ten snadno manipulovatelny primitivni jedinec z vychodniho hlupakova a ty jsi ten svetem protrely, vysoce inteligentni machr ze zapadu, jak je mozne, ze ja si nikdy v zivote podobne zazracny produkt nekoupil (narozdil od Tebe) ?

Venca

Debata s hloupými chlapci...

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 19:48

kouBaMW píše:Jeste jeden fakt na zaver.., kdyz teda ja jsem ten snadno manipulovatelny primitivni jedinec z vychodniho hlupakova a ty jsi ten svetem protrely, vysoce inteligentni machr ze zapadu, jak je mozne, ze ja si nikdy v zivote podobne zazracny produkt nekoupil (narozdil od Tebe) ?
Tebe zajímají fakta?
Skutečně...?

V době, kdy sem začaly pronikat tyhle srágory, jsi ty tekl trubkama, nejvýš možná tahal kačera.
Informace neměl tehdy kdekdo rovnou před ksichtem a k některým se člověk těžko dopracovával.
V mnoha případech se nedalo získat poznatky jinak, než různými vlastními ověřeními.

Mezi námi dvěma je zatraceně velkej rozdíl v mnoha směrech - přestože ty máš možnost si informace dohledat, seš línej nebo zkrátka nemáš hlavičku, abys je dokázal vyhodnotit.
A nejde jen o srágory do olejů - už jsem toho zmínil víc...

.

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 15. 06. 2016 20:00

Tvoje odpovedi tady jenom potvrzujou ze me vubec neznas, jen sis udelal nejaky obrazek na zaklade par mojich prispevku a toho se skalopevne drzis i kdyz si uplne vedle, ale nevadi necham Te pritom.

Venca

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 20:07

kouBaMW píše:Tvoje odpovedi tady jenom potvrzujou ze me vubec neznas, jen sis udelal nejaky obrazek na zaklade par mojich prispevku a toho se skalopevne drzis i kdyz si uplne vedle, ale nevadi necham Te pritom.
Ne - tebe mám přečtenýho celkem dost.
Jak jsem psal, nejde jen o sračky do oleje, ale třeba tvý oblíbený filmy, sklony věřit blbostem, pindat do někoho, aniž si ověříš, oč jde atd.
A nejseš zdaleka jedinej, koho jsem si tady prokouknul.
Kdybys nebyl tenhle druh týpka, dávno bys věděl, co jsou ty srágory zač a vůbec bys tu nešpekuloval nad nějakým METABONDEM, stejně jako bys neplácal kraviny o mimozemšťanech.

.

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 15. 06. 2016 20:21

Ty asi nebudes mit moc kamaradu a pestry zivot..

Venca

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 20:32

kouBaMW píše:Ty asi nebudes mit moc kamaradu a pestry zivot..
Yo, fakt děsně postrádam kolem sebe tu bandu hustejch týpků, co musí machrovat s tuzingem, hustejma kárama, motorkama, čtyřkolkama, flintičkama, otáčet do sebe žejdlíky piva nebo panáky něčeho jinýho, křafat o zmařený šanci nějakýho sportsmena, hádat se o ligu, čučet na Rychle a zběsile, poslouchat tu jedinou správnou hudbu, chlubit se jakýmsi spotřebním krámem, který si koupili, kecat o skvělý dovolený na pláži a podobně.

Pestrej život?
Ty toho asi tak budeš vědět, při tvým všeobecným přehledu...

:lol: :lol: :lol:

DonSalieri

Příspěvek od DonSalieri » 15. 06. 2016 20:52

Venco Ty jsi fakt omezenej blbec. A přeber si to jak Ti tvůj intelekt dovolí, jistě pochopíš jak to myslím........ :roll:

Venca

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 20:54

DonSalieri píše:Venco Ty jsi fakt omezenej blbec. A přeber si to jak Ti tvůj intelekt dovolí, jistě pochopíš jak to myslím........ :roll:
A pročpak omezenej?
V čempak bys mě právě ty mohl mohl rozšířit obzor?

Naposledy upravil(a) Venca dne 15. 06. 2016 20:59, celkem upraveno 1 x.

Venca

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 20:59

Pokud někdo má skutečně podložené informace o využití METABONDU v provozu strojů či vozidel, sem s tím - velmi rád se nechám poučit.

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 15. 06. 2016 21:35

Jeden posranej METABOND a jak to tu dopadlo :lol: Hoši serte na to Venca má na nás hlupáky z hlupákova prostě svůj názor a tak to je a nic s tím neuděláte,na základě jednoho sráče dokáže hodnotit lidi,opravdu borec :wink: Nemá cenu se tímhle bezpáteřním člověkem nechat bezdůvodně urážet :wink:
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 15. 06. 2016 21:45

DVORIS píše:Jeden posranej METABOND a jak to tu dopadlo :lol: Hoši serte na to Venca má na nás hlupáky z hlupákova prostě svůj názor a tak to je a nic s tím neuděláte,na základě jednoho sráče dokáže hodnotit lidi,opravdu borec :wink: Nemá cenu se tímhle bezpáteřním člověkem nechat bezdůvodně urážet :wink:
METABOND je dávno profláklá podvodná sračka.
Nezajímáš se, stačí ti nějaká pohádka pro blbouny - pak tu začneš sprostě nadávat někomu, kdo o tom něco ví a umí poznat, jak vypadá šméčko.

Mimochodem, ten výraz "bezpáteřní" bys neměl používat, bo netušíš, co vůbec značí...

:roll:

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 16. 06. 2016 15:34

Venca píše:
kouBaMW píše:Ty asi nebudes mit moc kamaradu a pestry zivot..
Yo, fakt děsně postrádam kolem sebe tu bandu hustejch týpků, co musí machrovat s tuzingem, hustejma kárama, motorkama, čtyřkolkama, flintičkama, otáčet do sebe žejdlíky piva nebo panáky něčeho jinýho, křafat o zmařený šanci nějakýho sportsmena, hádat se o ligu, čučet na Rychle a zběsile, poslouchat tu jedinou správnou hudbu, chlubit se jakýmsi spotřebním krámem, který si koupili, kecat o skvělý dovolený na pláži a podobně.

Pestrej život?
Ty toho asi tak budeš vědět, při tvým všeobecným přehledu...

:lol: :lol: :lol:
Zit se da ale i uplne jinak, zase jen mas svou omezenou predstavu o necem a presto nejede vlak..

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 16. 06. 2016 17:39

Venco,ale já jsem nereagoval na tenhle příspěvek vůbec tak,že bych něco vychvaloval do nebe a doporučoval,že to zachrání motor před smrtí a pod...Jen jsem napsal svoji zkušenost s jejich výrobkem který jsem jednou využil osobně a párkrát ve firmě.To že jsi to ty obrátil uplně jinak z jedinýho důvodu a tím je ten aby jsi nám zde mohl nadávat do hlupáků a podobně já nemůžu a považuji to osobně za urážku mé osoby i když ze sebe nedělám bůhví jakého vědátora a inteligenta.Věř,že bych se s tebou ani nikdy nechtěl potkat z jednoho prostého důvodu který tu ani nebudu uvádět.
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 16. 06. 2016 18:04

kouBaMW píše: Zit se da ale i uplne jinak, zase jen mas svou omezenou predstavu o necem a presto nejede vlak..
Ale to já vím, že se dá - a že těch stylů znám hodně...

Tak třeba borec zvaný Grizzly - ten je denně ve fabrice, obvykle s přesčasem do 16 nebo 17 hodin, co sobota to šichta navíc.
Dře tam chudák od slunka do slunka, přinese si 28 táců, z výsluhy pobere dalších 14. V neděli otvírá pivo, někdy zajde do herny.
Svýho času párkrát z pistole na střelnici bouchnul, ale už to neprovozuje.
Žije si spokojeně, ale vůbec mě ten styl nebere.

Takovej Ferda, ten za posledních 5 let protočil asi tak 7 přítelkyň, některý se závazkem, některý bez. Furt dokola řeší bydlení, prodeje, koupě bytů, stěhování, rozbitý auto sem a tam, půjčka - úvěr - leasing, furt nějaký omítky a vodovodní trubky, kabely shání a tak.
Taky mě to nebere - vždyť on to nezná ani za humny, porád řeší, jak ho někdo ošulil nebo okrad.

Týpek "Jacco" tam taky hákuje, sice ty přítelkyně stihnul za 5 let jen dvě, něco nasype do tuzingu, ale už je v úpadku za 600 000. Teď hledá cestu, jak získat bydlení - nějak mu nechtěj dát hypotéku, bambulovi...

Další případ je "Dami", taky hrne přesčasy. Nafláknul 4 děcka, jedno s asijskou kráskou. Má sice baráček dle svýho gusta, ale taky jen vydělává na provoz a závazky.

A bylo by toho ještě hafo a hafo...

Venca

Příspěvek od Venca » 16. 06. 2016 18:11

DVORIS píše:Venco,ale já jsem nereagoval na tenhle příspěvek vůbec tak,že bych něco vychvaloval do nebe a doporučoval,že to zachrání motor před smrtí a pod...Jen jsem napsal svoji zkušenost s jejich výrobkem který jsem jednou využil osobně a párkrát ve firmě.To že jsi to ty obrátil uplně jinak z jedinýho důvodu a tím je ten aby jsi nám zde mohl nadávat do hlupáků a podobně já nemůžu a považuji to osobně za urážku mé osoby i když ze sebe nedělám bůhví jakého vědátora a inteligenta.Věř,že bych se s tebou ani nikdy nechtěl potkat z jednoho prostého důvodu který tu ani nebudu uvádět.
Ano, vím, že ses již před řadou let lapnul na METABOND.
Nu, tedy sis jej využil - a to kšeftmani potřebují. Někdo je živit musí, jinak by museli vzít sami za robotu.

Jo, už tomu tak - METABOND podvod jest a napálenec hlupákem. Že se nepoučí, jeho věc.
Ale musí počítat s tím, že se mu občas někdo vysměje.

Že by ses se mnou nechtěl potkat?
Ale jasně, proč by taky - šag by sis asi připadal jak roura; no možná bys chtěl v zoufalství zkoušet nějaký rány na mě, pro uraženou ješitnost. Nedělej, nevyplatí se...

Odpovědět