To jsem byl prosím já3llf píše:kdo byl dneska v kauflandu v praze na podbabě se zeleným tourem?
kdybych dával pozor na světlech, tak bych tě viděl už tamMattles píše:To jsem byl prosím já3llf píše:kdo byl dneska v kauflandu v praze na podbabě se zeleným tourem?
Nevím, jestli jsi mě viděl, když jsem přijížděl, nebo odjížděl, ale v obou případech jsem svižným tempem stíhal zelenou na semaforu, takže by jsis toura stejně moc neprohlédl3llf píše:kdybych dával pozor na světlech, tak bych tě viděl už tamMattles píše:To jsem byl prosím já3llf píše:kdo byl dneska v kauflandu v praze na podbabě se zeleným tourem?auto vypadalo hezky a všiml jsem si tě až na poslední chvíli
když si přijížděl, stál jsem na červenou od benzínky a viděl jsem tě teda až si zahnul na parkoviště, když sem jel za tebou.......a ano, potkat po praze e30 je poslední dobou dosti složitéMattles píše:Nevím, jestli jsi mě viděl, když jsem přijížděl, nebo odjížděl, ale v obou případech jsem svižným tempem stíhal zelenou na semaforu, takže by jsis toura stejně moc neprohlédlJinak Arman má pravdu, potkat v Praze e30 je svátek. Už jen hrstka lidí je používá na běžné ježdění