Prosinec a Vanočni svatky - mate zahůl nebo neni co dělat?
Prosinec a Vanočni svatky - mate zahůl nebo neni co dělat?
Jak to mate v praci? Mate největši frmol nebo nemate co na praci? Napište rovnou obor ve kterem pracujete nebo co dělate.
V realitach je docela ticho, minimum prace, začatek roku ale bude frmol jako vždy.
V realitach je docela ticho, minimum prace, začatek roku ale bude frmol jako vždy.

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosinec a Vanočni svatky - mate zahůl nebo neni co dělat?
autoservis-prace min, lidi vic nervozni, ale zas jsou vetsi dyzka, na dilne s melouchama po sichte prace furt po kokot a penez furt malo, takze nic novyho 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- GEORG_iS
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Restaurace min prace lidi nezerou setri na darky 

E30 ´90 M42 Coupe Diamantschwarz Metallic
E34 ´94 M52 Sedan Orientblau Metallic
E91 ´08 N47 Black Sappihire Metalic
Pracovník oddělení jakosti a 3D měření - pořád stejně - šrumec jak prase. Ale je to dáno tím, že mé zaměstnání by v jiných firmách vykonávalo více lidí, mám to aspoň takové rozmanité, nestěžuju si, baví mě to! 

Naposledy upravil(a) Asmodeus dne 09. 12. 2014 20:12, celkem upraveno 1 x.
Konstrukter zastreseni teras - nuda nuda šeď šeď ...
momentalne si ovsem uzivam doma s anginou na antibiotikach ...
momentalne si ovsem uzivam doma s anginou na antibiotikach ...
- Honza Hlista
Hulváti!!!! Konstruktér automotive - jsem v práci tak do 1 - 2hod. ráno, práce po krk

Jako mistr stavební údržby peklo každý den,denně musím být ihned a všechno vidět asi na 30ti místech,ohlídat 15zedníků a instalatérů,nachystat práce mezi svátky,jak materiálově tak personálně,do toho zápisy,protokoly,udržba vyhrazených zařízení,navozit materiál,......řešit problémy zaměstnanců jako např dnes kdy jeden zedník při odpoledním odpočinku položil dřímajícímu zahradníkovi při polední pauze pod nos použitou hajzlovou štětku apod.....Prostě peklo každý den.Po práci na garáže,fušky,děti....a dotoho všeho mě dostala rýmečka
Ale nestěžuji si 
Asmo - sháním přesně takou dě..u kterou denně budu beztrestně mr...t.Za kolik půjdeš?

Asmo - sháním přesně takou dě..u kterou denně budu beztrestně mr...t.Za kolik půjdeš?

Přesně ti rozumím a vůbec nezávidím! Moje poslední zaměstnání bylo taky na vedoucí pozici a práce s lidma a - sice nikdy neříkej nikdy - ale tohle už fakt nikdy!DVORIS píše:Jako mistr stavební údržby peklo každý den,denně musím být ihned a všechno vidět asi na 30ti místech,ohlídat 15zedníků a instalatérů,nachystat práce mezi svátky,jak materiálově tak personálně,do toho zápisy,protokoly,udržba vyhrazených zařízení,navozit materiál,......řešit problémy zaměstnanců jako např dnes kdy jeden zedník při odpoledním odpočinku položil dřímajícímu zahradníkovi při polední pauze pod nos použitou hajzlovou štětku apod.....Prostě peklo každý den.Po práci na garáže,fušky,děti....a dotoho všeho mě dostala rýmečkaAle nestěžuji si

Běž dělat mistra do výrobny ponožek!DVORIS píše:Asmo - sháním přesně takou dě..u kterou denně budu beztrestně mr...t.Za kolik půjdeš?

Dobře,je pravda že popletu co se dáAsmodeus píše:Přesně ti rozumím a vůbec nezávidím! Moje poslední zaměstnání bylo taky na vedoucí pozici a práce s lidma a - sice nikdy neříkej nikdy - ale tohle už fakt nikdy!DVORIS píše:Jako mistr stavební údržby peklo každý den,denně musím být ihned a všechno vidět asi na 30ti místech,ohlídat 15zedníků a instalatérů,nachystat práce mezi svátky,jak materiálově tak personálně,do toho zápisy,protokoly,udržba vyhrazených zařízení,navozit materiál,......řešit problémy zaměstnanců jako např dnes kdy jeden zedník při odpoledním odpočinku položil dřímajícímu zahradníkovi při polední pauze pod nos použitou hajzlovou štětku apod.....Prostě peklo každý den.Po práci na garáže,fušky,děti....a dotoho všeho mě dostala rýmečkaAle nestěžuji si
![]()
![]()
Běž dělat mistra do výrobny ponožek!DVORIS píše:Asmo - sháním přesně takou dě..u kterou denně budu beztrestně mr...t.Za kolik půjdeš?![]()
![]()

- MattyX
Serou mě Ti lidi v Obchoďácích, člověk tam chodí pracovně a musí se prodírat těma čumilama 

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
poslední měsíc změna , na 2 frontách od 07hod-cca 04hod a stejně nestíhám....lakovna
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
tak to je důvod proč na mě kašleš

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Překlady nj/čj...nestíhám celý rok... 

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...

Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
konstruktér a cnc programátor tempo pořád stejné, všichni chtěj všechno včera
Plus odpoledne auta, to už je pohodovější 

Technolog svařování automotive (součásti karoserií - hlavně skeletu) - Vloni byla kupa práce s přípravama nového projektu, letos se projekt rozjel a je spoustra práce s jeho doladěním. Ale tak nějak jsem ztratil všechny ambice a iluze a odkroutim si to svoje a táhnu domů ... Nicméně momentálně též táhnu práci, která je obvjemově cca pro 3 lidi. Holt něco se ošidí, něco se přesune a neco se nachá vyhnít a už to nejni tak důležitý.
Nejhorší je když přijede na nějakou tu kontrolu zákazník ablažit nás návodem jak to dělat správně a co si on představuje za změny na dílech ... A to on zákazník teď jezdí každej tejden, bo prej mezi svátkama výroba nejede, tož naděláte práce ...
Nejhorší je když přijede na nějakou tu kontrolu zákazník ablažit nás návodem jak to dělat správně a co si on představuje za změny na dílech ... A to on zákazník teď jezdí každej tejden, bo prej mezi svátkama výroba nejede, tož naděláte práce ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
autoservis (ale v kanclu) - nestiham nic
klasicky chce kazdej vsechno hned. mam naobjednavano na 14dni dopredu, zakaznici vypij kvadrilion kav denne 

http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
dětská hřiště a drobné stavby ze dřeva. - takže stavařina.
DVORIS mi mluví z duše. u mě je to s bonusy:
1) obce, školky, školy musí utratit peníze do konce roku a jako vždy si vzpomenou na začátku prosince že vše musí být objednáno, provedeno a vyfakturováno ještě letos.
2) dlouhodobý bonus - zaměstnávám většinou romské etnikum... - příběhy jako má DVORIS s hajzlštětkou zažívám každý den v různých obměnách
3) soukromničím, takže co by normálně dělal marketing, stavbyvedoucí, sekretářka, zásobovač, personalista atd atd to dělám většinou sám.
pracovní doba od 7:00 do +/- 21:00 každý den včetně víkendů, svátků atd. za tento rok jsem měl přesně 4 dny dovolené a 2 dny jsem si dovolil chodit do práce jen na 4 hodinky, protože jsem byl marod.
- ale baví mě to
- a nese to snad i své ovoce - třeba lak na ///M3 
DVORIS mi mluví z duše. u mě je to s bonusy:
1) obce, školky, školy musí utratit peníze do konce roku a jako vždy si vzpomenou na začátku prosince že vše musí být objednáno, provedeno a vyfakturováno ještě letos.
2) dlouhodobý bonus - zaměstnávám většinou romské etnikum... - příběhy jako má DVORIS s hajzlštětkou zažívám každý den v různých obměnách

3) soukromničím, takže co by normálně dělal marketing, stavbyvedoucí, sekretářka, zásobovač, personalista atd atd to dělám většinou sám.
pracovní doba od 7:00 do +/- 21:00 každý den včetně víkendů, svátků atd. za tento rok jsem měl přesně 4 dny dovolené a 2 dny jsem si dovolil chodit do práce jen na 4 hodinky, protože jsem byl marod.
- ale baví mě to

Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 11. 12. 2014 10:24, celkem upraveno 1 x.
Slovenska televizia, servis zvukovych zariadeni
Relativne klidek, cez sviatky sa toho v studiach menej nataca, takze sa toho aj menej kazi
Ale nejake drobnosti sa najdu vzdy. Inak pohoda klidek kaficko
Relativne klidek, cez sviatky sa toho v studiach menej nataca, takze sa toho aj menej kazi

Ale nejake drobnosti sa najdu vzdy. Inak pohoda klidek kaficko

Life is too short to drive boring cars
E30 M52B25DET - obyč. sedan

E30 M52B25DET - obyč. sedan

Process engineer v Automotive - IMI Precision Engineering - po piči ve sračkách, nestíhá se nic, teším se na leden kde bude klid. Ale ma to své ovoce mužu mrdat lidi v cizích jazycích, dýl jak 16h denně v tom prosinci v práci prostě nebudu ... 
Plus vlastní bussinech rozjezd www.tpmpower.cz , programování SW pro řj , stavba řídících jednotek
Po večerech práce ve sklepě na M20b28 pěkně v teplíčku abych nebyl na příštím bigu za hovnaře z m20b25...
Kafe beru jako spotřebák

Plus vlastní bussinech rozjezd www.tpmpower.cz , programování SW pro řj , stavba řídících jednotek
Po večerech práce ve sklepě na M20b28 pěkně v teplíčku abych nebyl na příštím bigu za hovnaře z m20b25...
Kafe beru jako spotřebák

TPM_power => www.tpmpower.cz
Diagnostika,úprava SW, stavba, úprava ŘJ
-dovoz/převoz aut B+E, možnost komunikace AJ/NJ +420 739 482 173,
e28 520i, 535i,- ex
e30 325i touring Malach....
Ex e39 530i touring LPG- Ex.
E30 327i touring
R1200gs 2x
Diagnostika,úprava SW, stavba, úprava ŘJ
-dovoz/převoz aut B+E, možnost komunikace AJ/NJ +420 739 482 173,
e28 520i, 535i,- ex
e30 325i touring Malach....
Ex e39 530i touring LPG- Ex.
E30 327i touring
R1200gs 2x
Mercedes-Benz, konec roku, lidi potřebujou utratit prachy, takže totál nestíhačka vůbec ničeho...

Ale lítá to jak prase o tom žádná

Ale lítá to jak prase o tom žádná

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII