Hoy,
ve čtvrtek mě čeká pracovní pohovor na pozici konstruktéra podvozků .... chtěl jsem vás poprosit, jestli máte doma nějaké zajímavé podklady, výkresy, obrázky, technologické a postupy a další věci, který se týkají podvozků, kde by byla třeba pojmenovány všechny součástky a i s popisem funkcí, tak bych to moc uvítal ...
Pracovní pohovor - pomoc s podklady - podvozky
jo, něco bych asi našel ...

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

ale vím co je co ... jen jsem chtěl něco komplexního, abych z toho mohl třeba udělat prezentaci ... já svojí práci nemám ... dělal jsem teď 3 roky projektanta lehkých obvodových plášťů budov, takže nic z praxe, čím bych se mohl pochlubit ....
na podvozku vím co je co, ale asi mám mezery v tom, jak se jednotlivý věci vyrábí ....
na podvozku vím co je co, ale asi mám mezery v tom, jak se jednotlivý věci vyrábí ....
V současný době už na pohovor nutno chodit s prezentací?Svedik píše:...něco komplexního, abych z toho mohl třeba udělat prezentaci ... ....
....
Když se tyhle móresy před deseti rokama objevily, považoval jsem je za přeháňky....
Pokud na místě šéfa sedí člověk se všema pěti pohromadě, pak si tě proklepne a pozná, jestli se hodíš, nebo nehodíš.
I kdyz samozrejme souhlasim s tim, ze by na sebe lidi meli mluvit jako lidi a videt ty veci realne .... nemam rad otazky typu: **popiste mi svuj pracovni den** a nebo **jak jste vychazel s kolektivem v predchozi firme** .... chtel bych videt nekoho, kdo by jim rekl: **prisel sem do prace v pul 11, jeste trochu s kocovinou, pak sem byl na internetu, obed a ve dve domu** .... a nebo **pracovni kolektiv jsem sikanoval a neustale se snazil vyvolavat pekla! Jakmile se aspon jednou denne nepohadam, tak je to pro me zabitej den** .... ted sem byl ve firme kde se pani konstrukteri oblikli kvuli me do kravat, ale kdyz se mi pan predstavoval a podaval mi ruku tak se mi ani nepodival do oci .... a druhou rukou uz si vytahoval zidli aby si uz uz mohl sednout .... a to nemluvim o tom, ze sem zazvonil na recepci, pozdravil sem a predstavil jsem se s tim, ze du na pohovor a zenska nerekla ani slovo ... jen povesila sluchatko a ja tam furt stal jak trubka ....